2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah canım güle güle büyütün bebeğinizi Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

Ya kıyamam canım benim çok duygulandımRabbim sizin gibi yolunu gözleyen herkese en kısa zamanda tattırsın bu güzel duyguyuİnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarız minik mucizelerimizi

Biz doğuramıycaz herhalde bana daha çoook varmış gibi geliyor nedense
Benim bide doktorum 1 ay önce kanala girmiş erken gelicek demişti daha günü dolmadığı halde 1 aydır ha doğurdum ha doğururcam diye gezmekten psikolojim bozuldu
Bana da gelmeyecek gibi geliyor artık kendiliğinden

Benim bide doktorum 1 ay önce kanala girmiş erken gelicek demişti daha günü dolmadığı halde 1 aydır ha doğurdum ha doğururcam diye gezmekten psikolojim bozuldu
Bana da gelmeyecek gibi geliyor artık kendiliğinden
bana da kız bebek erken gelir gününü beklemez dediler, ikinci bebek erken gelir çok beklemez dediler, abi erken doğmuş bu daha da erken doğabilir dediler, dediler de dedilerama benim akıllı kızım hiçbirini dinlemedi ağırdan alıyorşaka maka bi yana ben de doğum kendiliğinden başlamaz da suni sancı verirler diye korkmaya başladım inşallah gerek kalmaz canım

İnşallah ben de korkıyorum suni sancıdan kendiğinden gelmek istemezse planlı sezaryen konuşcam artık doktorla diye düşünüyorum etrafımda suni sancı çekip saatlerce sezaryene alınan çok hikaye duydum
Sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar merhaba,

Dün kontrolüm vardı. Alttan muayene oldum yine. Moralim bozuldu biraz. Çünkü bebeğim başı iri olduğu için aşağıya kafasını tam olarak sokamıyormuş. Dedim doktora ne yapabilirim diye senlik bir şey yok ki dedi. Kemik yapın çok müsait o yüzden normal doğumu zorluyorum dedi. Ama olmadı yapabileceğimiz bir şey yok sezeryan ile alacağız dedi. Ben de çok üzüldüm çünkü korkuyorum ameliyat fikrinden, nasıl yeneceğim korkumu bilmem.
Çarşambaya kadar sqaut ve yer silme hareketi yap dedi. Olmazsa çarşamba yatisim yapılacak. Suni şancı verilecek. Doktor hala biraz umitli. Eğer bebeğim vajinal doğum ile gelemezse sezeryan olacak. Çarşamba artık son gebelik günüm sanırım.

Dün o moral bozukluğu ile geldim eve 60 tane squat yaptım yer sildim. Sabah da kalktıgımda yoğun bir sümüksü akıntı icin de kahverengi lekelenme oldu peceteye. Sanırım nişan gibiydi. Ama dün doktor muayenede biraz kurcaladım lekelemen olabilir demisti. Belki de o gelmistir bugun.

Tam olarak kacinci haftandasin canim bir de acilman olmus ya herhangi birsey hissettin mi sancin agrin vs oldu mu benimde sali kontrolum 37+2 olcagim 38 de dogurayim istiyorum gidince birden acilmam baslasin falan istiyorum resmen siparisle bebek bekliyorum ben de

Hazır temizlik mevzu açılmışken kızlar fayans aralarını derzleri nasıl temizliyorsunuz var mı kestirme bir yol beni baya uğraştırıyor

Arkadaslarin dedigi gibi bende sihirli sungerle siliyordum yanliz onda da kimyasal var eldivenle yap yaparsan benim tirnaklarimi eritmisti

Kızlar yanınızda doğumdan sonra biri bulunacak mı yapamaz mıyım sizce sadece eşimle

Ayy ben esime pek guvenemiyorum kayinvalidem kalacak bir aksilik olmazsa yoksa yakin arkadasim var o kalacak

Yaa bu kadar zahmet niyedir ki keşke suni sancı ile seni çok yıpratmayıp bi tarih verilse ve o tarihe kadar gelmezse diğer yöntemle alsa..

