2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım benim ya kendi nefesini almasına çok sevindim yavaş yavaş atlatıyor minik kuzuevde olmana sevindim eşin yanındadır diye tahmin ediyorum zaten babalık iznindedir. Aklına hasar falan kalmıştır gibi şeyler getirme ayrıca, herşeyin iyi olma ihtimali çok daha yüksek, annelik kaygısıyla bunları düşünmen çok normal ama ne hikayeler var sapasağlam atlatıyo bebekler. bebekler sandığımızdan daha güçlü. merak etme senin kuzun en sağlıklı şekilde sana dönecek.Çok çok dua ediyorum sana ve bebeğine

Kizlar çoğunuzun tarihi belli maşallah sağ salim gelsinler dünya ya benimle sona kalacaklara da günler geçmek bitmiyor
Aslında benimki normal olsaydı en geç benimki olacaktı ben 17 gün erken gireceğim doğuma..
Sende vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı geceler arkadaşlar sezeryan Doğum da spinal mi yoksa epidural yöntem mi tercih ettiniz ?yada ona doktor mu karar veriyor

Aslında benimki normal olsaydı en geç benimki olacaktı ben 17 gün erken gireceğim doğuma..
Sende vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Kızzz korkuttun bugün benii iyi misin geçti mi sancıların rahat mısın şuan

Geçti geçti bütün gün ara ara sürdü şimdi rahatım ilk hamilelikte yaşamadığım yalancı sancıları yaşıyorum
İstesem olmazdı
Teşekkürler kuzum
Bidaki kontrolün ne zaman? Diren canım az bi günümüz kaldı, yatıyosun demi full hala? oğlan napıyo bu sırada izin veriyo mu yatmana

Hayırlı geceler arkadaşlar sezeryan Doğum da spinal mi yoksa epidural yöntem mi tercih ettiniz ?yada ona doktor mu karar veriyor
Benim dr epidural yapıyo sanırım, spinal diye bir seçenek yazmıyodu ücretlendirme kağıdında. Cuma günü ameliyat hazırlığına çağırdı orda öğrenicem iyce detayını

Bidaki kontrolün ne zaman? Diren canım az bi günümüz kaldı, yatıyosun demi full hala? oğlan napıyo bu sırada izin veriyo mu yatmana
Pazartesi canım onun için bugün gitmedim..
Oğlum zaten kendi halinde oyuncakları ile oynuyor, tablet ile oynuyor..
Tüp bebk tedavisinden dolayı çok yattım alıştı artık kuzum hatta bana çok yardımcı oluyor
yeğenim yanımdaydı şimdi de kardeşim geldi bütün gün yatıyorum bugün yemek bile yapmadım..

Canım benim ya yerim onun anlayışlarını yemek olayı varya zaten biri bana bir kap yemek yapsın kendimi bir hafta tatil yapmış kabul ederimbazen o kadar ki büyüyo gözümdesağolsunlar valla ikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…