2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ama ben salataya limon koyarsam midemi daha fazla yakıyor
Öyle canim limon asidik mide de asidik sıkıntı varsa içme o alkali durumu başka bir şey ve kanıtlanmış bir durum degil vücudu alkalize etme gibi bir şeyden bahsediyorlar ama mideye zarar veriyor sıkıntı varsa

canım birşey sorucam. doğum süreci uzadığı için mi bebişin streslendi böyle? yani sezeryana geçiş falan demedi mi doktor hiç?

Öyle konuşma lütfen kötüyü çağırma hiçbirşey olmuycak Allahın izniyle görürsün bak

Bende asit dilden başlıyor zaten sorun olmaya dilimde yara oluyor. Domates bile yiyemiyorum. O alkali hikayesini araştırdım kanda alkali özellik gösteriyomuş. Ama benim sorun sindirim yolları.
Gaviscon aldırdım. Çok kötü olursam ondan çiğnicem artık napim

Ben duymak istemiyorum canim psikolojim alt üst oldu icimde bir sıkıntı bir korku olustu lutfen kimse bisey anlatmasın diyorum bundan sonra

Canım kasılmalarının sıklığını dk tutarak ölçebiliyor musun. Çok sıklaştı mı nasıl
Canım kasılmalarının sıklığını dk tutarak ölçebiliyor musun. Çok sıklaştı mı nasıl
Canım sık aslında baya. Sadece bazınsaatler daha sık bazı saatlerde daha azalıyor. Ama iki gündür bir şekilde sürekli kasılmam var. Dk tuttuğumda 5 dakikalara iniyor aslında ama o gün hastanede de öyle çıkmıştı. Açılmam olmadığı için gönderdiler. Hiç açılma olmazsa ve bu sancılar devam ederse sezeryana mı alırlar ki mecburen canım?

taydin hadi gözün aydın beklenen zamanlar çok şükür geldi. Bebişin ve senin İyi olmana çok sevindim. Ne güzel bir doğum hikayesi inşallah foruma böyle girdikçe diğer arkadaşlarımızın da güzel haberlerini alırız
R rnp06 geçecek inşallah bak toparlamaya başlamış bile, inşallah kötüyü düşünmeden sağlıkla bütün bu süreçlerin geride anı olarak kalacağı günler çabucak gelir.

Karnınız kasılırken belden regl ağrısı gibi oluyor mu doktorum bana 10dk ya düşerse haber ver baya agrim oluyor ama bir saatte iki kere bazen bir saat hiç olmuyor sanırım sıklığı önemli
evet evet belden ağrı oluyor, bel boşluğum civarında. Ama o da kasılma gibi gelip gidiyor. 10 dakikalardaydı ben hastanedeyken açılma olmadığı için gönderdiler artınca tekrar gel dediler ama tekrar gitsem mi bilemedim çünkü ne suyum geldi ne de nişan..

Canım bazı saatler daha sık bazı saatler daha seyrek olması yalancı sancı gibi duruyor doktorun bana anlattığı kadarıyla sürekli şiddetlenip hiç geçmemesi gerekiyormuş düzenli olarak bence gerçek sancıların geldiğinde açılman da olur sen sakince bekle akışına bırak hayırlısı olsn

Oy çok şükür canım iyiye gitmesine çok sevindim hiç hasarsız atlatacak inşallah olumlu düşün, görmeye gittin mi bebişini?

Ben
Ben de çok fenayım soğuk süt içiyorum sürekli o biraz bastırıyor bugün çıktı bu da şimdiye kadar hiçbişey yoktu bana da asitli şeyler yaramıyor ayrıca domates ve tavuk da sevmiyorum birgün baktım kangrubuyla ilgiliymiş bize yarayan yaramayan şeyler b grubuna tavukla domates yaramiyormus sonra baktım yaramayanlarla cidden hiç aram yok 40 sene yemesem aklıma gelmez

Hastaneyi arayıp Bilgi alabilirsin canım. Ben şu gün hastanenizde doğum yaptım vs kendini tanıtıp bebek hemşirelerinin olduğu yere bağlamalarını isteyebilirsin. Ben eve geçtikten sonra kızım aralıksız ağlayıp susmamıştı saatlerce, arayıp durumu anlatmıştım onlarda beni yönlendirmişlerdi. Sende bu şekilde Bilgi alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…