2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Audreyhorne canım haber ver bizede ne yaptın
@cileklilimonata @Mermaid1991 sizinde sesiniz çıkmıyor kızlar
Melodiaa en son yazmıstı suyum geliyor az az diye belki yatıs verir demişti sanki yanlıs hatırlamıyorsam mermarid de en son dogum yapacaktı çarsamba suni filan verilcekti ben ona yazdım sosyal medyadan ama cvb vermedi yapmıstır dogumu büyük ihtimal

Ciddi misin inşAllah bizimki de biberondan sonra meme reddi yaşamaz Mama ve sağdığım sütü şırıngayla vermeye çalışıyorum o kadar uzun sürüyor ki bu Avent in biberonuna anne göğsüne yakın diyorlar çektikçe geliyor ya ondan almıştık bende bi süre biberonla mı versem acaba

Aynı anda yazmışız mesajı bu kadar olur.suyum azaldığı için sabah sezeryana alacaklar demişti Audreyhorne

Ya senin doğum da geldi sayılır geceleri kimse kalmayacak burada
Bebeği emzirirken bakarım foruma diye düşünüyordum sanırım bakılmıyor kimse giremiyor
Valla geldi bile bence acayip ağrım var benim birazdan hastaneye gidicektim tshliller icin insallah kalmam oralarda..bi gün daha dursun lütfen kaç saat kaldı ki şurda

Kızlar selam,
Suyum az olduğu için suni verecekler demiştim
Sabah fitil yerleştirdiler o biraz sancı yaptı ama rahatsız etmiyor, çoğalmıyor da. 1 de açıklığıma bakıp suni kararı verecekler
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz canım

Ultrason 200 300 grm oynayabilir diyor doktorumda ama yinede bilmiyorum senin yarin mi canim sezaryan kilosu ne kadardi seninkinin benim karnımda cokbüyük degil aslinda bende cok iri olacagini düşünmüyorum ama bakalim

Merhaba
Valla geldi bile bence acayip ağrım var benim birazdan hastaneye gidicektim tshliller icin insallah kalmam oralarda..bi gün daha dursun lütfen kaç saat kaldı ki şurda
Merhaba tahmini dogumumuz ayni gunmus benim de agrilarim var ve bikac damla da su geldi sanki..siz yarina sezeryan günümü aldiniz o yuzden mi dursun diyorsunuz?

Ne yaptınız canim durumun ne şuan anestezi son dk birakilmiyor zaten seni nasil yonlendirmediler anlamadim sabah 6da ne yapacaklarmis ki uykusuz kaldin bide neyse bebisini kucagina alırsan herseyi unutursun allahin izniyle
8.30 gibi girdim sanirim, 8.45 de doğdu bebegim cok sukur insallah herkesin saglikla almak nasip olsun cok agrim var benim ama

Aaaa adaşım varmış burda gözün aydın canım güle güle büyüt bebegini
Amiiinnn canım çok teşekkür ederim
Iyi geceler kizlar dogum yaptim bugun saat 1 de rabbim herkeze hayirli dogumlar nasip etsin ağrim sancim var oda gecer inşallah bebişim 3 ilo 50 cm doğdu
Maşallah canım Gözünüz aydın Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahAğrıların da şıp diye geçer inşallah
Sormak istediğin şeyler varsa cevaplayabilirim canım 11 günlük anne olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…