2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın

Ay nerden kiralayacaksınız hastaneleri arayıp mı kiralık buldunuz ?

Yok be cnm hastane kiralama yapmıyorum gel burda sağ diyor şaka gibi sanki günde bir kez sağıyoruz
Medikalleri aradık bulunduğumuz şehirdekiler de kiralama yapmıyoruz dedi
Şehir dışından medikalden bulduk
Inş yrn getirir eşim

Masallah nasil guzel gitmis kilolar darisi basima 14 kilo aldim 86 kiloyum aynaya bakamiyorum masallah siz bebisleri buyuttunuz

Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ohhh şükür kavuştun. Darısı biz kalanların başına.
Kızlar 07.30 da hastanede olacağım ama ben bir türlü uyuyamadım.Kızım da heyecanlı galba o da durmuyorAyy çok heyecanlıyım bir yandan korkuyorum nasıl olacak diye...
Kızlar sizden bebeğin fotosunu isteyenler oluyor mu hemen?Atıyor musunuz?
Hadi bakalım çok az kaldı canım. Heyecan olmadan olmuyor, ilk bebekte hele. Nasıl olacak, ne olacak hep bi merak içindeyiz çünkü Benimde son 1 günüm kaldı. Cumartesiyi bekliyorum heyecanla. Bebeğin fotosunu da akrabalara falan gösteririm ben. Zaten kimse gelip göremeyeceği için.

Bugun 8 de sezeryana gireceğim, 6 da giriş yapin dediler yaptik odada bos bos bekliyoruz. Hiçbir islem de yapılmayacakmis ben de sanıyorum ki islem falan olacak ne diye sabahin 6 sinda diktilerse bizi buraya ac susuz.

Bir de once anestezi doktoruyla gorusme oluyormus onun kagidi oluyormus, kat hemşiresi o kağıdı sordu biz de gorusmedigimiz ve bize kimse boyle bisey demedigi icin yok. Kiz da şaşırdı. Neden boyle oldu anlamadim ben islemler yapilacak ondan 6 da getirttiler saniyodum meger bi kac gun öncesinden oluyormus anestezi doktoruyla gorusme. Sabah sabah gerildim yani

Gerilme anacım sanki acil doğumlarda görüşme mi oluyor. Onların problemi hallederler bi şekilde. Sen bebişini göreceğin ana odaklan sadece başka da hiçbirşey düşünme. Acaba nasıl kokacak sesi nasıl olacak. Ne hissedeceksin bunları düşün.
Hadi hayırlısıyla doğur inşallah

Cok Sagol canım haklisin da kiz baya bi sasirdi gorusme olmamasina, kan tahlili de oluyormus sanirim ve o olmadığı icin saat de uzayabilirmis boyle aksiliklere canım sıkılıyor ister istemez bir de susuzluk tabii insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza miniklerimizi

Her işte bir hayır vardır. Vakti saati var o bebişin. Ben 8 seneyi. Doldurucam nerdeyse o saat için.
En fazla bir. İki saat beklersin bişeycik olmaz. Anne olucan sen az daha dirayetli ol.
Aç telden oyun oyna film dizi. Vs izle. Sıcacık yatakta beklicen ne olmuş uyu biraz hem sütün gelir.
Kız bugün mucizen geliyor takıldığın şeye bak

Canım hiç canını sıkma. Normalde evet bir kaç gün öncesinde anestezi uzmanıyla görüşüp test yaptırıyosun. Ama acil durumlarda test yapılmadan sezaryene alıyorlar. O yüzden bi çaresini bulurlar mecbur. Sonuçlar zaten 1-1,5 saate çıkar. O yüzden herhalde 2 saat öncesinden çağırıyorlar.

Dogru diyorsun insaninn kafasi takiliyor iste ister istemez hele benim gibi azcik pinpirikliyse

O da dogru. Henuz odada bos bos beklemedeyiz, doktorum 7.30 da gelicekmis hemşire gorusucekmis doktorumla

Allah razi olsun inşallah canim

Dogru diyorsun insaninn kafasi takiliyor iste ister istemez hele benim gibi azcik pinpirikliyse

O da dogru. Henuz odada bos bos beklemedeyiz, doktorum 7.30 da gelicekmis hemşire gorusucekmis doktorumla
Bencede yat bekle ne güzel uyuyabilirsen biraz uyu keşke günler gecsede bende o güne ulaşsam 2 saat hiç fazla gelmez inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…