Gözün aydin canim hayırlı olsun bebisin rabbim hayirli evlat etsin insallah ne guzel gecmis doğumun darısı bize insallahKızlar çok şükür doğumum gerçekleşti:) çok tatlı bir kızım oldu 3380 gram 50 cmikinci doğumu yapacak olan arkadaşlar hiç korkmayın gerçekten çok kolay oluyor, ilk doğumu olanlar da korkmasın hiç olmadı meyvesini ikincisinde yersiniz:) çok şükür çok hızlı ilerledi süreç, çok acı çekmedim sadece ıkınırken zorlandım biraz. Sabah 11 sen bu yana sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı akşam 6 gibi de hafif hafif sancılarım başladı ama çok hafif yani. 21:00 de yatışım yapıldı, baktılar 3 cm açıklık var, sonra süreç o kadar hızlı ilerledi ki anlatamam, sancılar da aynı keza çok dayanılmayacak gibi değildi en azından ilk doğumdaki gibi değil, sonra 6 cm den sonra birden tam açıklık oldu, doğumhanede doktoru zor bekledik gelmesin diye içimde tuttum resmen ve 23:45 de kızım doğdu toplam 3 saatte doğmuş oldu çok şükür Biraz ıkınırken zorlandım ama başardık çok şükür ve şimdi kendimi kuş gibi hissediyorum Lütfen normal doğumdan korkmayın arkadaşlar, bizim pozitif hikayemiz böyle sizlerin de daha güzel hikayeleri olur inşallah Merak ettikleriniz varsa müsait oldukça yazarım
Allah razı olsun canım, darısı başına inşallahBende 2. Doğumumu yapıcam nasip olursa doğum hikayenizi keyifle okudum inanın maşallah diyorum ve sizin adınıza çok sevindim. Bebeğinizin yaşı uzun olsun.. Sağlık, huzur ve mutluluk ile büyütün. Benim de doğumum ya perşembe ya da cumartesi günü suni sancı ile başlatılacak bende suni sancıdan biraz tedirginim. Size verildimi suni sancı ? Kendi sancınızla mı ilerlediniz acaba ?
Amin canım inşallah sizde sağ Salim kavuşursunuzGözün aydin canim hayırlı olsun bebisin rabbim hayirli evlat etsin insallah ne guzel gecmis doğumun darısı bize insallah
Oooyy maşallah yaaaa gözünüz aydın ne güzel bir hikaye Allah hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin güzel kızınızı çok geçmiş olsunKızlar çok şükür doğumum gerçekleşti:) çok tatlı bir kızım oldu 3380 gram 50 cmikinci doğumu yapacak olan arkadaşlar hiç korkmayın gerçekten çok kolay oluyor, ilk doğumu olanlar da korkmasın hiç olmadı meyvesini ikincisinde yersiniz:) çok şükür çok hızlı ilerledi süreç, çok acı çekmedim sadece ıkınırken zorlandım biraz. Sabah 11 sen bu yana sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı akşam 6 gibi de hafif hafif sancılarım başladı ama çok hafif yani. 21:00 de yatışım yapıldı, baktılar 3 cm açıklık var, sonra süreç o kadar hızlı ilerledi ki anlatamam, sancılar da aynı keza çok dayanılmayacak gibi değildi en azından ilk doğumdaki gibi değil, sonra 6 cm den sonra birden tam açıklık oldu, doğumhanede doktoru zor bekledik gelmesin diye içimde tuttum resmen ve 23:45 de kızım doğdu toplam 3 saatte doğmuş oldu çok şükür Biraz ıkınırken zorlandım ama başardık çok şükür ve şimdi kendimi kuş gibi hissediyorum Lütfen normal doğumdan korkmayın arkadaşlar, bizim pozitif hikayemiz böyle sizlerin de daha güzel hikayeleri olur inşallah Merak ettikleriniz varsa müsait oldukça yazarım
Ben varım karnımda adet sancısı ile uyandım. Gerçekten son haftalar zormuş insan artk gelsin istiyor içten içe daha olsa da haftasınaUykusuzlardan kim kaldi kidoğuramayan mide yanmasi ve bulanti ile uyandim yine ilaclar bile etki etmiyor artik afedersiniz cikardim da rahatladim biraz ama halen midem cok kötü son günler niye hic gecmiyor ki
Amin canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallahOooyy maşallah yaaaa gözünüz aydın ne güzel bir hikaye Allah hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin güzel kızınızı çok geçmiş olsun
Maşallah canim rabbim anali babali buyutsunKızlar çok şükür doğumum gerçekleşti:) çok tatlı bir kızım oldu 3380 gram 50 cmikinci doğumu yapacak olan arkadaşlar hiç korkmayın gerçekten çok kolay oluyor, ilk doğumu olanlar da korkmasın hiç olmadı meyvesini ikincisinde yersiniz:) çok şükür çok hızlı ilerledi süreç, çok acı çekmedim sadece ıkınırken zorlandım biraz. Sabah 11 sen bu yana sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı akşam 6 gibi de hafif hafif sancılarım başladı ama çok hafif yani. 21:00 de yatışım yapıldı, baktılar 3 cm açıklık var, sonra süreç o kadar hızlı ilerledi ki anlatamam, sancılar da aynı keza çok dayanılmayacak gibi değildi en azından ilk doğumdaki gibi değil, sonra 6 cm den sonra birden tam açıklık oldu, doğumhanede doktoru zor bekledik gelmesin diye içimde tuttum resmen ve 23:45 de kızım doğdu toplam 3 saatte doğmuş oldu çok şükür Biraz ıkınırken zorlandım ama başardık çok şükür ve şimdi kendimi kuş gibi hissediyorum Lütfen normal doğumdan korkmayın arkadaşlar, bizim pozitif hikayemiz böyle sizlerin de daha güzel hikayeleri olur inşallah Merak ettikleriniz varsa müsait oldukça yazarım
