2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay bana bişeyler oluyor dakika tuttum 10 dakikada sancı geliyor
Çok şiddetli değil ama 2 kere oldu inşallah devam etmez
Canım stres yapma benim geçen 3 saat düzenli sancım vardı kesildi bi anda sonra pozisyonunu değiştir yalancı kasılmadır inşallah

Canım benim ilk bebeğim olcak bi fikrim yok ama benim doğum yapacağım hastanede emzirme hemşiresi var senin de öyle biriisine ulaşma şansın var mı acaba? Aklıma başka bir şey de gelmiyor

Benim bide doktorum 1 ay önce kanala girmiş erken gelicek demişti daha günü dolmadığı halde 1 aydır ha doğurdum ha doğururcam diye gezmekten psikolojim bozuldu
Bana da gelmeyecek gibi geliyor artık kendiliğinden
Ben de öyle kapıyı zorluyor demişti doktorum. Ay ben kesin Eylül anasıyım diye dolandım durdum şimdi tık yok

Aynı gün doğurcaz o zaman inşmaaş günü bebekleri

taydin canım gözünaydın sağ salim kavuştunuz. çok çok geçmiş olsun çıkışınız ne zaman Allah bize de nasip etsin böyle güzel doğumlar

Bakalım artık canım in şa Allah doktor sezeryan yapmak için söylememiştir bunları (

Ben de öyle kapıyı zorluyor demişti doktorum. Ay ben kesin Eylül anasıyım diye dolandım durdum şimdi tık yok
Benim de ilk doğum çok geç olmuştu 41de, çok üzülüyodum bunalıyodum doğum geciktiği için ama sonradan da avantajını yaşamıştım,hemen kafasını tutması, etrafı izlemesi tepki vermesi falan çok şaşırtıcıydı şimdi buda mümkün olduğunca geç gelsin istiyorum. Seni motive ederken başkalarını üzmek de istemem tabi de bu da benim bakış açım. İnsan nasıl gelirse öyle sevmeye onun iyi yanlarını görmeye başlıyo kısaca

Bende boyle uyanıyorum sık sık simdi gene tuttu 2 gecedir boyle uyanıyorum hemde lansor içtiğim halde bıktım boyle uyanmaktan hem de dun aksam 18.30 da yemistim gene de yanacak bisey buluyo nalet mide

Bi aksilik olmazsa bizim de ayni gün sağlıkla gelsinler

Çatı muayenesinden sonra wcye ciktigimda lekelenmem olmuştu benim.3 cikisimdada ufak ufak gelmisti.
Muayeneden bir gun sonra gelmesi normal gelmedi bana
Bana da normal gelmedi ama hiç sancim yok. Sadece belime ağrı giriyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…