2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Daha iyiyim canlar kasıklarımda ki ağrı geçti ama ara ara belime vuruyor..
Sürekli uzanmaktan koltuk ile aşk yaşar oldum
Dikkat et canim benimde var ara sira oluyor bazen hic bişey yok diyorum bazende adim atamiyorum artik cikmak istiyorlar inşallah günlerinde dogarlar artik bana ne gece kaldi ne gunduz sana corona testi yapcaklar mi

şu an okuduğum birşey o kadar üzdü ki beni. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. hepsine uzun ömürler versin
Amin amin canım çok fazla dinleme artık diğer olumsuz hikayeleri doğumlarımız çok yakın çok etkileniyoruz. Bak A Aysira46 da sıkıntı yapmış, uyuyamamış bi arkadaşı bişey anlatınca. Artık hep pozitif hikayeler bundan sonra, lütfen kendini üzme

Dikkat et canim benimde var ara sira oluyor bazen hic bişey yok diyorum bazende adim atamiyorum artik cikmak istiyorlar inşallah günlerinde dogarlar artik bana ne gece kaldi ne gunduz sana corona testi yapcaklar mi
Aynen canım ya gece gğndüz ağrı ile cebelleşiyorum
Test ve tahliller birdahaki pazartesi yapılacak iki gün sonra da ameliyat tabi bıdıklar erken davranmazsa

Kısmet o zaman hiç üzülmeyeyimm ben. Gerçi benim en büyük sıkıntım korkmak. Ya panik olursam diye endişeleniyorum.
Tabiki üzülmeŞimdiden öngörmeye çalışıp, duyguları önden önden yaşama canım. Akış içinde zaten ne geliyosa onu karşılıyo insan üstesinden gelmeye çalışıyo ve şuankinden çok daha cesur oluyo hiç merak etme. Hep hayırlı zaman ve hayırlı doğum diye dua et

Durun size güzel bi hikaye anlatayım da bari moraliniz düzelsin.
Geçen hafta hastanede bir hikaye duydum çok üzülmüştüm burda da tabii ki anlatmadım. Çünkü moralim bozuldu ve sonunun kötü olacağını düşünmüştüm.
34 haftalık hamile covid olmuş kalp ve akciğerler bitmiş haldeymiş, çocuğu hemen sezeryanla almışlar. Anne yoğun bakımdaydı. Çok üzülmüştüm.
Dün gittiğimde annenin de çocuk alındıktan sonra akciğer ve kalp fonksiyonlarının düzeldiğini hatta eve gönderildiğini duydum. Hala pozitifmiş ama evde dinlenebilecek kadar iyileşmiş. Çok sevindim bu haber bana iyi geldi. Size de iyi gelir inşallah canlar

Canım benim ilk bebeğim olcak bi fikrim yok ama benim doğum yapacağım hastanede emzirme hemşiresi var senin de öyle biriisine ulaşma şansın var mı acaba? Aklıma başka bir şey de gelmiyor
Özel hastanede doğum yaptım ilk gece emzirme üzerine hemşire sürekli gelip kontrol etti bilgiler filan verdi ama taburcu olduktan sonra yine yardımcı olurlar mı hiç bilmiyorum hatta bugün benimde aklıma geldi hastene evinize de yakın acaba gidip sorsam mı diye düşündüm.

Bu bebekle hayat daha zormuş ya
Kim kolay olacak dedi ki
Ama geçecek bir ay geçsin rahatlayacaksın annesi
Emzirmeye gelince de sürekli emzir hem mama veren hem emziren bir anne söylüyor bunları bebek reddetse de pes etme en son bebek emmeye alışınca istesen de bırakmaz emmeyi

Merhaba
32 haftada makat geliş durumda şuan bebek acaba sizin bebekleriniz döndüyse kaçıncı haftada döndü kaç haftaya kadar dönme şansı var.
Canim bebim bebis 29.haftadan beri dogum pozisyonunda 37 e kadar dönme sansi var demisti doktorum hatta bazen dogum aninda bile döndürüyorlarmis

Canım nasıl oldunuz eve geçebildin mi sen? Bebiş nasıl?
Ben evdeyim 3 gündür bebiş de iyiye gidiyor kendi nefesini kendi alıyomus bgn uyandırcaklarmıs anne sütü vermişler bakalım süreç devam ediyor hersey iyide olabilir hasarda kalmıs olabilir belirsiz kimse bilmiyor zamanla görcez bizde

İnşallah hiç bir hasar kalmayacak, çokça dua et canım okuyabildiğin kadar (YA ŞAFİ) esmasını oku, ben şimdi namaz kılıp bebişin için okuyacağım inşallah dualarımız kabul olacak

Telefon et canım genelde söylerler. Yenidoğan bakımı bağlat direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…