2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok merak ettim seni.şükür kavuşmuşsunuz
Allah sabır versin ben topuk kanı alınırken bile yanında duramadım seni düşünemiyorum.
Niye düşmedi sarılık ABO uyuşmazlığımı var.

rh uyuşmazlığı var . Küçük hafta doğdu, küvezde kaldı , üçüncü çocuk olması bile risk faktörlerinde artışa sebepmiş

teşekkürler canım doğurunca da bitmiyor dikkat edilecekler hem süt hem gaz açısından

Senden haber geldi daha iyi olduk aklım sendeydi bayağıdır şükür iyisiniz ya sarılık da geçer inşallah en kısa zamanda Abilerin okulu da olmayınca ufaklık maskotları olacak desene O sırada azıcık dinlenmeye bak sen de

Iki gün önce ben de sabahtan akşama kadar neredeyse hissetmedim. Daha doğrusu çok çok az hissetmiştim o da toplasan bir kaç kere bütün gun. Ertesi gün tamamen düzeldi. Bebek hareketini hissetmek icin kedi gibi dört ayak üstü durarak sırtını kamburlastir sonra indir baş ileri popo veri, sonra ellerini öne uzatıp gerin. Yoga hareketi. Bunu bir kaç kez yapip dogrulunca hareket ediyor. Doktor bana bebegim makat gelişi, normal doğum pozisyonuna dönmesi için önermişti. Bebeği hareket ettiriyor ona alan sağlıyor diye. Istersen bir dene

esas o sırada hepten tetikte oluyorum büyük abiden endişem yok ama küçük abiden emin değilim

Bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah canım bebeğin. Bende inşallah hayırlısıyla yarın kavuşucam.

Bu kız bu gece coştu ya her yerime aynı anda vuruyor sanki ve vajinamda aniden baskı oluyor acıyor oraya kafasıyla mı vuruyor acaba. Hareketsiz olsa niye hareketsiz hareketli olsa niye hareketli ay geçmiyor günler sanki...

İnşallah bu saatten sonra Allahin izniyle her halükarda 10 Ekimde çıkartırız merak etme Benim 9:30 da canım..

Merhaba kızlar ben de bugün bütün gün hastanedeydim yeni eve geldik sayılır. Nstde kalp atışında bir pürüz gördü tekrar çekindim sonra normal dedi şükür fakat kaşıntımı baya önemsedi tahlil verdim karaciğer enzimlerine filan baktı kolestazdan şüphe etti ama çok şükür temiz çıktı hepsi. Serum verdi bir hap ve losyon yazdı tamamen rahatlamadı ama inşallah geçer gerçekten çok zormuş bu kaşıntı olayı
Ve bu arada çatı muayenesi yaptı gerçekten hiç zor değil sadece biraz karıştırıyor
Açıklık sancı sıfır çok beklemeni önermiyorum artık istersen pazartesi sezeryanla alalım dedi düşünüp karar vericem c.tesi pazar nst ye giricem doğum katında ve sancı vs. olmaz böyle giderse p.tesi ben de sezeryanla doğuma gidicem bunu yazarken bile kalp ritmim değişti kızıma bıraktım nasıl isterse öyle gelsin dedim ama gelmeye gönlü yok hanfendinin

İnşallah bu saatten sonra Allahin izniyle her halükarda 10 Ekimde çıkartırız merak etme Benim 9:30 da canım..
Evet canım, artık 10.10.2020 tarihinde alıcaz artık bebeklerimizi kucağımıza. Benim saat 12:00’de. Saat 10’da hastanede olucam. Sen spinal mi olucaksın? Ben hala karar veremedim epidural de istesem mi diye.

Aneksenamunnn canım sen spinal anestezi oldun sanırım bugün değil mi ben de kan sulandırıcı kullanıyorum tereddütlerim var nasıl geçti deneyimlerini bizimle paylaşır mısın tüm ayrıntısıyla İnşallah çok güzel geçmiştir doğum sağlıkla büyüt güzel kızını

Allah yardımcın olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız bu durumu..
bebekle hastaneye gitmek gerçekten çok zor..
Dün bebeklerin ilk muayenesi ve işitme testi vardı çok yorulduk
uykusuzluk üstüne yorgunluk sütüme de yansıdı süt az olunca bsbekler de gece huysuzlandılar..

Bu kız bu gece coştu ya her yerime aynı anda vuruyor sanki ve vajinamda aniden baskı oluyor acıyor oraya kafasıyla mı vuruyor acaba. Hareketsiz olsa niye hareketsiz hareketli olsa niye hareketli ay geçmiyor günler sanki...
Gerçekten son haftalar zormuş
Bazen alttan öyle bir vuruyor ki az sonra çıkacak herhalde diyorum Hareket etmese dürtüp duruyorum azıcık ağrım olsa doğuracak mıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…