2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne kadar oldu geleli açılma var mıydı doktor biraz oynadım dedi dün
Pazartesi muayene yaptı bana da açılman olduğundan biraz oynadım dedi aynı şekilde. salı günü öğlene doğru nişan geldi akşam biraz daha geldi iki gündür normale döndü akıntım ve sancı yok ortada

Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Kuzumm gözlerin aydıınn güle güle biyür bebişini

Bi ben mi kaldım ya doğurmayan. Sanırım ben en sona kalıcam.
Zaten 27 ekim görünüyor bende. En sona kalam muhtemel.

Herkese merhaba kızlar yeni doğum yapanlara da hayırlı olsun biz kaldık bakalım belirsiz bekliyoruz hayırlısıyla gelsin hepsi inşallah. Doktoru doğum planı isteyen var mı doğum yapanlardan da yardım isteyebilirim neler yazabilirim plana kopya istiyorum

Doğum planı ne ola ki?

Kasik biberon aldim hic kullanisli degilmis yamuldu resmen ilk kaynatmada akitmaya basladi o kadar para verdik

Nazardan ben de korkarım..çünkü negatif enerji meselesi ve gerçekliği %100 ve bilimsel yanı bile var..ama henüz ekrandan geçmiyo o yüzden çokta şeyapmamak lazim :)))
Ben ne zaman sosyal medyada bisey paylassam o gun kesin ya hasta olurum uada basimiza bir is gelir o yuzden ekranda da geciyor tecrubeliyim

Kasik biberon aldim hic kullanisli degilmis yamuldu resmen ilk kaynatmada akitmaya basladi o kadar para verdik
ben önce biberon temizleyici ile yıkayıp durulayıp kaynamış suya daldırıp aldım. ocağın üzerinde kaynayan suya atmadım. kaynayan suya koyunca bozuluyor araç gereçler

Hic bilmiyorum canim çatı muayeneside yapmadi haftaya kadar 3800 gecer dedi o zaman geldiginde sezaryan icin tarih verelim dedi
bu sebeple sezaryene dönünce bi acabamı diyorum hep belki daha az çıkacak sanki kesin garantisi var..ben çok merak ediyorum mesela yarın kaç kilo çıkacak benimki..bu diğer oğlum gibi değil çünkü hissediyorum..onda karnım bile çok farklıydı çok büyüktü bu normal geliyo bana hep...gerçi bi onemi yok zaten sezercik olcaz

Nazardan ben de korkarım..çünkü negatif enerji meselesi ve gerçekliği %100 ve bilimsel yanı bile var..ama henüz ekrandan geçmiyo o yüzden çokta şeyapmamak lazim :)))
Bende gercekliğine inanırdım ama bana değmez benm neyime değsin derdim hamileyken millet öve öve bitiremedi sonrada basıma gelmeyen kalmadı 36.haftadan beri sağlık işleriyle ugrasıyorum

Ya senin doğum da geldi sayılır geceleri kimse kalmayacak burada
Bebeği emzirirken bakarım foruma diye düşünüyordum sanırım bakılmıyor kimse giremiyor

İnek gibi kısmında bende öleyim yiyorum içiyorum yatıyorum sağım yapıyorum kendmi inek gibi hissediyorum sadece süt sapmaya yarayan Bi varlık gibi
Canım benden sana tavsiye oğlunu güzelce evinize getirip doyurmaya başlayacaksın ya eğer sütünü sağmak veya mama vermek zorunda kalırsan kesinlikle biberon kullanma hemen bebekler memeyi reddediyor ben şırıngayla vermeye çalışıyorum baya uğraştırıyor ama sonrasında göğsüme baya yapışıyor gerçi yavrum pek fazla bişey çekemiyor ama olsun ağzı orada şıp şıp emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…