2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar doğumlar başlamış gözünüz aydın. allah hakkıyla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah

arada gözüme çarpan konularınız oldu mesela sarılık gibi. ben sezeryanle 37+3 te doğum yaptım. ilk gelen sütü iki göğsümden de verebildim ama sütümün peşi gelmedi. resmen damla yoktu yani öyle diyeyim. yine de max 2 saatte bir emziriyordum kızımı sütüm gelsin ve kızım sarılık olmasın diye ama oldu maalesef. kızım iri bir bebekti sütüm varsa bile yetmiyordu ve doktor mamaya başlayalım dedi. şimdiki aklım olsa çoktaaaaan kendim mamaya başlar kızımı sarılıktan kurtarırdım. açlıktan ağladığı anlar hiç çıkmıyor aklımdan... mama vermekten çekinmeyin

damla gelmeyen sütümü inanılmaz su içerek çoğaltmayı başardım şükür. bebeğime hala bazen yetmiyor ama yine söylüyorum benimki iri bebek normal boyutlardaki bir bebeğe gani gani yeter şu anki sütüm mesela.

bir de ben lohusalıktandı sanırım sürekli ama sürekli ağlıyordum. öyle böyle değil ama her şeye ağlıyordum çok şükür geçti

bebeklerimiz bi daha bu kadar ufak olmayacaklar her anın tadını çıkarın. bol bol resim çekin. klişe ama en azından birkaç defa da olsa onlar uyurken siz de uyuyun. iç sesinizi dinleyin kendi doktorunuz kendiniz olun.

ben spinal sezeryanle doğum yaptım. benim gibi olanlar varsa odaya geldikten ve size bişeyler içebilirsin yiyebilirsin dendikten sonra mutlaka bol bol su tüketin. nescafe goldlardan ve bitter çikolatalardan tüketin ama en iyisi su. buna rağmen baş ve boyun ağrınız olursa tıpkı ameliyat masasındaymış gibi dümdüz uzanın gözlerinizi kapatın. anestezi doktorum bizzat tavsiye etmişti çok faydasını gördüm.

doğuranları yeniden tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün

doğuracaklara da allah güç kuvvet sağlık versin bi avazda hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

sezaryan ya da benim gibi iri bebeği olanlar birşey sormak isterse çekinmeyin lütfen

Canım söylemedi galiba, söylediyse de hatırlamıyorum. Sadece yarın yatışı yapalım dediği kulağımda o kadar

Tebrik ederim hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün..iri derken ne kadar iri kac kilo doğdu ki kuzucuk yetmedi sütün merak ettim

Bende ütüler yap diye dogum öncesi basını yedim yapmadı aniden dogum oldu dolapta gycek tişört yok kendi ütüledi giydi bana bakma konusunda mükemmel ama ev işinden olabildiğince kacıyor
Valla bizimkide giyecek birşeyi yoktu eve gelip birşeyler ütületmiş, benide öküzler gibi acil ameliyata aldılar eşimi bekleyelim desemde yok
Bize ne macera yaşattı benim paşalar diyorum
Hetkes bize niye söylemedin derdindeydi bilmiyorlarki neye uğradığımızı şaşırdık

kol kası yaptım. doğal egzersiz

Hiç üzülme bebek emdikçe süt geliyormuş zaten. Bol Bol su iç diyor doktorlar. Moral bozmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…