Merhaba canım. Senin ameliyat için yaşadığın duyguları ben normal doğum için yaşıyorum. Herkeste süreç farklı işliyor. Son 7 günüm ve biraz sancı hissetsem normal doğum başlıcakmış gibi korkuyorum.
Yani benim istediğim doğum şeklinden sen, senin istediğinden ben korkuyorum.
O yüzden her iki doğum şeklinede alıştırmamız en iyisi kendimizi. İkisinde de ağrı oluyor mecburen. Stres yapma, çünkü normal doğumda stres bebeği etkiler. İnşallah istediğin şekilde ve en kolayından doğum olur.

Lekelenme içinde çatı muayenesinden sonra olması muhtemel bir durum diyorlar. Zaten nişan bile olsa, doğum başladı demek değil.

Canm sanki kendimi okudum..
Benim de doktor muayenesinden sonra nişanım gelmişti kurcalandığı için
O yüzden 10 gün oldu hala doğum başlamadı ama açıklığım olmuş 3 cm her muayeneye gttiiğimde uyarıyır artık aşağıdan muayene yapıyor doğumu başlatmak için
Kendi gelmezse suni sancı istemediğimi söylicem ben bi sonraki muayenede normal doğum istememde ki amacım bebeğimin kendi istediği gün gelmesi çünkü
Bakalım artık sağlıkla tez zamanda kavuşalım inşallah

Ben de tarih aldım kızlar 16 ekim çatı muayenesi yapmadı 5 sene sonra gelen bir bebek olduğundan gidisata bakalım zaten aksi bir durum erken gelme gibi bir durum olursa çatıya bakacağız şimdiden bakmaya gerek yok dedi. Ben aslında sezeryan istiyorum ama çatımı da merak ediyorum zor mu dedim bilmiyorum ben hiç muayene olmadım diyor erkek olunca

Evet yani normal bebek kilosu 2.800le 3.200 civarı daha 3 haftam var 2.500 kan sulandırıcıyıda damarlardaki kan akışı iyileşsin diye verdi artık cumayı beklicem(

İn şa Allah canım bu aralar çok fazla stress içindeyim onun da etkilediğini düşünüyorum. şehitimiz var o yüzden ((

Canim neden sıkıntı ediyosun ki bebegine sag salim kavus allahin izniyle sezaryan ol dun patavatsiz arkadaşımın birisi normal dogumla ilgili kötü bir hikaye anlatti sabaha kadar uyuyamadim sıkıntıdan doktoruma soyleyecem sezaryan olmak istiyorum dedim artik eşime halen aklimda cikmiyor anlattiklari normal doguk yapamam herhalde bu korkuyla bide benik bebegimde biraz iri kafasinada 2 hafta önden gidiyor ya sıkışırda oksijensiz kalırsa diye sabaha kadar 5 dk uyuyamadim allahtan herseyin hayırlısını istemek lazim rabbim bebislerimize sag salim kavusmayi nasip etsin canim

4 haftada 700 g bana az gelmedi. Eskiden haftada daha çok mu kilo alıyordu? Doktorun ona mı takıldı? Doktorundan iyi bilecek değilim tabi ama bence kendini üzmene değmez. Sen beslenmene ve ilaçlarına dikkat et yeter. Zaten 2,5 kiloyu bulmuş. Bir haftaya erken doğum ihtimali de bitmiş olacak. Endişelenecek bir şey yok :)

Kızlar yine ben geldim bi girip bebekten dolayı bi daha giremiyorum bu hep mi böyle olacak
Bu arada sütüm gelmeye başladı ama bu süreçte mecbur mama vermiştik mamayı önce aventin biberonunda verdik sonra bebek dr enjektör kullanın deyince ben onunla da vermesini öğrendim bide üstüne benim oğlan daha yalancı emziği ağzına verir vermez hemen tuttu bırakmadı neyse şimdi benim sütüm gelmesine rağmen bebek göğsümü tutmuyor bende tutmayı tekrar öğrensin diye dün geceden beri mama ve emzik vermiyorum ağladıkça göğsümü veriyorum kavga gürültü 1 dk tutuyor sonra hemen uyuyor ve sonra hemen uyanıyor. Sizce ne yapmalıyım ? Acil yardım edin lütfen

Çatı muayenesinden sonra wcye ciktigimda lekelenmem olmuştu benim.3 cikisimdada ufak ufak gelmisti.
Muayeneden bir gun sonra gelmesi normal gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…