2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben A grubuyum domates de severim aslında tavuk da ama şu an su içsem yanıyo midem.

Kızlar selamlar,
Benimde bugün kontrolüm vardı tekrar çatı muayenesi yaptı doktor 2 cm açılmam varmış ara ara ağrım oluyordu zaten bugün 37+5 günlüktü ve 3500gr olmuş doktor daha fazla beklemeyelim Çünkü iri bir bebek doğum zor olur diyor, perşembe suni sancıyla başlatalım doğumu diyor hatta en geç 10u cumartesi başlatalım dedi. Bu ikinci doğumum ve ilki de suni sancıyla olmuştu o yüzden oldukça tedirginim. 2cm açılmam şuan olduğu için bir kaç gün içinde ilerleme gösterir mi sizce bir fikriniz var mı ?

Canım benim de 2-3 cm açıklığım var demişti doktor geçen hafta pazartesi tekrar kontrolüm var o zaman gelişme olmuş mu bilgi veririm sana

Canım benim de 2-3 cm açıklığım var demişti doktor geçen hafta pazartesi tekrar kontrolüm var o zaman gelişme olmuş mu bilgi veririm sana
Çok sevinirim canım bilgi verirsen senin kontrolün ne zaman? bana da çarşamba günü tekrar bakacak ona göre ya perşembe ya da cumartesiye doğumu başlatacak.

Çok sevinirim canım bilgi verirsen senin kontrolün ne zaman? bana da çarşamba günü tekrar bakacak ona göre ya perşembe ya da cumartesiye doğumu başlatacak.
Pazartesi sabahtan canm yazarım hemen çıkar çıkmaz yalancı kasılmalarım çok fazla açıklığım biraz daha da artmıştır diye düşünüyorum bakalım

Doğum şekli her halükarda değişmeyecekse bi kaç gün içinde aldığı kilo çok fazla etkilemez canım doğumu. O yüzden beklemeni tavsiye ederim kendi sancın gelirse daha iyi olur sanki. Merdiven inip çıkmanı ve bol bol yürüyüş yapmanı da tavsiye ederim.. Hayırlı sağlıklı çook kolay bir doğum nasip olsun

canım birşey sorucam. doğum süreci uzadığı için mi bebişin streslendi böyle? yani sezeryana geçiş falan demedi mi doktor hiç?
Doktor uzun olmadıgını sölüyor 15 20 dk sürdü hiç demedi sezeryan filan o covid den süpheleniyor ilginç işte neyden oldu hiç Bi zamn bilemicem ben malesef

Merhaba arkadaslar yakin cevresinde covid pozitif çıkanlar var mi?Cok tedirginim dogumuma cok az kaldi ve abim yengem pozitif annemin akibeto belirsiz ve bende kaliyor suan 1 hafta once teması oldu, cok korkuyorum ne yapmamiz lazim

Bende öyle düşünüyorum canım bol bol yürüyüş yap ne kadar açılman olursa o kadar iyi olur dedi ama bir de kızım var işte çokta yürüyüş yapamıyorum açıkcası. 2. Doğumun olduğu için ilki kadar zor olmaz diyor bakalım tabi :) güzel dileklerin ayrıca teşekkür ederim senin de her şey gönlünce olsun inşallah

Canım kendi nefesine çok sevindim zor ve en önemli kısmı buydu.lütfen kötü düşünme annesi önce sen iyi olki bebekte iyi olsun.koynuna alıp uyuyunca geçiçek bu karamsarlığın.

Hanimlar, vitaminlerinizi hala eksiksiz alıyor musunuz yoksa bıraktıklarıniz oldu mu doğuma yaklaştıkça? Ben su an balık yağı, hamilelik vitamini ve demir ilacını hala kullanıyorum ama sanki vitamin deposuna döndüm, acaba eksiltsem mi diyorum.

Doğum ister istemez yoracak bizi ben direncin düşmemesi için hepsine devam ediyorum doğumdan sonra da devam etmemi önerdi doktorum canım balık yağı gebelik vitamini ve kemik hapı içiyorum

taydin hayırlı olsun canım 9 sene beklemene değdi dimi
G glnrm seninde hayırlı olsun bol emzir süt yoksa mama sarılığa sebeb olan enzim bağırsaklardan atıldığı için ne kadar çok kaka yaparsa okadar çabuk toparlar ama hafif yazdın galiba inşaallah hemen toparlar

tabiki canm bol bol yuruyus yap Hurma ye ve çömel kalk acilman cogalir Insllah.Bnimde ikinci dogumum olucak ilk dogundan 3 santm aciklik kaliyo diyolar yanlismi biliyorm

Doğum ister istemez yoracak bizi ben direncin düşmemesi için hepsine devam ediyorum doğumdan sonra da devam etmemi önerdi doktorum canım balık yağı gebelik vitamini ve kemik hapı içiyorum
Bazı doktorlar balık yağını artık almayın diyorlar ona aklım takıldı aslında. Ben de soracağım bir sonraki kontrolümde

G glnrm bebeğiniz hayırlı olsun canım ben kaçırdım galiba sezeryanmı normal doğummu yaptın?
Sağlıcakla büyüt kuzunu..

Ben kan ilacına devam ediyorum vitamin ve magnezyumu bir içiyorum bir içmiyorum balık yağını da 35. Haftadan sonra bırak dedi doktorum ben balık yediğim için 34 te bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…