2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla geldi bile bence acayip ağrım var benim birazdan hastaneye gidicektim tshliller icin insallah kalmam oralarda..bi gün daha dursun lütfen kaç saat kaldı ki şurda
Aaa hadi hayirlisi canim durmazsada saat farkıyla dogmus olacak haber ver bizede insallah

Kızlar selam,
Suyum az olduğu için suni verecekler demiştim
Sabah fitil yerleştirdiler o biraz sancı yaptı ama rahatsız etmiyor, çoğalmıyor da. 1 de açıklığıma bakıp suni kararı verecekler
Hadi hayirlisi olsun canim rabbim bir avazda kurtarsın hayirli haberlerini ver insallah

Benden öyle birşey istemedi doktorum ama sana fikir olsun ben hayalimdekini yazayım hemen forumda 2-3 kişiye nasip oldu belki bize de olur
Salı günü kontrolüm var o sırada doktor bana 4-5 cm açıklığın var eve gidip duşunu al pilates topunda hareketlerini yap sancın 5 dkya düşünce gel desin
Eve geleyim rahat rahat duşumu alayım karnımı doyurayım kahvemi içeyim son kez çantayı kontrol edeyim sonra sancılarım başlasın topta biraz daha oyalanayım 10 dkya bir düşünce tekrar duş alayım çıkayım hazırlanayım 5 dkya düşsün hastaneye gidelim açıklık 7-8 cm olsun orda da mumları tütsülerdi yakayım loş ortam olsun pilates sıcak suda duş beni yatağa yatırıp serum nst yapmasınlar ayakta gezineyim hep meyve suyunu içeyim hurmamı yiyeyim enerjim olsun sonra tam açıklıkla doğumhaneye gideyim 10 dk da iki üç ıkınmayla dikişsiz doğsun kocam da elimi tutsun güç versin bana tek yapmadık ya neden Yalnız doğuralım koynuma koysunlar ten tene temas Bunu mutlaka iste mesela sezeryanda da yapıyorlar sonra babasıyla kızım buluşsun onun tenine de değsin sonra bebek odasına gitsinler o şurada plasenta da çıkar sonra da ben giderim doğumum böyle olmasa da böyle doğurmuş gibi yazmış oldum forumu burada da kalsın doğumdan sonra hangileri oldu konuşuruz yine

Kizlar ben normal diye ciktigim yola sezeryanla kapanisi yaptim bu sabah sancim falan olmadi suyum sizmaya basladi birde rahim agzindaki kemikten pek hoslanmadilar bende risk almak istemedim ve bebegimi sezeryanla aldim kucagima kilo usg den az geldi gecen hafta daha 3u gecikti ama bugun 2900 dogduk boyuda 47cm cok sukur sagligi yerinde emzirebildim de darisi digeer doguracaklarin basina

Kızlar doktor korse önerdi de sezaryen sonrası yorumlara bakarak owli almaya karar verdim. Göbek ölçtüm 102 cm 8-12 cm düş bedeni seç diyor. Beden tam sınır çıkıyor benim. Xs-s mi alsam m-l mi alsam bilemedim alan varsa beden yorumu yaparsa sevinirim. 1.55 boy şu an 72 kiloyum. Çok kilo almadım zaten kiloluydum gebelik öncesi. Sanki m-l olur diye düşünüyorum ama bol gelirse de bir mantığı yok.

Bu usg tam tutmuyor ya bana da doğumdan 3 saat önce usg ile bakıp bebeğin kilosu 3150 dediler 3 saat sonra doğum yaptım 3300 çıktı gerçi bir kısmı ödeme gitti doğumdan sonraki 7-10 gün içinde doğum kilosuna gelmesini bekliyorlar

8.30 gibi girdim sanirim, 8.45 de doğdu bebegim cok sukur insallah herkesin saglikla almak nasip olsun cok agrim var benim ama
Gözün aydın canım. Spinal sezaryen mi oldun? Ağrı kesici isteyince hemen yapıyorlarmış. Bende yarın spinal olucam ama anestezi uzmanına epidural istediğimi de söyledim. Kombine olarak yazdı ama son ana kadar kararını verirsin dedi. Bu ağrılardan dolayı kararsız kaldım. Kimisinde sadece spinal çok rahat geçiyor. Kimisi epidural zorladı beni diyor. Çok kararsızım. Benimde son saatlerim, artık yarın sabah kucağıma alıcam inşallah hayırlısıyla.

Canım bende owli alıcam. Kilo olarak toplamda 7,5 kilo aldım ben. Bende xs-s olur diye düşünüyorum. Mertur m-l almıştı büyük gelmişti ona. Bol olmasının bi yararı olmuyor. Tam ölçüye göre almak lazım o yüzden.

Harikasın vallahi inşallah hayalindeki gibi olur ben de hayaline ortağım

Peki kızlar siz bu korseyi gün içerisinde ne kadar takacaksınız ? Bi süre takıp sonra çıkarıp tekrar mi takacaksınız yoksa yatarken hariç sürekli kullanacak mısınız ? Ben bugün bi takayım dedim de huylandım ne zaman çıkartsam diye gözüne bakıyorum

Sürekli takabileceğimi sanmıyorum ama, ne kadar takabilirsek o kadar iyi bizim için bence.

Evet malesef şırıngayla çok uzun sürüyor. Kaşık biberon denesen bir de?

Nekadar ödem attı bebişin?
bana sormadın ama cevap verim fikir olsun.benimki 1 günde 210 gr verdi.2 gün sonra topuk kanı için gittiğimizde 170 gr almıştı.beslersen bi önemi yok verdiği kilonun ama besleyemessen sarılığı yükselebiliyor.
Sen nasılsın ikizler nasıl kaç öğün anne sütü veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…