2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Çok hızlı hareket edemiyorlar artık hissedene kadar kalkmayın ve göz ile de takip edin karnınızı bazen sessiz sedasız kıpırdanıyorlar
ve yine olmazsa karnınıza tık tıklayın farklı bölgelere tepki verene kadar yapın bir kıpırdanıp yine sakinliğe bürünebiliyor benim minnak.
Hareketlerinin saat aralığını ve adetini ben hiç saymadım şimdiye kadar Her bebek için değişebilir bence

2.ele bak. motorolalar da övülüyor
Bende baktım motorolaya uygun da
Hiç mi emmiyor canım önce emzirip sonra mama versen keşke..

Kızlar 39. Haftadayım. Sancım nstde 100 lerde çıkıyor fakat doğum başlamıyor. Dr bugun bir hafta içinde doğurdun doğurdun, yoksa müdahale edicez haftaya cuma dedi. Önce suni denenicek yoksa sezeryan.. doğumu başlatmak için ne yapabilirim önerisi olan var mı?

Arkadaşlar benim doğumum yarın sabah suni sancı ile başlatılacak dua edin bana
Aa bir başlıkta gördüm sizi de haftanıza bakınca doğum yaptı mı acaba diye geçti içimden şimdi de bu mesajınızı gördüm
Hayırlı, sağlıklı doğumlar dilerim bir avazda kurtulursunuz sancılarınızdan inşallah

Sormak istedigin bsey varsa sor canm. :)
Sağolun canlar dr randevum vardı. Yastık kılıfı koymuştum da nevresim de koyyim mi acaba dedim biz değiştiriyoruz sürekli ama pandemi zamanı getir istersen dedi götürcem. Bi de göğüs pompasını koymuştum da getiriyim mi dedim tabi getir dedi öyle işte başka da merak ettiklerimi sordum cevapladı

Aaa hadi hayirlisi canim durmazsada saat farkıyla dogmus olacak haber ver bizede insallah
Merak ettim durumunu. Çok az kaldı ya dayanıversin o kadar artık.
şükür doğurmadım kızlar yani hala sancılarım var ama artan düzenli bir sancı yok..bel ağrısı karın ağrisı sürekli bi yerlerim ağriyo iste..şükürki bu saate kadar bişi olmadı yarıni bekleriz heralde artık..kan verdim geldim bugün son son gezdim azcık bir kaç işim vardı onu hallettim yarın yolcudur abbasss

Canım bol yürüyüş ve squat yap.Günde 5 veya 7 adet hurma ye. Açılmaya faydası oluyor. İnşallah en kısa zamanda başlar hayırlısıyla doğumun

Kızlar ben de çatı muayenesi oldum. Çok can yakıcı bişey değil ama hafif ağrı oldu bende. Yalancı sancı mı yoksa ondan mı oldu öğleden beri yollardayız yoksa ondan mı bilmiyorum bi de kemiğin dar mı basık mı bişey dedi. Normal doğumu çok tavsiye etmedi sanki 1 buçuk santim felan açıklık var dedi. Haftaya çarşamba perşembeye kadar gelmezse müdahale ederiz dedi

Bebeğin kilosuna da 3 450 gr felan dedi çok sevindim. 35.haftada ilçedeki dr 3 buçuk demişti gerçi sonraki hafta normal dedi tekrar ama ben korkmuştum artık. Neyseki normal, çok güzel kilosu dedi. Kilo sıkıntısı yok şükür ama bu sefer de çatı kemiğinden dolayı normal doğumu tavsiye etmedi sanki napcam bilmiyorum

Benzemiyorlar ama ben hep isimlerini karıştırıyorum
Biri minyon birinin ağzı burnu daha iri diğerine göre biri baba tarafına çekmiş biri anne çok değişik ya
İkizlerin ismi ne oldu bu arada doğunca da kesin erkek mi diye sordun ya da baktın mi

Amin inşallah Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Farketmeden kastın mi biraz kendini acaba ondan biraz kasılma hissetmiş olabilirsin gerçi benim de eve gelince hafif sızlamalar olmuştu illa tepki veriyordur o bölgeye bir müdahale var iki üç saat sonra geçti benimki
Ben anlamadım doktorun tam düşüncesini tavsiye etmiyorsa sezeryanı konuşsaydınız keşke o da tam net bir şey dememiş benim de çatı kemiğinin orta kısmı iyi kuyruk sokumu tarafı da iyi vajina ön kemiği biraz basık belki seninki de onu kastetmiştir basık derken ama normal olmaz demedi bana hiç biraz kesi olabilir 1-2 tane olmayadabilir dedi genişletebilir baskıyla doğumda dedi bilemedim ki seninki neden öyle dedi açıklık olması da güzel çok bekletmeyecek seni belli

Kızlaar bana acil telsiz lazım belki lazım olmaz dedim ama olmuyor bebekler ağlayınca duymuyorum.. Siz hangi marka alsınız? aklım phlips aventte ama pahalı geldi bana..
Bana bir arkadaş aldı kameralı olsun istiyorsum aslında kamerada en iyi motorola ama pahalı bayağı arkadaş iş o kadar da alma dedik vtech aldırdık güzel görünüyor kamerası da iyi sesi algılaması da

taydin nasıl gidiyor annelik memeyle bütünleşik mi yaşıyorsunuz hala
M mertur iyisindir inşallah hiç giremedin buralara arada müsait olursan haberdar et
Aneksenamunnn doğumun güzel geçmiştir İnşallah prensesi kokluyorsundur doya
Mermaid1991 seni de son zamanlarda göremedim inşallah herşey yolundadır
Audreyhorne Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz inşallah kavuşmuşsundur çoktan yavruna

Kızlar sezaryen öncesi yemek yemiyoruz ya, sabah susadık diyelim. Su da içemiyo muyuz acaba? Bilgisi olan var mı? Yarın sabah inşallah hastanede olucam, 12:00’ de sezaryene alıcak doktor. Ona göre su da içmiyim.

İkizlerin ismi ne oldu bu arada doğunca da kesin erkek mi diye sordun ya da baktın mi
ömer ile furkan
Hahahaa sormaya gerek kalmadı birinci bebek erkek ikinci bebekte erkek diye söylediler
Ameliyathanedeki doktorlar öğrenciler anestezi doktoru bile benden daha heyecanlıydı ikiz olunca ayrı bir heyecan oluyormuş

2.ele bak. motorolalar da övülüyor
motorolada ugunmuş
İkinci ellerde senin şansın çok oluyor benim bulduğum etiketli ürünler sıfırı ile neredeyse aynı fiyata

Xiaomi kamera almıştım hiç beğenmedim internetli modellerden almayın çok donuyor
şimdi weewell wma420 aldım evde denedik gayet net sesi iletiyor trendyolda 275₺ falandı
Bende kamera istemiyorum ses yeterli benim için weewel'e baktım uygun da babymall da indirim vardı alacaktım birde kızlara sorayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…