2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Allah razi olsun darisi başina

Banada oldu 8 bucukta burda ol dedi ki ben önceden bütün raporlari hazirlamiştim saat 12 ye kadar bekledim en son gece 12 de yiyip içmiştim saat 7 de yemek yedim duşun artik sen boşver herseyi üzme kendini bebişini hayal et geridi kolay

Sağol canim yani normal zaman olsa hadi yine neyse idare ediliyor mecbur da hamilelikte açlık ozellikle susuzluk cokk zor biliyosun

Hastane tipi pompayı nerden buldun canım ? Satın mı aldın yoksa kiraladın mı ? Benimde emerken veya sağarken çok az geliyor belki hastane tipi pompayla çoğalır bi umut işte
Zaten ev tipi pompayla ugrassaydım benmde gelmezdi ben kiraladım cnm aylık 140 TL ye

Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Hayırlı olsun cnm bebeğin sağlık olsunda o ağrılar gecer inş

Canım çok az kalmış bebeksiz son saatlerin kıymetini bil diyormuşum şaka bi yana 1 haftadır zombi ve sağılmayı bekleyen inek gibiyim
İnek gibi kısmında bende öleyim yiyorum içiyorum yatıyorum sağım yapıyorum kendmi inek gibi hissediyorum sadece süt sapmaya yarayan Bi varlık gibi

Antibiyotik kullandım bide su durup varya kabızlık için verilen dupshaton mu öle bsydi o Bn terlemeye baglıyorum aşırı terliyorum bi uyuyorum su içinde uyanıyorum ondan da olabilir
Antibiyotik kaşıntı yapar canm bol su iç geçmezse alerji için hap da verirler

Hayırlı sabahlar keşke benimde bugun Doğum olsaydı Salı gününü beklemek zor geliyor artık çok zorlanıyorum .evde cocuk var başka ilgi isteyen ,hemde artık hormonlarda iyice tavan yaptı benim

Vücudun su toplamış galiba canım bacaklar niye kabarıyor ki. Benim de göbek çok kaşınıyor bu saate kaşıntıya uyandım yatarken krem sürmüştüm ama nafile
Öyle mi oluyor canım bilmiyorum ki resmen hiç uyuyamadım gece bir sancı yaşadım ilk defa regl sancısının iki katıydı sonra geçti ama bacaklarım kaşıntıdan yanıyordu bir daha da uyuyamadım bu saate kadar

Hayırlı Olsun Canim Hayirli Evlat Olur Insallah Sanada Cok Gecmis Olsun En Kisa Zamanda Toparlanirsin Insallah

seninde bebegin hayirli olsun canim rabbim gule gule büyütmeyi nasip etsin insallah neden 37.haftada sezaryan oldun bide bebegin kilosundan dolayi mi sezaryan oldun bebegin kac kilo dogdu

Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Gozun aydin cnm,allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sana da cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…