2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Vajinadan baktılar mı suya bende dün bikaç kez su sızıntısı hissettim doktor ultrasondan anlayamam burda su var ama azalmış mı bilemiyorum vajinadan bir aletle baktı ordan su anlaşılıyormuş

Kızlar kocam ayağa kalktığımda hayatımm bana çay koyar mısın diyor sinirlendim.artık yarın doğum yapacağım adamın etrafımda fır dönmesi gerekmiyor mu?Haksız mıyım?Söyledim zaten doğum yapacağım çay istiyorsun diye iyi de dedi sustu ben de hee yaptığım ne ki dedim.Sonra gel sarılayım falan sarılmadım gıcık ya.Benimki mi öküz böyle tekkk

Vajinadan baktılar mı suya bende dün bikaç kez su sızıntısı hissettim doktor ultrasondan anlayamam burda su var ama azalmış mı bilemiyorum vajinadan bir aletle baktı ordan su anlaşılıyormuş
Yok sadece ultrasonda su keseciklerine baktı. Toplam çapları 5cm altında olursa şu da azalma başlıyor demekmiş.

Normalde dememesi lazım. Karnım burnumda, seninse keyfin yerinde de sen koy da içelim deseydin :)

Hayır canım epiduralla spinal arasında pek de fark yokmuş.İki gündür kan sulandırıcı kullanmıyorum
Kuzum benim de erken dogum riskim var bu igneyi kullanıyorum aslinda genel anestezi istiyorm ben ama olurda acil olursa genelde ac kalmak gerekiyor ya .acil durumlarda genel.olur mu ki acaba

Cnm döküntü yok ama isilik gibi minik minik bsyler var ve asırı kasınıyıor ve nerdeyse tüm vucudumda var gibi kasıdıkca cıkıyor yarın gideyim ama randevuda almadık nasıl etsem bilemedim bide kasıntı cıktı basıma

Soğan gaz yapıyo diyorlar ben ne yiceğimi şaştım bana Bi tavsiye verin
pişmiş soğan yapmaz kuzum ..çiğ soğan gaz yapar özellikle yeşil soğan çiğken perişan eder adamı..benn piyaz şeklinde doğrayıp soteliyordum ..halende yaparım çok güzel olur

Ben kullandim her emzirmeden sonra ama hep yıkayıp verdim simdi de lonolin zararlı diye okudum birsey olmaz demi
Lanolin koyun derisinden elde edilen yağ. Tabi olduğu gibi kullanılmıyor, saflaştırılıyor. Lansinoh gibi büyük markaların güvenilir olduğunu düşünüyorum. Avustralya markaları zaten bu tip konularda çok iyi. Kendini üzme. İçin daha rahat edecekse başka markaya geç ama araştırsan ona da zararlı diyen çıkacaktır. Bence en iyisi senin yaptığun gibi emzirmeden önce temizlemek.

Kizlar iyi aksamlar dun ve bugun olan bulantilarim icin gittim nst ye sokup alttan muayene ettiler ebe yapti muayene mahvettj beni doktorcum hemen bitirmisti bu resmen burkalayip durdu icimi rahim agzim yumusamis ve boyu kisalmis sancim falan cikmadi yine doktor dogum basladi diyebiliriz dedi sanci kanama su gelmesinde gidecekmisim ama sanmam hemen gelsin daha 1 hafta gelmez benim zilli

pişmiş soğan yapmaz kuzum ..çiğ soğan gaz yapar özellikle yeşil soğan çiğken perişan eder adamı..benn piyaz şeklinde doğrayıp soteliyordum ..halende yaparım çok güzel olur
Bende cok severm onu ama bu seferde süt fazla gelmeye basladı gögüsüm de agrı yapıyor bende bide protez var memeleri görmeyin kafam kadar oldular

o zaman farkli tabiki doğrudur başka hastane yoksa olur yoğunluk..koca Bursa da bizim hastane başına enn fazla olsa +1,2 fazladan kişi olur o da.belki..bunlardan da bazıları o güne yetişemeyebiliyor erken gelen bebekler olunca..bakalım biz inşallah yetişiriz

Bana çok ters gelmedi, ben mi rahatım bilmiyorum. Az önce çamaşır astım mesela ama çamaşırı da makinaya eşim atmıştı . Genel olarak üstüne düşeni yapıyorsa, sana ihtimam gösteriyorsa çok da şeyapmamak lazım :)

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben kızçemden fırsat bulupta giremiyorum siteye 11 günlük olmuşuz bile , sütüm gelmeye başladı hem süt hem mama takviyesi yapıyorum 3-4 gün önce tartıldım Doğuma 82 ile gitmiştim 68 e düşmüşüm çok şaşırdım tabi tok karnına tartılmıştım 60 kilo ile hamile kalmıştım nasıl sevindim anlatamam tabi hala karnımda şişliğim var

Çok iyiymiş maşallah darısı bana hemencik vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…