Az önce bende hap ciğnedim reine midem cok yaniyor benimdeUykusuzlardan kim kaldi kidoğuramayan mide yanmasi ve bulanti ile uyandim yine ilaclar bile etki etmiyor artik afedersiniz cikardim da rahatladim biraz ama halen midem cok kötü son günler niye hic gecmiyor ki
Hayırlı olsun canim. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin hemşerimKızlar çok şükür doğumum gerçekleşti:) çok tatlı bir kızım oldu 3380 gram 50 cmikinci doğumu yapacak olan arkadaşlar hiç korkmayın gerçekten çok kolay oluyor, ilk doğumu olanlar da korkmasın hiç olmadı meyvesini ikincisinde yersiniz:) çok şükür çok hızlı ilerledi süreç, çok acı çekmedim sadece ıkınırken zorlandım biraz. Sabah 11 sen bu yana sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı akşam 6 gibi de hafif hafif sancılarım başladı ama çok hafif yani. 21:00 de yatışım yapıldı, baktılar 3 cm açıklık var, sonra süreç o kadar hızlı ilerledi ki anlatamam, sancılar da aynı keza çok dayanılmayacak gibi değildi en azından ilk doğumdaki gibi değil, sonra 6 cm den sonra birden tam açıklık oldu, doğumhanede doktoru zor bekledik gelmesin diye içimde tuttum resmen ve 23:45 de kızım doğdu toplam 3 saatte doğmuş oldu çok şükür Biraz ıkınırken zorlandım ama başardık çok şükür ve şimdi kendimi kuş gibi hissediyorum Lütfen normal doğumdan korkmayın arkadaşlar, bizim pozitif hikayemiz böyle sizlerin de daha güzel hikayeleri olur inşallah Merak ettikleriniz varsa müsait oldukça yazarım
Ben de acıktım kalktım yine durmadı tabi boğazım birazdan yatamam yanar kesinAz önce bende hap ciğnedim reine midem cok yaniyor benimde
Allah razı olsun canım benim darısı sizlerin başınaMaşallah canim rabbim anali babali buyutsuncanim ne güzel ya bizim topik doguran doğurana hecanlaniyor insan son günler son saatler
Ay bende 24 saat aç her dakka bişey yiyesim varBen de acıktım kalktım yine durmadı tabi boğazım birazdan yatamam yanar kesinayaklarımda iyikice ödem tutmuş basarken acıyor
ne kadar kalsa kar kalsın diyorum ama son günler biraz geçmiyor gibi
Allah razı olsun hemşerim darısı başına inşallahHayırlı olsun canim. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin hemşerim ☺ benim Dr da demişti 2.gebelik açılma kolay olur diye. Bakalım ben daha beklemedeyim ağrı yok açılma var ama hastaneye gitmedim geri alttan bakıp duruyorlar ve ben doğurmak istemiyorum 38e kadar aslında durduğu kadar dursun diye. İnşallah benimde kolay geçer. Dikişin oldu mu peki yoksa dikişsiz mi
Bende fenayım midem cok fena bulandı acı su geliyo ağzımaUykusuzlardan kim kaldi kidoğuramayan mide yanmasi ve bulanti ile uyandim yine ilaclar bile etki etmiyor artik afedersiniz cikardim da rahatladim biraz ama halen midem cok kötü son günler niye hic gecmiyor ki
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsünKızlar çok şükür doğumum gerçekleşti:) çok tatlı bir kızım oldu 3380 gram 50 cmikinci doğumu yapacak olan arkadaşlar hiç korkmayın gerçekten çok kolay oluyor, ilk doğumu olanlar da korkmasın hiç olmadı meyvesini ikincisinde yersiniz:) çok şükür çok hızlı ilerledi süreç, çok acı çekmedim sadece ıkınırken zorlandım biraz. Sabah 11 sen bu yana sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı akşam 6 gibi de hafif hafif sancılarım başladı ama çok hafif yani. 21:00 de yatışım yapıldı, baktılar 3 cm açıklık var, sonra süreç o kadar hızlı ilerledi ki anlatamam, sancılar da aynı keza çok dayanılmayacak gibi değildi en azından ilk doğumdaki gibi değil, sonra 6 cm den sonra birden tam açıklık oldu, doğumhanede doktoru zor bekledik gelmesin diye içimde tuttum resmen ve 23:45 de kızım doğdu toplam 3 saatte doğmuş oldu çok şükür Biraz ıkınırken zorlandım ama başardık çok şükür ve şimdi kendimi kuş gibi hissediyorum Lütfen normal doğumdan korkmayın arkadaşlar, bizim pozitif hikayemiz böyle sizlerin de daha güzel hikayeleri olur inşallah Merak ettikleriniz varsa müsait oldukça yazarım
Amin canım inşallah, çok dua ettim Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın herkese kolaylık versin diyeCanım gözün aydın allah analı babalı büyütsünO kadar motive ediyorki pozitif doğum hikayeleri allahım bize de pozitif hikayeler yazmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?