2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bugün beni yine bi kaşıntı tuttu kızlar. Dün sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım dr a attım. Dr önemli değil dedi. Bebek hareketlerini takip et dedi. Bugüm b12 düşük çıktığı için normal ilaçlarıma ek olarak bi tane benexol almıştım. Acaba o mu yaptı? Yan etkilerinde var çünkü kaşıntı.

O pompa cok önemli gercekten aslında sütün vardır da pompadan dolayı gelmiyo dur ben kendi aldıgım la deniyorum 30 cc cıkıyor hastane tipiyle yapıyorum 90 cc cıkıyor aradaki fark baya cok
Hastane tipi pompayı nerden buldun canım ? Satın mı aldın yoksa kiraladın mı ? Benimde emerken veya sağarken çok az geliyor belki hastane tipi pompayla çoğalır bi umut işte

Kızlar vucudumda isilik givi bsyleerr cıktı heryer im kasınıyıor bazı yerler kabardı bu ne ki alarki filan mı oldum acaba bsyden

Çok geçmiş olsun strese bağlı olabilir
Ama yine de cildiye görsün derim
Dua edicem sana
Hatta geçen anneme bile anlattım hikayeni oda çok dua etti
Inanıyorum bebeğinle sağlıkla kavuşacaksınız
Sen şuan sabır sınavındasın arkadaşım
Sabredersen mükafatı çok çok büyük
Kulun kula ettiği dua çok makbuldür
Hatta doğuma girecek kızlar özellikle sizin
Ben ameliyat masasında birkaç isme dua ettim biri kabul oldu bile
Doğumla arınıyorsun herşeyden
Annelik çok kutsal gerçekten
Rabbimin bizlere lütfu

Canim bu dediklerin bende 3 gundur var benim cati kemiklerim 3 gecedir agriyor akintim acayip artti ama dun doktora gittim ne sanci var ne birsey bir anda mi gelcek bu bebisler bilmiyoruz artik su sanci kanama bekliyorum ben
Merhaba canim, bense 38+5 im bugun kontrole gittim doktorum bisi demesi heralde bi anda gelecek bu bebisler sen kactasin?cok baski hissediyorum alt tarafta sanieim sanırım yaklasiyor ama ne kadae yaklasiyor o bilinemiyor sanirim.

Hiç üzülme bebek emdikçe süt geliyormuş zaten. Bol Bol su iç diyor doktorlar. Moral bozmak yok.
Bebek zaten zoraki kırk nazla memeyi tutuyor emiyor emiyor süt gelmeyince basıyor ağıdı memeyi bırakıyor. Bende sağıp sağdığım sütü şırıngayla vermeye çalışıyorum. Oda zaten az çıkıyor.

Kızlar bi bebeğe her öğünde kaç cc mama veya süt vermek gerekiyor ? Mama için 30 cc dedi doktor peki anne sütünü sağıp veriyorsak onu kaç cc vericez ? Asm deki ebemiz çok verip bebeğin midesini büyütmeyin dedi ama bunun çoğu azı ne bilmiyorum ki

İnternette şöyle bir site buldum. Ne kadar süt verilmesi gerektiğini hesaplayabiliyorsun. Türkçeye çevirip bakabilirsiniz tablolara. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.

Kaç günlük oldunuz kuzum? Benim oğlumu 10 günlükken doktora götürmüştük hem sarılık ve düşük ağırlıklı doğmuştu hem de sütüm azdı kilo alamıyordu diye, Dr her emzirmeden sonra 30 cc mama ver demişti, 2 saatte bir. Ama sütün azsa mamayı artırabilirsin 50 ccye çıkarabilirsin. 20 günlük falanken 100 ccye çıkarmıştım ben mamayı mesela hatırlıyorum. Emziriyordum da ama süt azdı, normalde 1 2 saatte dolması gereken göğüsler 4 saate falan doluyordu onu da sağınca 60 cc falan geliyordu azdı yani. Ama hep sağdım ben emzirdikten sonra göğüsleri tamamen boşalttım öyle öyle arttı, 50 günlükken mamayı tamamen bıraktık o kadar artmıştı sütüm. Sana tavsiyem sık sık sağ canım ancak böyle artırabilirsin sütünü, birebir yaşayıp tecrübe ettiğim için diyorum. Bir de inan, bu çok önemli ben bebeğime yetebilirim onu yeterince besleyebilirim diye, ben çok inat ettim o süt gelecek diye, çok inandım, gece bile alarm kurdum uyur kalırsam diye 2 saate bir sağdım çok emek verdim ama kazandım sonunda. Fazla sütleri dolaba bile attım O düşük ağırlıklı doğan bebeğim 3 aylıkken 7 kilo olmuştu düşün ☺

Bu mesaj beni çok motive etti
Pes etmicem bende
Yarın gelsin şu pompa
Dur bakalım inş başarıcaz

Merhaba canim, bense 38+5 im bugun kontrole gittim doktorum bisi demesi heralde bi anda gelecek bu bebisler sen kactasin?cok baski hissediyorum alt tarafta sanieim sanırım yaklasiyor ama ne kadae yaklasiyor o bilinemiyor sanirim.

Ben 37+5im canim benim yatisim yapildi suyumun gelmesinden supheleniyorlar bakalim hic dogurcakmisim gibingelmiyor ama kismet

Kizlar burkalattim kendiki eve gelince bir sure sonra kanamam oldu tekrar geldim simdi suyumun geldiginden suphelenip yatirdilar hadi bakalim.sonum hayir olsun
Kanama açıklığa bakarken oluyor bide oynadık biraz açılsın diye demişti doktorum. Açıklık sancı var mı sağlıkla gelsin bebiş

kiar bne bu sabak saat 6 da dogum yaptm.Cok sukur bnle oglusum iyiyiz.Normal dogum oldu dikislerim var biraz agriyor su an.Yarin sabah cikisimz yapilicak Herkese hayilri dogumlar Rabbim yardimcnz olsun❤❤
Hayirli olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah

Kanama açıklığa bakarken oluyor bide oynadık biraz açılsın diye demişti doktorum. Açıklık sancı var mı sağlıkla gelsin bebiş

Aciklik yok canim rahim biraz asagi inmis dedi sancim arada oluyo geciyo daha 1 kez gordum 65 i bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…