2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Adlarıyla yaşasınlar canım Valla ben bile çok heyecanlıydım

Şükür iyisiniz ses çıkmayınca doğurdun sandım

Foto çekmeye fırsatım olmuyor desem
Şuana kadar korktuğum gibi olmadı dünya ile ilişkim kesildi ama tek başıma bakabiliyorum oda iyi diye kendimi teselli ediyorum

Bu saate kadar yazmayınca ay dedim kesin doğurdu. Hadi bakalım son birkaç saatin. Sağlıkla kavuşursun miniğine inşallah.

Kızlar alışverişler bitmiştir ama aklında
kalan varsa sevi bebenin reflü yatağı inanılmaz kurtarıcım oldu 120 tl ye falan almıştım ebebekte reflü değil benim bebeğim ama çok emdiği için uyurken mutlska fazlasını kusuyor.almayı düşünen varsa tavsiye ederim .

Kızlar bu arada benim doktor bu hafta lohusalıkla ilgili paylaşımlar yapacağım takip et demişti emzirme meme ucu yaraları konularında tariflerin resmini ekliyorum belki siz de faydalanırsınız tabi inşallah hiç ihtiyacımız olmaz

Eklentiler

• 5BFF9014-A8EC-42D1-86E8-EC38790BE95A.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 183DB8B5-9849-4AC0-BA4F-62F0F28CE0B1.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 50
  • B681A22F-DB4F-4DE0-9BCF-6FBA70580C53.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 56
Ben de ihtiyaç olursa alırım diyordum ama bugün BİM’e gelmişti aldık dediğin gibi reflü olmasa da fazlasını kusuyorlar illa kullanılır bugün bimde çok güzel şeyler vardı kız gelmedikçe ben alıyorum

Yarın kaçtaydı senin canım? Bende erken gelmesin diye günleri saydım pazartesiden beri. Artık 10 Ekim’de alırız inşallah kucağımıza.
Su da yasak malesef sağlıcak ike kucağına al canım..
Teşekkür ederim canımmmm. Alışkınım zaten, normalde de acıkmıyorum, susamıyorum.

Arkadaslar selam
biz hala karar veremiyoruz. Ankete oy verirseniz cok mutlu olurum. Ben yurtdisindayim ve bu verdigim 4 isimde yaygin ve „moda“ degil burda. Güzel olan,kulaga hos gelen isime bir oy rica etsem? cok kararsiz kaldik inanin tesekkür ederim
hepinize

Çok güzel bilgiler
Bende humananın kimyonlu rezene çayını içiyorum süt arttırmada etkisi büyük, dere otunu yoğurt ile tüketin daha çok etkili oluyor,birde hurma çok süt yapıyor aklıma geldikçe yazacağım bende..
Bu bilgiler benim çok işime yaramıştı sizede yararı olur inşallah..

bende online emzirme kampına katılmıştım. ordan ekleyeyim

Eklentiler

• IMG-20201001-WA0012.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20201001-WA0009.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20201001-WA0002.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 54
hafif kafası yukarda besliyorsun değil mi? öyle bir durumda iki kaşının ortasını parmağınla yukarı it. valla annemden öğrendim ben kızımda yapıyorduk

Selam kızlar nasılsınız bebişlerine kavuşan anneler gözünüz Aydın hayırlı olsun . Kavuşamayanlarda güzel vakitlerde gelsin bebişleri Yarın doğum yapmak istediğim tarihti , benimle birlikte isteyenlerde vardı bakalım kimler yarın kavuşuyor telefonu elime alamıyorum , hastane işlerimiz bitmedi . Küvezden çıktı derken sarılık düşmüyor tekrar tekrar hastanede yattık . Yatmadığımız günlerde sarılık takibi için hastanedeyiz . Hergün kan alınıyor yavrum delik deşik oldu hatta geçen gün kan alırken bayılttılar damarını bulamadı , buldu kan gelmedi küt diye kendinden geçti yavrum evde olduğumuz vakitlerde gündüz abiler bebişimi uyutmuyor , gece de bebişim beni uyutmuyor aşırı yorgunum

Çok merak ettim seni.şükür kavuşmuşsunuz
Allah sabır versin ben topuk kanı alınırken bile yanında duramadım seni düşünemiyorum.
Niye düşmedi sarılık ABO uyuşmazlığımı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…