2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canim benimde meme ucum belirgin degil ne denediysem olmadi lansinovun elektrikli pompasini aldik kes8nlikle benim cok isime yaradi biraz pahali ama super
Ben bugun pompa denedim ilk defa ama cok canim yandi yarida biraktim nasil yapcam bilmiyorum

canim benimde meme ucum belirgin degil ne denediysem olmadi lansinovun elektrikli pompasini aldik kes8nlikle benim cok isime yaradi biraz pahali ama super

canm bmimde oglumda ucuncu gun sutum gekdi dHa dogrusu eve gelince guzel bi dus aldm Sanki goguslerim doldu bebek cektikce geldi sutum

Bu mide yanmaları, ödemler, eklem ağrıları, nefes darlığı filan doğumdan sonra hemen geçiyor mu? Yoksa geldiği gibi yavaş yavaş mı geçiyor?

canmi mide yanman aninda bitiyor rahatca uzanabiliyorsun Eklem agrilarida ayni sekilde sadece dikis agirisi ve gogus ucu agrisi cekmistm bn

cnm 3990 geldi kisisel tercih meselesinden çok dr yorumu önemli bende vajinal icin cok zorladım ama dr tavsiye etmedi yoksa vajinal drun daha cok isine gelirdi çoğu işi sen ve ebeler yapıyorsun.kafa çapıda onemli.
Bana doktorum önermiyorum dedi 4 kilonun üstünü suan icin daha 4 kilo degil ama korkuyorum yinede hayirlisi olsun canim doktorumu dinleyecegim artik

Çabucak olsun, çok kolay olsun :)
Bu kasıkta olan sancı giriyor 40-50 sn durup çıkıyor mu yoksa devamlı mı ?
Yani her doğum sancısı sistemsel olmak zorunda mı onu merak ediyorum :)

Çabucak olsun, çok kolay olsun :)
Bu kasıkta olan sancı giriyor 40-50 sn durup çıkıyor mu yoksa devamlı mı ?
Yani her doğum sancısı sistemsel olmak zorunda mı onu merak ediyorum :)

aynem canm 40 sn falan suruyor geciyor 2 dk sonra gene 30 sn suruyo falan fistan sende o arada ebe esliginde ikiniyosun Ve dogum gerceklesiyor

Ben bugun pompa denedim ilk defa ama cok canim yandi yarida biraktim nasil yapcam bilmiyorum
kademe kademe ayarlaman lazım çekiş gücünü. mesela ben lansinohun makinayı kullanıyordum. onun önce masaj gibi bir ayarı var. hafif hafif çekiyor masaj gibi. belirli süre memeyi hazırlayıp sağım düğmesine geçiyordum. önce az güçle süt gelmeye başladıkça kademe kademe artış yapıyordum. bir anda güçlü çekim haşat eder memeleri.

Canım uyandırmışlar mı bebeği bugün? durum nedir hayırlı haberler olsun inşallah

bacım senin gecelere akma anlayışın bumu yahu disco disco partizani yapacağdık sen yanlış anlamışin durumu sezeryanii değil o
Sorma gece daha yeni başlıyor derken kast ettiği şey farklıymış meğer

Canım yeni yazabiliyorum gözünaydın çok şükür sağ salim kavuştunuz ayın 14ü falan dinlemedi hakkaten yakışıklılar. Abi ile ilk buluşmalarını merak ediyorum ve spinal nasıldı müsait olunca yaz lütfentekrar geçmiş olsun canım

Aynen planı varmış meğer kadının

Kuzum çok geçmiş olsun. Bebişin allahın izniyle iyileşecek hiçde bi hasar kalmsz inşallah. Içini ferah tut Kuzum, gerildikçe daha zorlaşırsın. Habersiz bırakma Bizi dualarımız sizinle

Bizim gibi isme karar vermeyen hala var mi? 15 inde sezaryen var ama bizde hala isim yok. Her gün bir isim bulup ertesi gün vazgeçiyorum.
Canım ben de varya o kadar zor karar verdim ki anlatamam kaç milletten isimler sözlüğü pdf si indirdim bilgisayarıma ama cık ne beğensem sen gibi ertesi gün soğudum. En son instadan #kapisüsleri hashtag i yapmıştım arama çubuğuna ben ordan kapı süslerindeki isimlere bakarken fikir olsun diye, birine gönlüm kayıverdi halbuki çok değişik falan değil ama o şekilde bulmak nasip oldu, bi dene istersen tavsiye ederim

Eneemmm bebeklerin hayırlı olsun, ikiside sağlıklı, sen iyisin çok şükür darısı başımıza. Spinal neydi ya Ben bi Spinal biliyorum bebiş olmasın diye yoksa o, o mu
Bende mi taktırsam ondan ne yapsam, adetliyken filan hiç taktıramam yoksa

Bizim gibi isme karar vermeyen hala var mi? 15 inde sezaryen var ama bizde hala isim yok. Her gün bir isim bulup ertesi gün vazgeçiyorum.
Bizde ayni durumdayiz canim ben begeniyorum esim istemiyor o istiyor ben beğenmiyorum yatarken tmm bu olsun diyoruz uyanınca vazgeciyoruz sanirim dogumda belli olcak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…