2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba
32 haftada makat geliş durumda şuan bebek acaba sizin bebekleriniz döndüyse kaçıncı haftada döndü kaç haftaya kadar dönme şansı var.
Daha çok döner canım benim ki ikiz 36. hala dönüyor yaramazlar bir gidiyorum baş baş geliş bir gidiyorum biri dönmüş biri başı aşağıda

Canım çok haklısın aslında ama her şey çok zor olmaya başladı gerçekten. Oturmak yürümek ayakta durmak. Bir de herkes doğurmuş da ben kalmışım gibi hissediyorum bazen

Teşekkürler canım şimdi duş alıcam karnım çok sert..
Benim yaramazlar normal isteseydim gelmek istemezdiler
Dün benim de karnım öyleydi. Şiş ve davul gibi gergin.
Midem ve bağırsak hareketlerim bariz değişti. Gazım çok oluyor artık ve ne yesem midem ekşiyor.
Çok afedersiniz büyük abdest rengim de ilaçlardan hep yeşil gibiydi şimdi sarıya döndü.

Birşeyler alarm veriyor artık.
Bi cisim yaklaşıyor

Hastanenin foticisi varmış. Ben ona çektircem. Pek beğenmedim ama dışatdan almıyorlar

Hadş bakalım allahım sağlıkla kavuştursun bebişim. bebeklerimiz artık geliyor peşpeşe.
Benimde bugün nts vardı, sancı yok dediler. Haftaya bi daha gelicem. Zaman daraldıkça bana bişeyler oluyo tırsma geliyo

Benim sırtımda bişey bırakmadılar iğneden sonra, sadev ve livaneli1608 e soralım bunu
Ya canım benim arşivini severim senin
Valla içim biraz olsun rahatladı. Bi de bişey sorucam sırtta veya belde iğne batmıyor mu kaskatı sedyelerde. Sonuçta kelebek falan vardır herhalde?

Merhaba
32 haftada makat geliş durumda şuan bebek acaba sizin bebekleriniz döndüyse kaçıncı haftada döndü kaç haftaya kadar dönme şansı var.
34 te döndü bu bebek, ilk bebeğim daha da geç dönmüştü herkes arrtk dönmez derken

Benim ilk gün sabah 7 den akşam 7 ye kadar suni verildi, sonra gece dinlendirdi, ertesi günde sabah 7-11 arası yine suni denedi. Sonra sez. Aldı.

Bende boyle uyanıyorum sık sık simdi gene tuttu 2 gecedir boyle uyanıyorum hemde lansor içtiğim halde bıktım boyle uyanmaktan hem de dun aksam 18.30 da yemistim gene de yanacak bisey buluyo nalet mide
bende aynı dun 5 te yemistim daha ne yapayim..son haftalarda olmaya basladı yoktu daha once yer kalmadı tabi icerde ugrasiyo benle

Limonlu su içseniz fayda etmiyor mu kızlar , benim oldugunda bir kac gün üst üstr içiyorum geciyor. Bu defa cok yanma yasamadım

Kızlar hemoroid ile ilgili doktoruna danışan oldumu acaba? BenI iyice zorlamaya başladı klozete falan oturduğumda doğumda ne hale gelicek allah bilir İyice Pertim çıktı şu doğumlarda
Bendede var kocaman cok canımı yakıyor geciyorum bu sonradan ilk defa oldu dogum sonrası

çiksın o totosunu ne yapçağımı biliyorum ben
Toto hakkında benim de çeşitli planlarım var. Başlangıç olarak bi kıt almayı düşünüyorum ardından pata pata sıkıştırmak olsun efendime söyleyim mıncıklamak gibi uzun bi liste var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…