2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Catı muayenesinden biraz lekelenmem olmuştu bugünde nişan geldi sanırım kızlar ayırt edilir değil mi

Ne yaptınız canim durumun ne şuan anestezi son dk birakilmiyor zaten seni nasil yonlendirmediler anlamadim sabah 6da ne yapacaklarmis ki uykusuz kaldin bide neyse bebisini kucagina alırsan herseyi unutursun allahin izniyle

seninde bebegin hayirli olsun canim rabbim gule gule büyütmeyi nasip etsin insallah neden 37.haftada sezaryan oldun bide bebegin kilosundan dolayi mi sezaryan oldun bebegin kac kilo dogdu
bebeğim 37+3 olmasına rağmen haftası bayağı ilerdeydi canım. 4 kg 690 gr dı daha fazla bekletmek istemedi doktorum.

Allah allah bu dogumda da sutum azdi ilk gun ama ceke ceke sutum cogaldi bu sabah dopdoluydu. Emmesi daha guclu bebegin

Sormak istedigin bsey varsa sor canm. :)

Ben 37+5im canim benim yatisim yapildi suyumun gelmesinden supheleniyorlar bakalim hic dogurcakmisim gibingelmiyor ama kismet
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim..Saglikla gelsin bebeklerimiz hayirlisiyla..Bende de sanki damla damla su geliyo ama bilemedim..bu sabah..

Teşekkür ederim canım darısı senin başına

Canım sağdığım sütleri biberonla verme dediler, kaşıkla verdim olmadı, küçük fincanla vermeye çalıştım olmadı, ağzı küçücük aktı hep kenarlarından, şırıngayla verdim çok çok uzun sürdü, bi şırınga 10 cc ydi, düşünsene 5 kere vercen onla falan zaten yavaş içiyor, onla da uğraşamadım biberonla verdim mecbur. Ama bizde red olmadı neyse ki, memeyi de aldı biberonu da. Mamayı bıraktığınızda da memeye devam ettik sorunsuz şekilde.
Ama çoğu bebek biberonun rahatlığına alıştığı için onu tercih ediyor tabi. Onun için kaşık biberon kullanabilirsin. Ben de hatta alıcam bu bebekte ne olur ne olmaz diye.
Sarılıkla uğraşmak çok zor onun için mama vermekten hiç çekinme canım onun sayesinde kurtulacak, sonra yavaş yavaş sütün artacak zaten sen de göreceksin, yeterli miktara ulaşınca bırakırsınız mamayı. Ama acele etme stres de olma yavaş yavaş artıyor süt.

Yakınım kardesim annem yada esimin kardesi isterse atarim ama onun dışında atmam herhalde nazardan hep korkmusumdur
Nazardan ben de korkarım..çünkü negatif enerji meselesi ve gerçekliği %100 ve bilimsel yanı bile var..ama henüz ekrandan geçmiyo o yüzden çokta şeyapmamak lazim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…