- 1 Nisan 2020
- 265
- 266
- 33
- 35
Kızlar bebeği kaç saat hissetmezsek sorun. Ben bayağıdır hissetmiyorum sanki sabah hissetmiştim. Arada hatırlamıyorum. Hareketiydim ondan mi bilmiyorum. Bir saat yattım şimdi. Hissetmedim. Kalktım su içtim çikolata yedim hala uzanıyorum ama hissedemediklerini.
Bende baktım motorolaya uygun da2.ele bak. motorolalar da övülüyor
Hiç mi emmiyor canım önce emzirip sonra mama versen keşke..ben artik biberonla veriyirum care yok zayif cunku kilo alsin diye karni biraz doyuncada memeye aliyorum en azindan temas etsin oyalansin gibi beni emzik niyetine kullaniyirmeme ucum yok tutamiyor biran tutuyor iki uc cekiyor kaciriyor hemen boyle boyle sinirlenmeye basliyor sonra
Aa bir başlıkta gördüm sizi de haftanıza bakınca doğum yaptı mı acaba diye geçti içimden şimdi de bu mesajınızı gördümArkadaşlar benim doğumum yarın sabah suni sancı ile başlatılacak dua edin bana
Sormak istedigin bsey varsa sor canm. :)
Sağolun canlar dr randevum vardı. Yastık kılıfı koymuştum da nevresim de koyyim mi acaba dedim biz değiştiriyoruz sürekli ama pandemi zamanı getir istersen dedi götürcem. Bi de göğüs pompasını koymuştum da getiriyim mi dedim tabi getir dedi öyle işte başka da merak ettiklerimi sordum cevapladıAmiiinnn canım çok teşekkür ederim
Maşallah canım Gözünüz aydınAllahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Ağrıların da şıp diye geçer inşallah
Sormak istediğin şeyler varsa cevaplayabilirim canım11 günlük anne olarak
Aaa hadi hayirlisi canim durmazsada saat farkıyla dogmus olacak haber ver bizede insallah
şükür doğurmadım kızlar yani hala sancılarım var ama artan düzenli bir sancı yok..bel ağrısı karın ağrisı sürekli bi yerlerim ağriyo iste..şükürki bu saate kadar bişi olmadı yarıni bekleriz heralde artık..kan verdim geldim bugün son son gezdim azcık bir kaç işim vardı onu hallettim yarın yolcudur abbasssMerak ettim durumunu. Çok az kaldı ya dayanıversin o kadar artık.
Canım bol yürüyüş ve squat yap.Günde 5 veya 7 adet hurma ye. Açılmaya faydası oluyor. İnşallah en kısa zamanda başlar hayırlısıyla doğumunKızlar 39. Haftadayım. Sancım nstde 100 lerde çıkıyor fakat doğum başlamıyor. Dr bugun bir hafta içinde doğurdun doğurdun, yoksa müdahale edicez haftaya cuma dedi. Önce suni denenicek yoksa sezeryan.. doğumu başlatmak için ne yapabilirim önerisi olan var mı?
Allahım hayırlı ve kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuzaArkadaşlar benim doğumum yarın sabah suni sancı ile başlatılacak dua edin bana
İkizlerin ismi ne oldu bu arada doğunca da kesin erkek mi diye sordun ya da baktın miBenzemiyorlar ama ben hep isimlerini karıştırıyorum
Biri minyon birinin ağzı burnu daha iri diğerine görebiri baba tarafına çekmiş biri anne çok değişik ya
Amin inşallahAa bir başlıkta gördüm sizi de haftanıza bakınca doğum yaptı mı acaba diye geçti içimden şimdi de bu mesajınızı gördüm
Hayırlı, sağlıklı doğumlar dilerim bir avazda kurtulursunuz sancılarınızdan inşallah
Allahım hayırlı ve kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza
Farketmeden kastın mi biraz kendini acaba ondan biraz kasılma hissetmiş olabilirsin gerçi benim de eve gelince hafif sızlamalar olmuştu illa tepki veriyordur o bölgeye bir müdahale var iki üç saat sonra geçti benimkiKızlar ben de çatı muayenesi oldum. Çok can yakıcı bişey değil ama hafif ağrı oldu bende. Yalancı sancı mı yoksa ondan mı oldu öğleden beri yollardayız yoksa ondan mı bilmiyorum bi de kemiğin dar mı basık mı bişey dedi. Normal doğumu çok tavsiye etmedi sanki 1 buçuk santim felan açıklık var dedi. Haftaya çarşamba perşembeye kadar gelmezse müdahale ederiz dedi
Bebeğin kilosuna da 3 450 gr felan dedi çok sevindim. 35.haftada ilçedeki dr 3 buçuk demişti gerçi sonraki hafta normal dedi tekrar ama ben korkmuştum artık. Neyseki normal, çok güzel kilosu dedi. Kilo sıkıntısı yok şükür ama bu sefer de çatı kemiğinden dolayı normal doğumu tavsiye etmedi sanki napcam bilmiyorum
Bana bir arkadaş aldı kameralı olsun istiyorsum aslında kamerada en iyi motorola ama pahalı bayağı arkadaş iş o kadar da alma dedik vtech aldırdık güzel görünüyor kamerası da iyi sesi algılaması daKızlaar bana acil telsiz lazım belki lazım olmaz dedim ama olmuyor bebekler ağlayınca duymuyorum.. Siz hangi marka alsınız? aklım phlips aventte ama pahalı geldi bana..
Su da yasak malesefKızlar sezaryen öncesi yemek yemiyoruz ya, sabah susadık diyelim. Su da içemiyo muyuz acaba? Bilgisi olan var mı? Yarın sabah inşallah hastanede olucam, 12:00’ de sezaryene alıcak doktor. Ona göre su da içmiyim.
ömer ile furkanİkizlerin ismi ne oldu bu arada doğunca da kesin erkek mi diye sordun ya da baktın mi
motorolada ugunmuş2.ele bak. motorolalar da övülüyor
Bende kamera istemiyorum ses yeterli benim için weewel'e baktım uygun da babymall da indirim vardı alacaktım birde kızlara sorayım dedim..Xiaomi kamera almıştım hiç beğenmedim internetli modellerden almayın çok donuyor
şimdi weewell wma420 aldım evde denedik gayet net sesi iletiyor trendyolda 275₺ falandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?