- 21 Nisan 2020
- 345
- 607
- 33
Sonra da sütüm çok diye dertlenVe soğann..her akşam tavada soteleyip hafif baharatla ufff amma yemiştim oğlumda her aksammmm hemde nasil süt yapıyor anlatamam..ve buğday normal olarak boza o yüzden işe yarıyor.her gün ayran çorbası içtim buğdaylı hemide
maşallah Allah bereket versinAynen valla ama ikizleri de anca miras kaldırırdı zaten cok iyi olmusbnmde öle son maasım kaldı üstüne Bi daha maas aldım dogum yardımı aldım rapor parası alcam daha derken masallah baya oldu bgne kdr hesapta hiç o kdr para görmemiştim
Ne güzel annesi bak daha iyiymiş inşallah dahada iyi olacakGenel durumu iyi ama beslenmesi biraz zayıf yoruluyor dediler en son antibiyotik veriliyormuş 2 tane oda yarın bitiyor test sonucları henüz yorumlanmamıs onu bekliyoruz ama normal sanırkm uyuyo uyanıyor ağlıyor içiyor sanırkm hep böle belirsizlklerden nefret ediyorum beni strese sokuyor oda en kötüsü geldi beni buldu işte
Bana 6 saat açlık yeter lavman yapmıyoruz dediler.
12 saat açlık istiyorlar ben 3 sezeryanımdada olmadım.ama acil olsaydı geceden aç gitmeseydim yaparlarmı bilmiyorum.
Ay evet dertlenmiştim burda baya bi demi..ilk zamanlar uğraşmıştım ama ne bilim sonradan öyle olacağınıSonra da sütüm çok diye dertlen
Ay olsun olsun azlığı çok daha zor.
ben kullanıyorum 2 haftadır. 2-3günde 1 mustela sürüyorumKizlar herkes doğurdu sanirimherkese hayırlı olsun ben gogus ucu icin krem kullaniyor musunuz diye soracaktım ben lansolin aldim kullaniyorum ama simdi de pişman oldum bir zararı olur mu diye
Ben lansinoh aldım ama hiç kullanmadım çok şükür bu sefer yara olmadı geri vereceğim eczaneye..Kizlar herkes doğurdu sanirimherkese hayırlı olsun ben gogus ucu icin krem kullaniyor musunuz diye soracaktım ben lansolin aldim kullaniyorum ama simdi de pişman oldum bir zararı olur mu diye
Aynen canım çok teşekkür ederim. Çok şükür doktorum da bu konuda çok çabaladı ve sonu da çok güzel sonlandı doğumun. Doğum bittiğinde bütün acım bitmişti, kuş gibi hafifledimMaşallah3.5 kg üstünü normal doğurtmam diyen doktorlara kapak olsun dikişin bile olmamış.
Amiiinnn çok teşekkür ederimYaa harika çok guzel sağlıkla buysyn bebeğin
Canım benim de inversiyon 4 çıktı. Kızımda bir sıkıntı yoktu. Ardından 2016 yılında 4 aylık bebeğim karnımda öldü, baştan itibaren düşük tehlikesiyle başladı ve kürtajla alındı. Bi sıkıntı yok dedi doktor 2017 yılında tekrar hamilelik yaşadım 5 ay boyunca düşük tehlikesiyle devam etti ve karnımda öldü. Suni sancıyla doğum yaptım. Ve araştırmalar sonucu inversiyon 4 çıktı. Sağlıklı bebek olma ihtimali gibi sağlıklı olmama riski de olduğu için genetik ayıklama yapılarak tüp bebek yapıldı. O da tutmadı.Artık ümidi kesmiştim ben. Rabbim yine ilk kızım gibi sağlıklı bir şekilde ikinci kızımızı sağlıklı şekilde nasip etti çok şükürNe gibi bir kromozom bozukluğu var? Benim de iki dusugum oldu ama biri kimyasal gebelik diğeri 8.hafta erken dusuk. Eşimde 2.kromozomda dengeli inversiyon çıktı kromozom testinde ama şu an sağlıklı gebelik geçiyorum tüp bebek de denemedik. Kromozom sorunlarında kesin konusamiyor doktorlar, sağlıklı gebelik de olabilirmiş erken düşük de. Fetal DNA testi, detaylı ultrason vs iyi çıktıysa sorun olmuyor diyorlar. Sağlıkla dogsunlar.
Ben kullandim her emzirmeden sonra ama hep yıkayıp verdim simdi de lonolin zararlı diye okudum birsey olmaz demiBen lansinoh aldım ama hiç kullanmadım çok şükür bu sefer yara olmadı geri vereceğim eczaneye..
