2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hakkında hayırlısı artık canım sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun, eğer olmayacaksa da artık zorlamamak lazım, inşallah çarşambaya kadar kanala girmiş olur

Aaa senin de mi özetle livaneli1608 10 ekim, Reengarenk 14, yassimin sen ben 15, @Never_give_up_123 16 hatırladığım kadar inş beklesinler usluca
Ya kızlar demin hastaneden aradılar drun asistanı saat vermek için dedi ki dr epidural tercih ediyormuş. Ben şok
Kendimi hep genele hazırlamıştım. Şu an panikliyorum
Epiduralle ilgili yazıları bile dikkatli okumuyordum nasılsa genel olucam diye...
Bu ağrı pompası epiduralde mi. Oluyodu?
Spinal ne oluyodu?
Aynı gün 4 doğum mu olucak? Benimki 11 sizinki kaç 6 saat açlık yeter dediler bana 5ten itibaren yemiycem. Lavman olmayacak.
Şaşkın ördek gibiyim şu an

yassimin canım bunlar bana sağolsun kızların yazdığı spinal ve epidural bilgileri okuyabilirsin sen de. herkesin tecrübesi farklı, etkilenmesi farklı. benim dr da epidural yapacak. Ayrıca ben de ilk ameliyatımda genel tercih etmemiştim dr ve anestezi uzmanının tavsiyesiyle. Sezeryan genel anestezi gerektirecek bir operasyon değil demişti uzman bana ben de onun görüşünü dinlemiştim zaten öyle de istiyodum.bana sırttan girmişlerdi, bele kadar inmemişlerdi iğne yaparken ama hiç acımamıştı uyuşturmuşlardır diyo livaneli1608 iğneden önce. Ama hala tür olarak spinal mi epidural mi hangisi oldum bilmiyorum zaten 1.5 gün sunide kalmıştım çok çok yorgundum ama hangisiyse bana hiç ağrı yapmadı herhangi bir uzvuma ertesi gün ayaktaydım

No canım, rengarenk 14 ünde. Benim hatırladığım bunlar tabi, Allah izin verirse 15 inde gelmesi beklenen 3 bebe var şimdilik inşallahhhh hayırlısıyla tabi

Canim.dikkat et yinede ayaklarini yuksege koy yat biraz istersen bizide durumdan haberdar et insallah
İnşallah yalancı sancıdır, hala devam ediyor mu
Belim fena ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil.. Eşime kulağın bende olsun şiddetlenirse nst ye giderim..
Hep uzanıyorum zaten inşallah biraz daha dayanırlar

Stres yapmayın hiç belli olmuyor ilkinde benimde hiç sancım yoktu,nst de cıkmıyordu doktor devamlı suni sancı deneriz diyordu ama 39+5te suyum geldi ve basladı.
Doktorum en son çarşambayı bekleyecek o da 39 artı 5 oluyor. Belki gelir o zamana kadar inşallah hepimiz için en kolay doğumlar olur.
Suni denedikten sonra ne zaman sezeryan kararı veriliyor ki acaba?

Hakkında hayırlısı artık canım sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun, eğer olmayacaksa da artık zorlamamak lazım, inşallah çarşambaya kadar kanala girmiş olur
Günde 100den fazla squat yapıp yer siliyorum daha da elimden bir şey gelmiyor artık. Hakkımızda en kolay doğumların gerçekleşmesini diliyorum.

Yanlıs bilmiyorsam suni denenen gün dogum olmazsa sezaryen yapılıyor. Hakkınıxda en iyisi hangisi olacaksa o olsun benim ilki normaldi simdi mecburi sezaryen olacak.onemli olan saglıkla kavusmak

Ya canım benim arşivini severim senin
Valla içim biraz olsun rahatladı. Bi de bişey sorucam sırtta veya belde iğne batmıyor mu kaskatı sedyelerde. Sonuçta kelebek falan vardır herhalde?

canım mama vermen lazım ama biberonla değil şu durumda. şırınga ile verebilirsin. bu şekilde aç kalırsa da sıkıntı olur sarılık değeri artar. evet sen memeyle inatlaştır bebeğini ama mamasız bırakma

Belim fena ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil.. Eşime kulağın bende olsun şiddetlenirse nst ye giderim..
Hep uzanıyorum zaten inşallah biraz daha dayanırlar
Kız dur tamam 14ünde doğur
Gel bak kızmicam söz
Ilık duş al bi yat dinlen
Dualarımız seninle beybi

Merhaba
32 haftada makat geliş durumda şuan bebek acaba sizin bebekleriniz döndüyse kaçıncı haftada döndü kaç haftaya kadar dönme şansı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…