Maşallah canım güle güle büyütün bebeğinizi Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahHepinize iyi geceler
Kusuruma bakmayın gündüz yazmaya hiç fırsat bulamadım. Ben de bebisle birlikte uyudum uyudum uyandım
Sabah 09.01 de dünyaya geldi minnosum. 2795 Gr doğdu. İkimiz de iyiyiz çok şükür. İlk uyanırken biraz ağrım vardı, o an ilaç verdik birazdan geçer dediler, çok şükür sonra ağrı vs hissetmedim. Süt geldi ama çok az bizim prensesi doyurmaya yetmedi mama takviyesi yaptılar. Hastanede ilgi alaka hizmet çok güzel, hiç zorlanmadık. Bebek hemşiresi, hemşire, hasta bakıcı sürekli yanimizda. Odaya lohusa serbetim de geldi mamayı hastaneden veriyorlar, bez , gogus pedi vs getirmeme hiç gerek yokmuş, buradan kullaniyorlar. Su ana kadar herşey gayet güzel pozitif bir doğum tecrübesi diyebilirim her yönüyle. Akşam saatlerinde kafeteryaya inip duble sade türk kahvesi keyfi bile yaptım daha ne olsun. Rabbim hepinizi guzelliklerle kavuştursun inşallah
Biz doğuramıycaz herhalde bana daha çoook varmış gibi geliyor nedenseGünaydın herkese ben de kalktım ananas kemiriyorum bu gece de doğuramadım diye
Ya kıyamam canım benim çok duygulandım7 seneden fazla oldu bugünleri bekleyeli
Bazı geceler uyumadan önce bebeğimi ilk kucağıma aldığım anı hayal ederdim daha ortada hamilelik falan yokken hem de. O kadar ütopik geliyordu ki o zaman belki hiç yaşayamayacaktım bile o duyguyu.
Şimdi bir tarihi var hayalimin
Bin şükür Rabb ime
Sanırım tam olarak ne hissettiğimi o anda anlayacağım
Benim bide doktorum 1 ay önce kanala girmiş erken gelicek demişti daha günü dolmadığı halde 1 aydır ha doğurdum ha doğururcam diye gezmekten psikolojim bozulduBiz doğuramıycaz herhalde bana daha çoook varmış gibi geliyor nedense
Benim bide doktorum 1 ay önce kanala girmiş erken gelicek demişti daha günü dolmadığı halde 1 aydır ha doğurdum ha doğururcam diye gezmekten psikolojim bozuldu
Bana da gelmeyecek gibi geliyor artık kendiliğinden
İnşallah ben de korkıyorum suni sancıdan kendiğinden gelmek istemezse planlı sezaryen konuşcam artık doktorla diye düşünüyorum etrafımda suni sancı çekip saatlerce sezaryene alınan çok hikaye duydumbana da kız bebek erken gelir gününü beklemez dediler, ikinci bebek erken gelir çok beklemez dediler, abi erken doğmuş bu daha da erken doğabilir dediler, dediler de dediler ama benim akıllı kızım hiçbirini dinlemedi ağırdan alıyor şaka maka bi yana ben de doğum kendiliğinden başlamaz da suni sancı verirler diye korkmaya başladım inşallah gerek kalmaz canım
Merhaba bende kontrolden geldim. 3000kgmis bebeğim 49cm. Haftasindan ilerdeydi gittikce gününe döndü nedense. Hatta boy 36da görünüyor niye böyle oldu anlamadım. 2 cm aciklik varmış. Kafasida dogum kanalina girmis dedi. Dedim bir haftaya dogar mi belli olmaz 2-3 hafta dahada bekleyedebilir dedi. Bakalim artik haftaya randevumuz
Hazır temizlik mevzu açılmışken kızlar fayans aralarını derzleri nasıl temizliyorsunuz var mı kestirme bir yol beni baya uğraştırıyor
Kızlar yanınızda doğumdan sonra biri bulunacak mı yapamaz mıyım sizce sadece eşimle
Yaa bu kadar zahmet niyedir kiKızlar merhaba,
Dün kontrolüm vardı. Alttan muayene oldum yine. Moralim bozuldu biraz. Çünkü bebeğim başı iri olduğu için aşağıya kafasını tam olarak sokamıyormuş. Dedim doktora ne yapabilirim diye senlik bir şey yok ki dedi. Kemik yapın çok müsait o yüzden normal doğumu zorluyorum dedi. Ama olmadı yapabileceğimiz bir şey yok sezeryan ile alacağız dedi. Ben de çok üzüldüm çünkü korkuyorum ameliyat fikrinden, nasıl yeneceğim korkumu bilmem.
Çarşambaya kadar sqaut ve yer silme hareketi yap dedi. Olmazsa çarşamba yatisim yapılacak. Suni şancı verilecek. Doktor hala biraz umitli. Eğer bebeğim vajinal doğum ile gelemezse sezeryan olacak. Çarşamba artık son gebelik günüm sanırım.
Dün o moral bozukluğu ile geldim eve 60 tane squat yaptım yer sildim. Sabah da kalktıgımda yoğun bir sümüksü akıntı icin de kahverengi lekelenme oldu peceteye. Sanırım nişan gibiydi. Ama dün doktor muayenede biraz kurcaladım lekelemen olabilir demisti. Belki de o gelmistir bugun.