Ben her emzirme den sonra kullandim ama hep yıkadım şimdide korkuyorum birsey olmaz demiben kullanıyorum 2 haftadır. 2-3günde 1 mustela sürüyorum
Canım dualarımız seninle eminim güzel haberlerle geleceksin sakin ol stresli gitme doğuma evet azalmıştır suyu son haftalarda oluyor ama cok cok riskli görse direkt sezeryana alırdı lütfen stres yapma sabırsızlanıyordun artık bak daha az bekleyeceksin yarın doya doya kokusunu içine cekeceksin inşallahKızlar bebeğimin suyu çok çok azalmış
Yarın suni sancı ile doğumu başlatacaklar
Dua edin lütfen
Canım konuma bağlı değişiyor olabilir burada tek özel hastane var benim doktor özel muayenede bende cok var hastanenin doktorlarında da vardır dedi tabi sınırları aşamazlar belli ameliyat yapma kapasiteleri vardır en fazla onu alırlar ama serviste ebeler hem yeni doğum yapmış annelerle hem Yenidoğanlarla da ilgilenecekleri için Gebe takiplerinde normalden daha az ilgilenebilirlerBe o konuyu doktoruma sordumda yok öyle bişi neden dolu olsun dedi
Kuzum dr ne onerdi epidural mi genel anestezimiKızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?
Soğan gaz yapıyo diyorlar ben ne yiceğimi şaştım bana Bi tavsiye verinAy evet dertlenmiştim burda baya bi demi..ilk zamanlar uğraşmıştım ama ne bilim sonradan öyle olacağını
Ben de normal hamile kaldım, aslında PGT olacaktim bu yaz ama tamamen şans eseri hamile kaliverdim. Geç döllenme, reglime yakın yumurtlama olmuş, biz zaten regliye yakın yumurtlama olmaz diye serbest bırakıyorduk kendimizi o bir kaç gun. Olacağı varmış demekki. Biz de fetal DNA ve detaylı ultrason sonuçları iyi çıkınca sevindik. Baştan beri sorunsuz gebelik olarak ilerledi, düşük riski olmadı hiç çok şükür. İnşallah sağlıklı da doğar. Ben de doğsun merak ediyorum kan grubu ne bir de taşıyıcı mi diye. Ikinci çocuk dusunursek fikir olur bize de. Çok sevindim adına. Mutlulukla buyut minnosu. Darısı başımaCanım benim de inversiyon 4 çıktı. Kızımda bir sıkıntı yoktu. Ardından 2016 yılında 4 aylık bebeğim karnımda öldü, baştan itibaren düşük tehlikesiyle başladı ve kürtajla alındı. Bi sıkıntı yok dedi doktor 2017 yılında tekrar hamilelik yaşadım 5 ay boyunca düşük tehlikesiyle devam etti ve karnımda öldü. Suni sancıyla doğum yaptım. Ve araştırmalar sonucu inversiyon 4 çıktı. Sağlıklı bebek olma ihtimali gibi sağlıklı olmama riski de olduğu için genetik ayıklama yapılarak tüp bebek yapıldı. O da tutmadı.Artık ümidi kesmiştim ben. Rabbim yine ilk kızım gibi sağlıklı bir şekilde ikinci kızımızı sağlıklı şekilde nasip etti çok şükürhamileyken ikili tarama testi, ayrıntılı ultrason hepsi yapıldı, ve çok şükür sağlıkla kavuştuk kızımla 2 Kızımın da kan grubu eşimin kan grubu bu arada, babamızın kanından olunca yaşadı sanırım bebeklerimiz Rabbim size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah evladınızla
Çok azalmış derken su kesesi kaç cm soyledi mi doktor? Benimde sınıra yakın. 5cm. 5-8 arası normal. 5cmden düşükse su azaliyor demekmiş. Her hafta takip edecek beni, sınırdan asagi duserse sezeryana alacağım dedi. İnşallah güzel geçer dogumun.Kızlar bebeğimin suyu çok çok azalmış
Yarın suni sancı ile doğumu başlatacaklar
Dua edin lütfen
Canım strese bağlı ürtiker olabilir bugün bol bol soğuğa yakın suyla duş al yarımin cildiyeye Bir git istersen emzirdiğini de söylersin ona göre losyon Ve ilaç yazarlar geçer hemen merak etme daha cok ürtiker gibi geldi açıkçasıKızlar vucudumda isilik givi bsyleerr cıktı heryer im kasınıyıor bazı yerler kabardı bu ne ki alarki filan mı oldum acaba bsyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?