2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de sizin gibi kullanıyorum aynılarını ama biz de doktorum kesinlikle bıraktırmıyor son ana kadar devam doğum sonrası da bir müddet kullanacağım evet.

Mrb kızlar aranızda cinsiyet tahmini yapmayı bilen var mı

Bu kaşıntı olayı ben de de var iki gündür çok kötüyüm uyutmuyor resmen duş bile alsam geçmiyor özellikle bacaklarım hep kabarık içten yanıyor sürekli su krem vs. sürüyorum sabah ilk işim doktoruma sormak olucak zaten çatı muayenesine gidicektim
Resmen uyutmuyor ne zormuş

Kızlar bi süredir düzgün takip edemiyorum siteyi
Reengarenk sanırım gördüm doğum mesajını ama tebrik edemedim hayırlı olsun canım. Senin ve paşaların durumu iyidir inşAllah nasıl gidiyor ikiz anneliği
G glnrm hayırlı olsun canım Allah anneli-babalı büyütsün
Ve Necla34 Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat etsin oğluşunu
Başka doğum yapan var mı takip eden arkadaşlar ? Gelişmelerden haberdar edin pls..
Doğum yapan arkadaşlar da keşke gelip daha çok yazabilse tecrübeleriniz neler oldu? Tavsiyeleriniz var mı ?

Vücudun su toplamış galiba canım bacaklar niye kabarıyor ki. Benim de göbek çok kaşınıyor bu saate kaşıntıya uyandım yatarken krem sürmüştüm ama nafile

Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Gözün aydın olsun canım ..Allah anali babalı sağlıklı sıhhatli günlerde büyütsün..tebrik ederim

Canım şu an tamda dediğin şeyi yapmaya çalışıyorum biraz önce azda olsa emdi uyudu bende gözlerim kan çanağı bi halde sağmaya çalışıyorum. Senin bu yazın bana çok büyük bi moral oldu peki sağdığın sütleri geri bebeğe nasıl veriyordun ? Biberon ile mi yoksa başka şekilde mi ? Ben sağıp dolaba koyuyorum özellikle geceleri annem bebek ağlayınca biberonla veriyor beni en azından bir öğün uyandırmıyor.
Bu arada 8 günlük olduk ve yüksek sarılık değeri yüzünden bi gece de acil yatış yaptık maalesef

Kızlar 07.30 da hastanede olacağım ama ben bir türlü uyuyamadım.Kızım da heyecanlı galba o da durmuyorAyy çok heyecanlıyım bir yandan korkuyorum nasıl olacak diye...
Canım çok az kalmış bebeksiz son saatlerin kıymetini bil diyormuşum şaka bi yana 1 haftadır zombi ve sağılmayı bekleyen inek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…