canim benimde meme ucum belirgin degil ne denediysem olmadi lansinovun elektrikli pompasini aldik kes8nlikle benim cok isime yaradi biraz pahali ama super
canim benimde meme ucum belirgin degil ne denediysem olmadi lansinovun elektrikli pompasini aldik kes8nlikle benim cok isime yaradi biraz pahali ama super
cnm 3990 geldi kisisel tercih meselesinden çok dr yorumu önemli bende vajinal icin cok zorladım ama dr tavsiye etmedi yoksa vajinal drun daha cok isine gelirdi çoğu işi sen ve ebeler yapıyorsun.kafa çapıda onemli.
Hala sızıntı şeklinde su geliyor ama henüz dayanılmayacak boyutta sancım yok. Adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var ama dayanılmayacak kadar değil. Doktorumla konuştum 1 saat sonra hastaneye geç baksınlar ikinci daha çabuk açılır anlamayabilirsin dedi, 1 saat sonra gidicem artık hastaneye canım, nolur dua edin kolayca olsun
Çabucak olsun, çok kolay olsun :)
Bu kasıkta olan sancı giriyor 40-50 sn durup çıkıyor mu yoksa devamlı mı ?
Yani her doğum sancısı sistemsel olmak zorunda mı onu merak ediyorum :)
Çabucak olsun, çok kolay olsun :)
Bu kasıkta olan sancı giriyor 40-50 sn durup çıkıyor mu yoksa devamlı mı ?
Yani her doğum sancısı sistemsel olmak zorunda mı onu merak ediyorum :)
kademe kademe ayarlaman lazım çekiş gücünü. mesela ben lansinohun makinayı kullanıyordum. onun önce masaj gibi bir ayarı var. hafif hafif çekiyor masaj gibi. belirli süre memeyi hazırlayıp sağım düğmesine geçiyordum. önce az güçle süt gelmeye başladıkça kademe kademe artış yapıyordum. bir anda güçlü çekim haşat eder memeleri.
Ben evdeyim 3 gündür bebiş de iyiye gidiyor kendi nefesini kendi alıyomus bgn uyandırcaklarmıs anne sütü vermişler bakalım süreç devam ediyor hersey iyide olabilir hasarda kalmıs olabilir belirsiz kimse bilmiyor zamanla görcez bizde
Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
çok şükür doğum gerçekleşti bende bebeklerde iyiyiz kuzularım yanımda ikisini de emzirdim henüz sütüm gelmedi şimdilik bizden bu kadar..
Spinal oldum ama bana göre değilmiş
Canım yeni yazabiliyorum gözünaydın çok şükür sağ salim kavuştunuz ayın 14ü falan dinlemedi hakkaten yakışıklılar. Abi ile ilk buluşmalarını merak ediyorum ve spinal nasıldı müsait olunca yaz lütfentekrar geçmiş olsun canım
Sorma gece daha yeni başlıyor derken kast ettiği şey farklıymış meğer
Canım yeni yazabiliyorum gözünaydın çok şükür sağ salim kavuştunuz❤ ayın 14ü falan dinlemedi hakkaten yakışıklılar. Abi ile ilk buluşmalarını merak ediyorum ve spinal nasıldı müsait olunca yaz lütfen❤tekrar geçmiş olsun canım
Ben evdeyim 3 gündür bebiş de iyiye gidiyor kendi nefesini kendi alıyomus bgn uyandırcaklarmıs anne sütü vermişler bakalım süreç devam ediyor hersey iyide olabilir hasarda kalmıs olabilir belirsiz kimse bilmiyor zamanla görcez bizde
Kuzum çok geçmiş olsun. Bebişin allahın izniyle iyileşecek hiçde bi hasar kalmsz inşallah. Içini ferah tut Kuzum, gerildikçe daha zorlaşırsın. Habersiz bırakma Bizi dualarımız sizinle
Canım ben de varya o kadar zor karar verdim ki anlatamam kaç milletten isimler sözlüğü pdf si indirdim bilgisayarıma ama cık ne beğensem sen gibi ertesi gün soğudum. En son instadan #kapisüsleri hashtag i yapmıştım arama çubuğuna ben ordan kapı süslerindeki isimlere bakarken fikir olsun diye, birine gönlüm kayıverdi halbuki çok değişik falan değil ama o şekilde bulmak nasip oldu, bi dene istersen tavsiye ederim
Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
çok şükür doğum gerçekleşti bende bebeklerde iyiyiz kuzularım yanımda ikisini de emzirdim henüz sütüm gelmedi şimdilik bizden bu kadar..
Spinal oldum ama bana göre değilmiş
Eneemmm bebeklerin hayırlı olsun, ikiside sağlıklı, sen iyisin çok şükür darısı başımıza. Spinal neydi ya Ben bi Spinal biliyorum bebiş olmasın diye yoksa o, o mu
Bende mi taktırsam ondan ne yapsam, adetliyken filan hiç taktıramam yoksa
Bizde ayni durumdayiz canim ben begeniyorum esim istemiyor o istiyor ben beğenmiyorum yatarken tmm bu olsun diyoruz uyanınca vazgeciyoruz sanirim dogumda belli olcak diyorum