- 20 Mayıs 2019
- 46
- 110
- 23
- 34
Amiiinnn çok teşekkür ederimBen de normal hamile kaldım, aslında PGT olacaktim bu yaz ama tamamen şans eseri hamile kaliverdim. Geç döllenme, reglime yakın yumurtlama olmuş, biz zaten regliye yakın yumurtlama olmaz diye serbest bırakıyorduk kendimizi o bir kaç gun. Olacağı varmış demekki. Biz de fetal DNA ve detaylı ultrason sonuçları iyi çıkınca sevindik. Baştan beri sorunsuz gebelik olarak ilerledi, düşük riski olmadı hiç çok şükür. İnşallah sağlıklı da doğar. Ben de doğsun merak ediyorum kan grubu ne bir de taşıyıcı mi diye. Ikinci çocuk dusunursek fikir olur bize de. Çok sevindim adına. Mutlulukla buyut minnosu. Darısı başıma
Hoşgeldin dünyamızaKızlar kocam ayağa kalktığımda hayatımm bana çay koyar mısın diyor sinirlendim.artık yarın doğum yapacağım adamın etrafımda fır dönmesi gerekmiyor mu?Haksız mıyım?Söyledim zaten doğum yapacağım çay istiyorsun diye iyi de dedi sustu ben de hee yaptığım ne ki dedim.Sonra gel sarılayım falan sarılmadım gıcık ya.Benimki mi öküz böyle tekkk
Kimler korse kullanıyor? Kullandıklarınızdan memnun kaldınız mı? Hangisini öneriyorsunuz?
O kremin özelliği zaten yıkamadan sütü verbiliyor olmak!..Ben kullandim her emzirmeden sonra ama hep yıkayıp verdim simdi de lonolin zararlı diye okudum birsey olmaz demi
Aaaa adaşım varmış burda gözün aydın canım güle güle büyüt bebeginiAynen canım çok teşekkür ederim. Çok şükür doktorum da bu konuda çok çabaladı ve sonu da çok güzel sonlandı doğumun. Doğum bittiğinde bütün acım bitmişti, kuş gibi hafifledim
Amiiinnn çok teşekkür ederim
Allahım bütün bebek bekleyen arkadaşlara hayırlısıyla, sağlıkla kavuşmayı nasip eydin inşallah yavrularına
Hoşgeldin dünyamıza
Benimki biz Taburcu olmuşuz arabada girmediği çukur kalmadı diye ben kendimi kasarken elbiselerim ütüsüz diye dert yanıyor bende biz tatile çıkmıştık ondan elbiselerin üstüsüz dedim
yani senin (afedersin) öküzün yaptığı benim öküzün önünde hiç bir şey değil
Aaa cidden mi ? Bende göğsüm artık sertleşmeyince yumuşak yumuşak olunca korktumZaten öyle oluyor canım. İlk süt gelme döneminde taş gibi oluyor ve ağrılı oluyor. Şu an yumuşaması ve sütün o şekilde gelmesi alıştığı anlamına geliyor ki bu iyi bir şey. Bütün emzirme boyunca öyle ağrılı sancılı olmayacak zaten. Yumuşak yumuşak olacak.
