2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gözün aydin canim hayırlı olsun bebisin rabbim hayirli evlat etsin insallah ne guzel gecmis doğumun darısı bize insallah

Allah razı olsun canım, darısı başına inşallahSuni sancı verilmedi, tamamen kendi sancısıyla geldi epidurale bile gerek kalmadı

Oooyy maşallah yaaaa gözünüz aydın ne güzel bir hikaye Allah hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin güzel kızınızı çok geçmiş olsun

Uykusuzlardan kim kaldi ki doğuramayan mide yanmasi ve bulanti ile uyandim yine ilaclar bile etki etmiyor artik afedersiniz cikardim da rahatladim biraz ama halen midem cok kötü son günler niye hic gecmiyor ki
Ben varım karnımda adet sancısı ile uyandım. Gerçekten son haftalar zormuş insan artk gelsin istiyor içten içe daha olsa da haftasına

Maşallah canim rabbim anali babali buyutsun canim ne güzel ya bizim topik doguran doğurana hecanlaniyor insan son günler son saatler

Uykusuzlardan kim kaldi ki doğuramayan mide yanmasi ve bulanti ile uyandim yine ilaclar bile etki etmiyor artik afedersiniz cikardim da rahatladim biraz ama halen midem cok kötü son günler niye hic gecmiyor ki
Az önce bende hap ciğnedim reine midem cok yaniyor benimde

Hayırlı olsun canim. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin hemşerim benim Dr da demişti 2.gebelik açılma kolay olur diye. Bakalım ben daha beklemedeyim ağrı yok açılma var ama hastaneye gitmedim geri alttan bakıp duruyorlar ve ben doğurmak istemiyorum 38e kadar aslında durduğu kadar dursun diye. İnşallah benimde kolay geçer. Dikişin oldu mu peki yoksa dikişsiz mi

Az önce bende hap ciğnedim reine midem cok yaniyor benimde
Ben de acıktım kalktım yine durmadı tabi boğazım birazdan yatamam yanar kesin ayaklarımda iyikice ödem tutmuş basarken acıyor
ne kadar kalsa kar kalsın diyorum ama son günler biraz geçmiyor gibi

Allah razı olsun hemşerim darısı başına inşallah1 tanecik dikişim var canım aslında o da olmayabilirdi süreç o kadar hızlı ilerledi ki doktorum doğuma zor yetişti, doğumhanede ıkınmamak için zor tuttuk bütün ekip kendimi çok kastım bebek çıkmasın diye sonrada yoruldum galiba biraz zor ıkındım ondan kaynaklı 1 dikişim var o da artık nazar boncuğu olsun ne diyelim

Bende fenayım midem cok fena bulandı acı su geliyo ağzıma

Bugün doğumu olanlara Allah kolaylık versin haberdar edin bizi de

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün O kadar motive ediyorki pozitif doğum hikayeleri allahım bize de pozitif hikayeler yazmayı nasip etsin

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün O kadar motive ediyorki pozitif doğum hikayeleri allahım bize de pozitif hikayeler yazmayı nasip etsin
Amin canım inşallah, çok dua ettim Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın herkese kolaylık versin diyeİnşallah sizlerin de su gibi kolay doğumları olur, nolur pozitif düşünelim evrene olumlu mesaj gönderelim, ben ilk doğumumda çok gergindim çok çok daha zor geçmişti bunda kendimi iyi hazırladım galiba İnan sancıları karşılamam o kadar rahattı ki inşallah sizlerin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…