Merhaba canım. Senin ameliyat için yaşadığın duyguları ben normal doğum için yaşıyorum. Herkeste süreç farklı işliyor. Son 7 günüm ve biraz sancı hissetsem normal doğum başlıcakmış gibi korkuyorum.Kızlar merhaba,
Dün kontrolüm vardı. Alttan muayene oldum yine. Moralim bozuldu biraz. Çünkü bebeğim başı iri olduğu için aşağıya kafasını tam olarak sokamıyormuş. Dedim doktora ne yapabilirim diye senlik bir şey yok ki dedi. Kemik yapın çok müsait o yüzden normal doğumu zorluyorum dedi. Ama olmadı yapabileceğimiz bir şey yok sezeryan ile alacağız dedi. Ben de çok üzüldüm çünkü korkuyorum ameliyat fikrinden, nasıl yeneceğim korkumu bilmem.
Çarşambaya kadar sqaut ve yer silme hareketi yap dedi. Olmazsa çarşamba yatisim yapılacak. Suni şancı verilecek. Doktor hala biraz umitli. Eğer bebeğim vajinal doğum ile gelemezse sezeryan olacak. Çarşamba artık son gebelik günüm sanırım.
Dün o moral bozukluğu ile geldim eve 60 tane squat yaptım yer sildim. Sabah da kalktıgımda yoğun bir sümüksü akıntı icin de kahverengi lekelenme oldu peceteye. Sanırım nişan gibiydi. Ama dün doktor muayenede biraz kurcaladım lekelemen olabilir demisti. Belki de o gelmistir bugun.
Canm sanki kendimi okudum..Kızlar merhaba,
Evet yani normal bebek kilosu 2.800le 3.200 civarı daha 3 haftam var 2.500 kan sulandırıcıyıda damarlardaki kan akışı iyileşsin diye verdi artık cumayı beklicem(RSHN kan sulandırıcı niye verdiki? direnç mi varmış damarlarda? sen şimdi güzel beslenip soluna yat sürekli. muz kaşar ve ceviz ye bol bol. ama kilosu bence takılacak kadar kötü değil. için rahat olsun doğsa bile dışarda daha çabuk toparlar
İn şa Allah canım bu aralar çok fazla stress içindeyim onun da etkilediğini düşünüyorum. şehitimiz var o yüzden ((Canm cok kotu bisey degil ama iyide degil cok zayif oluyor. Bende sennle ayni durumdayim 10 gun geriden geliyor kilosu. Gecen hafta 2400 anca gorduk o da daha sık beslenmeye basladim hemen farketti. Sende yedigine ictigine dikkt et. Sagliklari yerinde dogsalar allahin izniyle bi skintida olmaz yinede insanin cani skliyor anliyorum. Sen beslenmene dikkt et
Canim neden sıkıntı ediyosun ki bebegine sag salim kavus allahin izniyle sezaryan ol dun patavatsiz arkadaşımın birisi normal dogumla ilgili kötü bir hikaye anlatti sabaha kadar uyuyamadim sıkıntıdan doktoruma soyleyecem sezaryan olmak istiyorum dedim artik eşime halen aklimda cikmiyor anlattiklari normal doguk yapamam herhalde bu korkuyla bide benik bebegimde biraz iri kafasinada 2 hafta önden gidiyor ya sıkışırda oksijensiz kalırsa diye sabaha kadar 5 dk uyuyamadim allahtan herseyin hayırlısını istemek lazim rabbim bebislerimize sag salim kavusmayi nasip etsin canimKızlar merhaba,
4 haftada 700 g bana az gelmedi. Eskiden haftada daha çok mu kilo alıyordu? Doktorun ona mı takıldı? Doktorundan iyi bilecek değilim tabi ama bence kendini üzmene değmez. Sen beslenmene ve ilaçlarına dikkat et yeter. Zaten 2,5 kiloyu bulmuş. Bir haftaya erken doğum ihtimali de bitmiş olacak. Endişelenecek bir şey yok :)Merhaba kızlar nasılsınız? Ben dün doktor muayenesine gittim bebek ufak kalmış 2.500 2 hafta geride dedi clexan iğne ve kan sulandırıcı ilaç yazdı 1 hafta süre verdi kilo alması zayıflarsa yine bebeği içeride tutmanın bi manası yok dedi moralim çok bozuldu ben normal doğum için hazırlamıştım kendimi (((( 32 haftasında 1.800dü 36 haftada 2.500 olması iyi değilmi ki tamam süper de değil ama çok mu kötü((((
Kızlar yine ben geldim bi girip bebekten dolayı bi daha giremiyorum bu hep mi böyle olacakSüt sağınca geliyor mu canım ?
Kızlar ya maalesef benim sütüm çok az geliyor sarılık sınırında çıktık o yüzden mecbur mamaya başladık çok üzülüyorum. Süt tan olarak ne zaman artmaya başlıyor ? Benim ki sıkınca damla damla geliyor ama öyle bebeğin doyacağı kadar değil bebek emmeye başlıyor sonra süt az geldi diye sinirlenip göğsümü bırakıp ağıdı basıyor
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?