Az kaldı yetişirsin bence son 26 saato zaman farkli tabiki doğrudur başka hastane yoksa olur yoğunluk..koca Bursa da bizim hastane başına enn fazla olsa +1,2 fazladan kişi olur o da.belki..bunlardan da bazıları o güne yetişemeyebiliyor erken gelen bebekler olunca..bakalım biz inşallah yetişiriz
Ay yetişsin artık yaa bu kadar tuttum valla zar zorAz kaldı yetişirsin bence son 26 saat
Canım geçmiş olsın bende ilk dogumumda öyle olmuştum kadın Doğum doktoruma sormuştum 1 serum takmışlarda öyle geçmişti .2 gün cekmiştim ben o kaşıntı Ve kızarıkları o zamanKızlar vucudumda isilik givi bsyleerr cıktı heryer im kasınıyıor bazı yerler kabardı bu ne ki alarki filan mı oldum acaba bsyden
Döküntü olmaz ürtikerde genelde stresli durumlar sonrası vücudun reaksiyon göstermesidir ondan direkt aklıma ürtiker geldi kaşımamAya çalış zor tabi de yara olmasın bir de bugün kullandığın yeni bir ilaç var mı yarın mutlaka git canım olmadı acilden girersin kaşıntıyla işkence etme kaşındıkça kaşınır çünkü kullandığın ilaçların da resmini çek ki sadece krem kullanıyordum dimi dikiş yerleri için bu kadar gün sonra onun alerji yapacağını sanmıyorum ama sen yine de ilaçların adını da yanında bulundurCnm döküntü yok ama isilik gibi minik minik bsyler var ve asırı kasınıyıor ve nerdeyse tüm vucudumda var gibi kasıdıkca cıkıyor yarın gideyim ama randevuda almadık nasıl etsem bilemedim bide kasıntı cıktı basıma
AA geldi mi seninkiler o gün beraber bakıyorduk değil mi ben bir gün sonra sipariş verdim sanırım ya da 2 gün sonra daha gelmedi bu modeli söyledim Üç seçeceğe indirip eşime seçtireyim Dedim ki tabiki de O üçlüden En az beğendiğimi seçtiAy yetişsin artık yaa bu kadar tuttum valla zar zorhem bunları napıcam sonra
Geçmiş olsun canım gözünüz Aydın aynı zamanda oh korkulan olmamış ya hemen de toparlayıp çıkmışsın yoğun bakımdan şükürKızlar 10.30 da oğlumu kucağıma aldım 2950 dogdu rahmim cok inceldigi için dr kanamayı durduramamış az daha rahmini alıcaktım zor diktim dedi yogun bakımda kan takviyesi verdiler bana 3de odaya geldim allah herkese tattırsın bu dıyguyu agrılarım oluyo sütümde az geldi bi iki kere emdi mama berdik
Olmazsa yarın sorayım onada cok sey sordum ama napım cekmek tense böle varsa caresi yapalımCanım geçmiş olsın bende ilk dogumumda öyle olmuştum kadın Doğum doktoruma sormuştum 1 serum takmışlarda öyle geçmişti .2 gün cekmiştim ben o kaşıntı Ve kızarıkları o zaman
Antibiyotik kullandım bide su durup varya kabızlık için verilen dupshaton mu öle bsydi o Bn terlemeye baglıyorum aşırı terliyorum bi uyuyorum su içinde uyanıyorum ondan da olabilirDöküntü olmaz ürtikerde genelde stresli durumlar sonrası vücudun reaksiyon göstermesidir ondan direkt aklıma ürtiker geldi kaşımamAya çalış zor tabi de yara olmasın bir de bugün kullandığın yeni bir ilaç var mı yarın mutlaka git canım olmadı acilden girersin kaşıntıyla işkence etme kaşındıkça kaşınır çünkü kullandığın ilaçların da resmini çek ki sadece krem kullanıyordum dimi dikiş yerleri için bu kadar gün sonra onun alerji yapacağını sanmıyorum ama sen yine de ilaçların adını da yanında bulundur
Bende ütüler yap diye dogum öncesi basını yedim yapmadı aniden dogum oldu dolapta gycek tişört yok kendi ütüledi giydi bana bakma konusunda mükemmel ama ev işinden olabildiğince kacıyorHoşgeldin dünyamıza
Benimki biz Taburcu olmuşuz arabada girmediği çukur kalmadı diye ben kendimi kasarken elbiselerim ütüsüz diye dert yanıyor bende biz tatile çıkmıştık ondan elbiselerin üstüsüz dedim
yani senin (afedersin) öküzün yaptığı benim öküzün önünde hiç bir şey değil
Olsun olsun fazladan zarar gelmezBende cok severm onuama bu seferde süt fazla gelmeye basladı gögüsüm de agrı yapıyor bende bide protez var memeleri görmeyin kafam kadar oldular
Geldiler valla bugün şaşırdım bende hemen gelmesine..üstelik o gece baktım ama ertesi akşam geçtim siparisi yine iyi geldi nerdeyse ertesi gün falan..eşin beğendiyse sıkıntı yok ne güzel ilgilenmesi bile..ben geldi zorla gözüne.sokuyorum hmmm güzelmiş diyor..bildiğin dangoz işteAA geldi mi seninkiler o gün beraber bakıyorduk değil mi ben bir gün sonra sipariş verdim sanırım ya da 2 gün sonra daha gelmedi bu modeli söyledim Üç seçeceğe indirip eşime seçtireyim Dedim ki tabiki de O üçlüden En az beğendiğimi seçtineyse dedim ses etmeyeyim kırk yılda bir şey sordum o kadar hakkı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?