2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amiiinnn çok teşekkür ederimRabbim ne büyük ki PGT ile uğraşmadan vermiş size mucizenizi aynı bizim ilk kızımız gibiİnanın sağlıklı olacağı ilk baştan belli oluyor. İlk kızımda da ikinci kızımda da baştan itibaren düşük tehlikesi olmadı. Yapılan testler de normal çıktı. Siz de içinizi ferah tutun sağlıkla kavuşacaksınız inşallahBiz ilk kızımıza bana yapılan genetik tahlilden yaptırdık çok şükür temiz çıktı taşıyıcı değil.ikinci kızım da babasının kanından ve büyük ihtimalle taşıyıcı değilSizin de aynı olacaktır diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallahSağlıkla gelsin inşallah evladınız

Hoşgeldin dünyamıza
Benimki biz Taburcu olmuşuz arabada girmediği çukur kalmadı diye ben kendimi kasarken elbiselerim ütüsüz diye dert yanıyor bende biz tatile çıkmıştık ondan elbiselerin üstüsüz dedim
yani senin (afedersin) öküzün yaptığı benim öküzün önünde hiç bir şey değil

Aaaa adaşım varmış burda gözün aydın canım güle güle büyüt bebegini

Allah bunları ne etsinnn

Aaa cidden mi ? Bende göğsüm artık sertleşmeyince yumuşak yumuşak olunca korktum ama şimdi göğsümü sağdım çok az süt geldi bu saatte süt artsın diye süt artırıcı şeyler yedim ama maalesef sütüm çok az geliyor bende mecbur mama veriyorum.

Az kaldı yetişirsin bence son 26 saat

Kızlar vucudumda isilik givi bsyleerr cıktı heryer im kasınıyıor bazı yerler kabardı bu ne ki alarki filan mı oldum acaba bsyden
Canım geçmiş olsın bende ilk dogumumda öyle olmuştum kadın Doğum doktoruma sormuştum 1 serum takmışlarda öyle geçmişti .2 gün cekmiştim ben o kaşıntı Ve kızarıkları o zaman

Döküntü olmaz ürtikerde genelde stresli durumlar sonrası vücudun reaksiyon göstermesidir ondan direkt aklıma ürtiker geldi kaşımamAya çalış zor tabi de yara olmasın bir de bugün kullandığın yeni bir ilaç var mı yarın mutlaka git canım olmadı acilden girersin kaşıntıyla işkence etme kaşındıkça kaşınır çünkü kullandığın ilaçların da resmini çek ki sadece krem kullanıyordum dimi dikiş yerleri için bu kadar gün sonra onun alerji yapacağını sanmıyorum ama sen yine de ilaçların adını da yanında bulundur

Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız ?benim yarın anestezi ile görüşüp tahlilleri verecem inşallah.ama bugun bende çok halsizlik var .alta bazen küçük sancılar giriyor bel agrım oluyor arada.bebek deseniz karnımda bugun çok sertleştiriyor kendini vqlla hiç iyi değilim gibi ama anlamadim inşallah doktor yarın dikkate alır bu şikayetlerimi

Kızlar 10.30 da oğlumu kucağıma aldım 2950 dogdu rahmim cok inceldigi için dr kanamayı durduramamış az daha rahmini alıcaktım zor diktim dedi yogun bakımda kan takviyesi verdiler bana 3de odaya geldim allah herkese tattırsın bu dıyguyu agrılarım oluyo sütümde az geldi bi iki kere emdi mama berdik

Ay yetişsin artık yaa bu kadar tuttum valla zar zor hem bunları napıcam sonra
AA geldi mi seninkiler o gün beraber bakıyorduk değil mi ben bir gün sonra sipariş verdim sanırım ya da 2 gün sonra daha gelmedi bu modeli söyledim Üç seçeceğe indirip eşime seçtireyim Dedim ki tabiki de O üçlüden En az beğendiğimi seçti neyse dedim ses etmeyeyim kırk yılda bir şey sordum o kadar hakkı olsun

Eklentiler

• 95EB2651-CBD8-4D38-8649-1FCAC807974E.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 36
Geçmiş olsun canım gözünüz Aydın aynı zamanda oh korkulan olmamış ya hemen de toparlayıp çıkmışsın yoğun bakımdan şükür
Süt gelir daha erken mamaya desteklersin bir süre kendini cok yorma lohusalığında kanaman artmasın canım Sağlıcakla büyüsün küçük prensin

Canım geçmiş olsın bende ilk dogumumda öyle olmuştum kadın Doğum doktoruma sormuştum 1 serum takmışlarda öyle geçmişti .2 gün cekmiştim ben o kaşıntı Ve kızarıkları o zaman
Olmazsa yarın sorayım onada cok sey sordum ama napım cekmek tense böle varsa caresi yapalım

Antibiyotik kullandım bide su durup varya kabızlık için verilen dupshaton mu öle bsydi o Bn terlemeye baglıyorum aşırı terliyorum bi uyuyorum su içinde uyanıyorum ondan da olabilir

Bende ütüler yap diye dogum öncesi basını yedim yapmadı aniden dogum oldu dolapta gycek tişört yok kendi ütüledi giydi bana bakma konusunda mükemmel ama ev işinden olabildiğince kacıyor

Geldiler valla bugün şaşırdım bende hemen gelmesine..üstelik o gece baktım ama ertesi akşam geçtim siparisi yine iyi geldi nerdeyse ertesi gün falan..eşin beğendiyse sıkıntı yok ne güzel ilgilenmesi bile..ben geldi zorla gözüne.sokuyorum hmmm güzelmiş diyor..bildiğin dangoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…