- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasınIyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallahbebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Ay nerden kiralayacaksınız hastaneleri arayıp mı kiralık buldunuz ?Kiralıyacağız inş yarın
Onuda zor bulduk inş bir terslik çıkmaz
Sırf onun için şehir dışına gidecek eşim
Ay nerden kiralayacaksınız hastaneleri arayıp mı kiralık buldunuz ?
Su mu geldi canım
Allahım size ve bebek bekleyen herkese nasip etsin inşallahBiz bebek bekleyen kadınları duana ekler mısın.. sağlıkla kucağına al inşallah
Masallah nasil guzel gitmis kilolar darisi basima 14 kilo aldim 86 kiloyum aynaya bakamiyorum masallah siz bebisleri buyuttunuzKızlar iyi akşamlar nasılsınızben kızçemden fırsat bulupta giremiyorum siteye 11 günlük olmuşuz bile , sütüm gelmeye başladı hem süt hem mama takviyesi yapıyorum 3-4 gün önce tartıldım Doğuma 82 ile gitmiştim 68 e düşmüşüm çok şaşırdım tabi tok karnına tartılmıştım 60 kilo ile hamile kalmıştım nasıl sevindim anlatamam tabi hala karnımda şişliğim var
Gözün aydın canım.Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallahbebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Kızlar 07.30 da hastanede olacağım ama ben bir türlü uyuyamadım.Kızım da heyecanlı galba o da durmuyorAyy çok heyecanlıyım bir yandan korkuyorum nasıl olacak diye...
Hadi bakalım çok az kaldı canım. Heyecan olmadan olmuyor, ilk bebekte hele. Nasıl olacak, ne olacak hep bi merak içindeyiz çünküKızlar sizden bebeğin fotosunu isteyenler oluyor mu hemen?Atıyor musunuz?
Gerilme anacım sanki acil doğumlarda görüşme mi oluyor. Onların problemi hallederler bi şekilde. Sen bebişini göreceğin ana odaklan sadece başka da hiçbirşey düşünme. Acaba nasıl kokacak sesi nasıl olacak. Ne hissedeceksin bunları düşün.Bugun 8 de sezeryana gireceğim, 6 da giriş yapin dediler yaptik odada bos bos bekliyoruz. Hiçbir islem de yapılmayacakmis ben de sanıyorum ki islem falan olacak ne diye sabahin 6 sinda diktilerse bizi buraya ac susuz.
Bir de once anestezi doktoruyla gorusme oluyormus onun kagidi oluyormus, kat hemşiresi o kağıdı sordu biz de gorusmedigimiz ve bize kimse boyle bisey demedigi icin yok. Kiz da şaşırdı. Neden boyle oldu anlamadim ben islemler yapilacak ondan 6 da getirttiler saniyodum meger bi kac gun öncesinden oluyormus anestezi doktoruyla gorusme. Sabah sabah gerildim yani
Cok Sagol canımGerilme anacım sanki acil doğumlarda görüşme mi oluyor. Onların problemi hallederler bi şekilde. Sen bebişini göreceğin ana odaklan sadece başka da hiçbirşey düşünme. Acaba nasıl kokacak sesi nasıl olacak. Ne hissedeceksin bunları düşün.
Hadi hayırlısıyla doğur inşallah
Her işte bir hayır vardır. Vakti saati var o bebişin. Ben 8 seneyi. Doldurucam nerdeyse o saat için.Cok Sagol canımhaklisin da kiz baya bi sasirdi gorusme olmamasina, kan tahlili de oluyormus sanirim ve o olmadığı icin saat de uzayabilirmis boyle aksiliklere canım sıkılıyor ister istemez bir de susuzluk tabii insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza miniklerimizi
Canım hiç canını sıkma. Normalde evet bir kaç gün öncesinde anestezi uzmanıyla görüşüp test yaptırıyosun. Ama acil durumlarda test yapılmadan sezaryene alıyorlar. O yüzden bi çaresini bulurlar mecbur. Sonuçlar zaten 1-1,5 saate çıkar. O yüzden herhalde 2 saat öncesinden çağırıyorlar.Bugun 8 de sezeryana gireceğim, 6 da giriş yapin dediler yaptik odada bos bos bekliyoruz. Hiçbir islem de yapılmayacakmis ben de sanıyorum ki islem falan olacak ne diye sabahin 6 sinda diktilerse bizi buraya ac susuz.
Bir de once anestezi doktoruyla gorusme oluyormus onun kagidi oluyormus, kat hemşiresi o kağıdı sordu biz de gorusmedigimiz ve bize kimse boyle bisey demedigi icin yok. Kiz da şaşırdı. Neden boyle oldu anlamadim ben islemler yapilacak ondan 6 da getirttiler saniyodum meger bi kac gun öncesinden oluyormus anestezi doktoruyla gorusme. Sabah sabah gerildim yani
Dogru diyorsunHer işte bir hayır vardır. Vakti saati var o bebişin. Ben 8 seneyi. Doldurucam nerdeyse o saat için.
En fazla bir. İki saat beklersin bişeycik olmaz. Anne olucan sen az daha dirayetli ol.
Aç telden oyun oyna film dizi. Vs izle. Sıcacık yatakta beklicen ne olmuş uyu biraz hem sütün gelir.
Kız bugün mucizen geliyor takıldığın şeye bak
Canım hiç canını sıkma. Normalde evet bir kaç gün öncesinde anestezi uzmanıyla görüşüp test yaptırıyosun. Ama acil durumlarda test yapılmadan sezaryene alıyorlar. O yüzden bi çaresini bulurlar mecbur. Sonuçlar zaten 1-1,5 saate çıkar. O yüzden herhalde 2 saat öncesinden çağırıyorlar.
Sagol canim ❤Gözün aydın canım masallah
Allah razi olsunGözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ohhh şükür kavuştun. Darısı biz kalanların başına.
Hadi bakalım çok az kaldı canım. Heyecan olmadan olmuyor, ilk bebekte hele. Nasıl olacak, ne olacak hep bi merak içindeyiz çünküBenimde son 1 günüm kaldı. Cumartesiyi bekliyorum heyecanla. Bebeğin fotosunu da akrabalara falan gösteririm ben. Zaten kimse gelip göremeyeceği için.
Bencede yat bekle ne güzel uyuyabilirsen biraz uyu keşke günler gecsede bende o güne ulaşsam 2 saat hiç fazla gelmez inanDogru diyorsuninsaninn kafasi takiliyor iste ister istemez hele benim gibi azcik pinpirikliyse
O da dogru. Henuz odada bos bos beklemedeyiz, doktorum 7.30 da gelicekmis hemşire gorusucekmis doktorumla
Sagol canim ❤evet şimdi bebişlerden bahsetme zamani dime artik karnimizda diğillerNecla34 canım hayırlı uğurlu olsun 4 numara maşallah seninde hamilelik sürecin tamamlandı şimdi hep beraber yeni bi sürece giriyoruz
Amin inşallah rabbim kalanlara da sağlikli kolay dogumlar nasip etsinGözün Aydın canım allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın
Cok sagol canim ❤Gözün aydın olsun canım ..Allah anali babalı sağlıklı sıhhatli günlerde büyütsün..tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?