- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Spiral kız o spinal anesteziEneemmm bebeklerin hayırlı olsun, ikiside sağlıklı, sen iyisin çok şükürdarısı başımıza. Spinal neydi ya Ben bi Spinal biliyorum bebiş olmasın diye yoksa o, o mu
Bende mi taktırsam ondan ne yapsam, adetliyken filan hiç taktıramam yoksa
Abi gündüz geldi mutlu gibi gözükse de kıskandı sankiSorma gece daha yeni başlıyor derken kast ettiği şey farklıymış meğer
Canım yeni yazabiliyorum gözünaydın çok şükür sağ salim kavuştunuz❤ayın 14ü falan dinlemedi hakkaten yakışıklılar. Abi ile ilk buluşmalarını merak ediyorum ve spinal nasıldı müsait olunca yaz lütfen ❤tekrar geçmiş olsun canım
Spinal anestezi canım spiral srnin dediğinEneemmm bebeklerin hayırlı olsun, ikiside sağlıklı, sen iyisin çok şükürdarısı başımıza. Spinal neydi ya Ben bi Spinal biliyorum bebiş olmasın diye yoksa o, o mu
Bende mi taktırsam ondan ne yapsam, adetliyken filan hiç taktıramam yoksa
Canım. Gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunuSpinal epidural birlikte uygulandi
Bebek çok hareketli olunca o iğne batması bende de oluyor. O normal bir şey doğumla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bel ve kasık ağrısı sabit mi, gelip gidiyor mu? Gelip gidiyorsa takip etmen faydalı olabilir.m ve kasiklarim agriyor birde ara ara asagi bolgeme igne batmasi gibi oluyo gidiyo neden acaba dogum seysi nasil anlasiliyo yaa bebekte baya hareketli ama var mi fikri olan
Sabirsiz davranmis olabilirim :) yavasta gelmeyince en son ayara getirdim 10 dk da aciyla sagdidim sutu 10 sn de icti minnoskademe kademe ayarlaman lazım çekiş gücünü. mesela ben lansinohun makinayı kullanıyordum. onun önce masaj gibi bir ayarı var. hafif hafif çekiyor masaj gibi. belirli süre memeyi hazırlayıp sağım düğmesine geçiyordum. önce az güçle süt gelmeye başladıkça kademe kademe artış yapıyordum. bir anda güçlü çekim haşat eder memeleri.
Erkek. Kız olsaydı belliydi zaten ne olacağı. Hee türlü isim önerisine açığım ama köken olarak Türk ismi olmasına dikkat ediyorum sadece Arapça ya da Farsça vs olmasın.Kız mıydı erkek miydi?
Burda ki önerilere göre karar vermek istersen hemen fikir verelim
Ben de bir bakayım o zaman. Onlarca isim sözlüğü karıştırdım ben de. Benim gönlümde bir tane vardı çok seviyorum ama benden başka kimseye sevdiremedim ne yazık ki. Başka da beğenenedim gitti.Canım ben de varya o kadar zor karar verdim ki anlatamam kaç milletten isimler sözlüğü pdf si indirdim bilgisayarıma ama cık ne beğensem sen gibi ertesi gün soğudum. En son instadan #kapisüsleri hashtag i yapmıştım arama çubuğuna ben ordan kapı süslerindeki isimlere bakarken fikir olsun diye, birine gönlüm kayıverdi halbuki çok değişik falan değil ama o şekilde bulmak nasip oldu, bi dene istersen tavsiye ederim
Aynen öyle maaş günü bebesi. Doktorum istersen 16 sında alayım maaşı alıp bir gün yiyip öyle gelirsin dedi. Yok dedim bir gün bir gündür gelsin artık beklemek çok zor.
Eşim şu an karar vermiş gibi ben de he dedim ama kendi kendime sesleniyorum bebeğe yok içime sinmiyor bir türlü. Kaba kaba geliyor.Bizde ayni durumdayiz canim ben begeniyorum esim istemiyor o istiyor ben beğenmiyorum yatarken tmm bu olsun diyoruz uyanınca vazgeciyoruz sanirim dogumda belli olcak diyorum
Masallah sanada bebislerede Allah kolaylik versin ben zorlandikca seni dusunuyorum :)Hepinizden allah razı olsun tek tek yazamadım..
Çok şükür iki bebeğimde yanımda bende iyiyim şükür bol bol kahve, su, bitter çikolata ye dediler..
Bebeklerin biri 2460 grm 47 cm diğeri 2860 grm 49 cm doğdu iki kere emzirdim şuana kadar herşey iyi gidiyor inşallah böyle devam eder..
