2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Uzay ben de severim ama eşim istemiyor onu da. Yok biz bu isim konusunda cidden birbirimize gireceğiz sonunda. Bartu istiyor o. Bana da bir kaba geliyor ısınamadım gitti.
Senin istedigin neydi canim..bende Noyan istiyordum ilk oğlumda koyduramadim ayni senin gibi bunda da ikna edemedim asla kabul etmedi...yine kaldi yani

Göğsüm sıkıştı sırtım tuttu o anda, ameliyat bitene kadar kusacak gibi oldum ama kusamadım.. Tansiyonum da düştü..
Yaa malesef o tansiyon düşmesini bende yaşadim.hatta gittim geldim bi ara..doktorumun seslenmesiyle uyandim nereye gidiyon hayırdır çocugunu görmeden korkuttun beni dedi..kuscak gibi oldum bende ayni ama kusamamıştım..tam bebek çıksın diye karnıma bastırdıkları anda.düştü benim tansiyonum..ama sonrasında ağrı açısından çok daha konforlu ..

Aslında isim analistleri isminde r harfi olanlarin hayatlarının zorlu geçeceğinden bahsediyor bu kozu kullanabilirsin tabi senin istediğin isimde r yoksa ben buna dikkat etmiştim şahsen r olsun istemedim
Bunu da ilk defa duydum. Benim istediğimde de r var ama en azından Bartu dan kurtulurum. Ben Baler istiyordum.

Aynen canım bende sonrasından memnun kaldım o anki ağrıyı çekmeye değiyor..

Alparslan koyucaz biz eşim istedi hiç sevmiyorum ama sen koy dedim hakkı çok bende karışmadımaklımda yaman ve arkın vardı benimde

Altın yastığını koymayı unutma
Ne zaman doğum 39 a girmişsin sende hayırlısıyla.

Yarın sabah ameliyatım var gece 12 den sonra yeme içme dedi doktor
Ama benim canım hep birşeyler istiyor
Aklım mutfakta resmen
Yasaklar hep cazip gelir insana
Cıks cıksss sakın bu akşam değil..sonra çıkarırsın acısını..kaçta ameliyatın

merhabalar nasılsınız kızlar bir iki gündür aktif giremedim
Reengarenk gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün Bir numara da alışacaktır zamanla biraz zamana ihtiyacı var alışması için bir süre sonra yol arkadaşı olacak ikisine de
taydin seni de tebrik ederim sezeryan sürecinin iyi geçmesine çok sevindim obur kızınla kolaylıklar
R rnp06 canım artık düşünme zaten düşündükçe kendini yer bitirirsin bu günlerinize şükürler olsun Çınar bebek köklü güçlü bir bebek adı gibi bunların hepsinin üstünden geleceksiniz beraber annesi gibi dirayetli o
Hatırlayamadığım doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün
yarın doğumu olanlar güzel haberlerinizi alalım inşallah

Ya bu tansiyon düşmesinden bende korkiyorum. Diyelim düştü ve bayıldım ne olacak o zaman tam doğururken. Kendimden bekliyorum valla böyle bir performans, zaten hastane fobim var heyecanlı yapidayim

Ya bu tansiyon düşmesinden bende korkiyorum. Diyelim düştü ve bayıldım ne olacak o zaman tam doğururken. Kendimden bekliyorum valla böyle bir performans, zaten hastane fobim var heyecanlı yapidayim
Damar yolundan ilaç veriyolar diye biliyorum. Zaten herhangi bi durum gözlemlediklerinde, sakinleştirici veriyolar.

Kızlar çok şükür doğumum gerçekleşti:) çok tatlı bir kızım oldu 3380 gram 50 cmikinci doğumu yapacak olan arkadaşlar hiç korkmayın gerçekten çok kolay oluyor, ilk doğumu olanlar da korkmasın hiç olmadı meyvesini ikincisinde yersiniz:) çok şükür çok hızlı ilerledi süreç, çok acı çekmedim sadece ıkınırken zorlandım biraz. Sabah 11 sen bu yana sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı akşam 6 gibi de hafif hafif sancılarım başladı ama çok hafif yani. 21:00 de yatışım yapıldı, baktılar 3 cm açıklık var, sonra süreç o kadar hızlı ilerledi ki anlatamam, sancılar da aynı keza çok dayanılmayacak gibi değildi en azından ilk doğumdaki gibi değil, sonra 6 cm den sonra birden tam açıklık oldu, doğumhanede doktoru zor bekledik gelmesin diye içimde tuttum resmen ve 23:45 de kızım doğdutoplam 3 saatte doğmuş oldu çok şükürBiraz ıkınırken zorlandım ama başardık çok şükür ve şimdi kendimi kuş gibi hissediyorumLütfen normal doğumdan korkmayın arkadaşlar, bizim pozitif hikayemiz böyle sizlerin de daha güzel hikayeleri olur inşallahMerak ettikleriniz varsa müsait oldukça yazarım

Bende 2. Doğumumu yapıcam nasip olursa doğum hikayenizi keyifle okudum inanın maşallah diyorum ve sizin adınıza çok sevindim. Bebeğinizin yaşı uzun olsun.. Sağlık, huzur ve mutluluk ile büyütün. Benim de doğumum ya perşembe ya da cumartesi günü suni sancı ile başlatılacak bende suni sancıdan biraz tedirginim. Size verildimi suni sancı ? Kendi sancınızla mı ilerlediniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…