2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sonra da sütüm çok diye dertlen
Ay olsun olsun azlığı çok daha zor.

maşallah Allah bereket versin bizimde babaya ders olsun bıraksam üçüz yapalım diyecekti
Gerçi o halinden çok memnun Allahım bir insan bukadar mı çocuk sever
Ne güzel annesi bak daha iyiymiş inşallah dahada iyi olacak
Öyle düşünme Rabbim dağına göre kar verirmiş, belirsizlik seni strese sokmasın maşallah güçlüsün sen, bebeğin için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun bu da bir sınav sen ve bebeğin bu sınavı başarı ile sonlandıracaksınız inanıyorum ben

Kizlar herkes doğurdu sanirimherkese hayırlı olsun ben gogus ucu icin krem kullaniyor musunuz diye soracaktım ben lansolin aldim kullaniyorum ama simdi de pişman oldum bir zararı olur mu diye

Kizlar herkes doğurdu sanirimherkese hayırlı olsun ben gogus ucu icin krem kullaniyor musunuz diye soracaktım ben lansolin aldim kullaniyorum ama simdi de pişman oldum bir zararı olur mu diye
ben kullanıyorum 2 haftadır. 2-3günde 1 mustela sürüyorum

Ben lansinoh aldım ama hiç kullanmadım çok şükür bu sefer yara olmadı geri vereceğim eczaneye..

Maşallah 3.5 kg üstünü normal doğurtmam diyen doktorlara kapak olsun dikişin bile olmamış.
Aynen canım çok teşekkür ederim. Çok şükür doktorum da bu konuda çok çabaladı ve sonu da çok güzel sonlandı doğumun. Doğum bittiğinde bütün acım bitmişti, kuş gibi hafifledim
Yaa harika çok guzel sağlıkla buysyn bebeğin
Amiiinnn çok teşekkür ederim
Allahım bütün bebek bekleyen arkadaşlara hayırlısıyla, sağlıkla kavuşmayı nasip eydin inşallah yavrularına

Canım benim de inversiyon 4 çıktı. Kızımda bir sıkıntı yoktu. Ardından 2016 yılında 4 aylık bebeğim karnımda öldü, baştan itibaren düşük tehlikesiyle başladı ve kürtajla alındı. Bi sıkıntı yok dedi doktor 2017 yılında tekrar hamilelik yaşadım 5 ay boyunca düşük tehlikesiyle devam etti ve karnımda öldü. Suni sancıyla doğum yaptım. Ve araştırmalar sonucu inversiyon 4 çıktı. Sağlıklı bebek olma ihtimali gibi sağlıklı olmama riski de olduğu için genetik ayıklama yapılarak tüp bebek yapıldı. O da tutmadı.Artık ümidi kesmiştim ben. Rabbim yine ilk kızım gibi sağlıklı bir şekilde ikinci kızımızı sağlıklı şekilde nasip etti çok şükürhamileyken ikili tarama testi, ayrıntılı ultrason hepsi yapıldı, ve çok şükür sağlıkla kavuştuk kızımla 2 Kızımın da kan grubu eşimin kan grubu bu arada, babamızın kanından olunca yaşadı sanırım bebeklerimizRabbim size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah evladınızla

Son düzenleme:
Bugün kontrolüm vardı nst 60 lardaydI genelde sancım olduğunda 80.100 gördüm ama doktor yeterli değil dedi 10 günde 150gr almış bebiş 3500 olmuş çatı muayenemi oldum hiç korktuğum gibi bişey değilmiş anlamadım bile 3cm açıklık var yumuşama var yatırsam suni sancıyla ne kadar beklersin belli olmaz evde sancı beklemen daha iyi hazır ol dedi hala lekelenmem oluyor muayeneden sonra bekliyorum

Kızlar bebeğimin suyu çok çok azalmış
Yarın suni sancı ile doğumu başlatacaklar
Dua edin lütfen
Canım dualarımız seninle eminim güzel haberlerle geleceksin sakin ol stresli gitme doğuma evet azalmıştır suyu son haftalarda oluyor ama cok cok riskli görse direkt sezeryana alırdı lütfen stres yapma sabırsızlanıyordun artık bak daha az bekleyeceksin yarın doya doya kokusunu içine cekeceksin inşallah

Be o konuyu doktoruma sordumda yok öyle bişi neden dolu olsun dedi
Canım konuma bağlı değişiyor olabilir burada tek özel hastane var benim doktor özel muayenede bende cok var hastanenin doktorlarında da vardır dedi tabi sınırları aşamazlar belli ameliyat yapma kapasiteleri vardır en fazla onu alırlar ama serviste ebeler hem yeni doğum yapmış annelerle hem Yenidoğanlarla da ilgilenecekleri için Gebe takiplerinde normalden daha az ilgilenebilirler
Tabi tekrar söylüyorum benim bulunduğum şehir küçük özel hastane tek ve yerel bir hastane ondan kaynaklı yoksa hiç bir hastane somutunu aşacak sezeryanı almaz doktor BİLe normal bir günümden daha az zaman ayırırım dedi çünkü genelde sezeryanda olacak

Kızlar vucudumda isilik givi bsyleerr cıktı heryer im kasınıyıor bazı yerler kabardı bu ne ki alarki filan mı oldum acaba bsyden

Kuzum dr ne onerdi epidural mi genel anestezimi

Ben de normal hamile kaldım, aslında PGT olacaktim bu yaz ama tamamen şans eseri hamile kaliverdim. Geç döllenme, reglime yakın yumurtlama olmuş, biz zaten regliye yakın yumurtlama olmaz diye serbest bırakıyorduk kendimizi o bir kaç gun. Olacağı varmış demekki. Biz de fetal DNA ve detaylı ultrason sonuçları iyi çıkınca sevindik. Baştan beri sorunsuz gebelik olarak ilerledi, düşük riski olmadı hiç çok şükür. İnşallah sağlıklı da doğar. Ben de doğsun merak ediyorum kan grubu ne bir de taşıyıcı mi diye. Ikinci çocuk dusunursek fikir olur bize de. Çok sevindim adına. Mutlulukla buyut minnosu. Darısı başıma

Kızlar bebeğimin suyu çok çok azalmış
Yarın suni sancı ile doğumu başlatacaklar
Dua edin lütfen
Çok azalmış derken su kesesi kaç cm soyledi mi doktor? Benimde sınıra yakın. 5cm. 5-8 arası normal. 5cmden düşükse su azaliyor demekmiş. Her hafta takip edecek beni, sınırdan asagi duserse sezeryana alacağım dedi. İnşallah güzel geçer dogumun.

Kızlar vucudumda isilik givi bsyleerr cıktı heryer im kasınıyıor bazı yerler kabardı bu ne ki alarki filan mı oldum acaba bsyden
Canım strese bağlı ürtiker olabilir bugün bol bol soğuğa yakın suyla duş al yarımin cildiyeye Bir git istersen emzirdiğini de söylersin ona göre losyon Ve ilaç yazarlar geçer hemen merak etme daha cok ürtiker gibi geldi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…