Oyyy kuzu ya kıskandı demek kıyamamAbi gündüz geldi mutlu gibi gözükse de kıskandı sanki
Spinal ameliyat sırasında zor geçti ama sonrası güzel, narkoz yemediğin için ayıksın bebekler ile rahat ilgileniyorsun o yönden ameliyatta çektiğine değiyor..
Bebek çok hareketli olunca o iğne batması bende de oluyor. O normal bir şey doğumla ilgili olduğunu sanmıyorum. Bel ve kasık ağrısı sabit mi, gelip gidiyor mu? Gelip gidiyorsa takip etmen faydalı olabilir.
Ben de fonetiğe çok takılıyodum bak seslenişi güzel olmalı kaba olmamalı falan diye. Bence sen bi karıştır kapı süsü sf larını ama şuda var sen ilk beğendiğin isimden eminsen eğer milletin yorumunu takma bence.Erkek. Kız olsaydı belliydi zaten ne olacağı. Hee türlü isim önerisine açığım ama köken olarak Türk ismi olmasına dikkat ediyorum sadece Arapça ya da Farsça vs olmasın.
Ben de bir bakayım o zaman. Onlarca isim sözlüğü karıştırdım ben de. Benim gönlümde bir tane vardı çok seviyorum ama benden başka kimseye sevdiremedim ne yazık ki. Başka da beğenenedim gitti.
Aynen öyle maaş günü bebesi. Doktorum istersen 16 sında alayım maaşı alıp bir gün yiyip öyle gelirsin dedi. Yok dedim bir gün bir gündür gelsin artık beklemek çok zor.
Eşim şu an karar vermiş gibi ben de he dedim ama kendi kendime sesleniyorum bebeğe yok içime sinmiyor bir türlü. Kaba kaba geliyor.
Spiral kız o spinal anestezi
Spinal anestezi canım spiral srnin dediğin
Erkek. Kız olsaydı belliydi zaten ne olacağı. Hee türlü isim önerisine açığım ama köken olarak Türk ismi olmasına dikkat ediyorum sadece Arapça ya da Farsça vs olmasın.
Ben de bir bakayım o zaman. Onlarca isim sözlüğü karıştırdım ben de. Benim gönlümde bir tane vardı çok seviyorum ama benden başka kimseye sevdiremedim ne yazık ki. Başka da beğenenedim gitti.
Eşim şu an karar vermiş gibi ben de he dedim ama kendi kendime sesleniyorum bebeğe yok içime sinmiyor bir türlü. Kaba kaba geliyor.
Sütüm azda olsa geliyor biraz, evet spinal canım..Oyyy kuzu ya kıskandı demek kıyamam ❤❤ bolca görüntülü ara, ses kaydı falan yolla sık sık. yazmasın seni kenara kereta
anladım canım epidural değildi demi spinaldi?çıkışınız yarın mı? Sütün gelmeye başladı mı? Ay milyon soru sordum müsait olursan cevapla bebiklerin vaktinden almayayım❤
Milletin yorumu pek umrumda değil de eşim hiç sevmedi o istemiyor. İlk bebekte de istemiştim o zaman da kalmıştı. Bunda da kabul ettiremedim.Ben de fonetiğe çok takılıyodum bak seslenişi güzel olmalı kaba olmamalı falan diye. Bence sen bi karıştır kapı süsü sf larını ama şuda var sen ilk beğendiğin isimden eminsen eğer milletin yorumunu takma bence.
Uzay ben de severim ama eşim istemiyor onu da. Yok biz bu isim konusunda cidden birbirimize gireceğiz sonunda. Bartu istiyor o. Bana da bir kaba geliyor ısınamadım gitti.Kuzum bizim erkek olsaydı, türkçe bir kelime olan Uzay ı koyacaktık. Hemde bu Uzay Uzay ismini Atamız vermişbi nevi onun koyduğu isim gibi olacaktı. Beğenirsen tabi Hende çok cool bir isim duruyor. Uzay ismindekiler genelde özgüvenli ve çevresinde sevilen kişiler oluyorlar
Ameliyatta niye çektin ki canım hayırdırAbi gündüz geldi mutlu gibi gözükse de kıskandı sanki
Spinal ameliyat sırasında zor geçti ama sonrası güzel, narkoz yemediğin için ayıksın bebekler ile rahat ilgileniyorsun o yönden ameliyatta çektiğine değiyor..
Aslında isim analistleri isminde r harfi olanlarin hayatlarının zorlu geçeceğinden bahsediyor bu kozu kullanabilirsin tabi senin istediğin isimde r yoksaUzay ben de severim ama eşim istemiyor onu da. Yok biz bu isim konusunda cidden birbirimize gireceğiz sonunda. Bartu istiyor o. Bana da bir kaba geliyor ısınamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?