2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Valla canim son haftalarimda doktor bana hareketler azalirsa nstye gel demisti ihmal etme aklinda kalmasin rabbim saglikla kavustursun

mama olacak hazırda, baktın o an sütün az takviye yapacaksın (10cc-20cc) zaten anlıyorsun sütün halini bebek emerken . Annede yorgunluk var üzerine bebek açlığı eklendiğinde hepten katmerleniyor yorgunluk

Kasmaya fırsat olmadı aslında açılma felan yok mu ultrasonda görünmüyo mu dedim yok ordan değil de istersen hazırlan açılmaya hemen bakayım dedi. Çok aceleye geldi hazırlandım hemen baktı ve sonra da teşekkür etti. Çok iyi durdun felan dedi. O kemik biraz basık dedi işte herkese böyle söylemem hemen ama zor olabilir diye söylüyorum şimdiden sana dedi. Anlamadım ben de ama bebek manevraları güzel yaparsa açılma da güzel olursa sıkıntı olmaz dedi de. Benimki kan sulandırıcı sebebiyle sezeryan yapmak istiyo diye anladım ben risk oluşuyor dedi sezeryanda kan durmasa bile elimizin altında kontrol edebiliriz kanamayı felan dedi. O yüzden normal doğuma zor olabilir dedi sanırım. Günlerce sancı çekebilirsin olmayabilir dedi. Açılmaya göre haftaya karar vermemiz lazım artık. Ama beni normal doğum için korkuttu o kesin Bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkında

mama olacak hazırda, baktın o an sütün az takviye yapacaksın (10cc-20cc) zaten anlıyorsun sütün halini bebek emerken . Annede yorgunluk var üzerine bebek açlığı eklendiğinde hepten katmerleniyor yorgunluk
Mama da hazır bekletilmiyor o an hazırlaman lazım hazırlama da sıkıntı yok şükür emzik tuttular süt yetmeyince emzik veriyorum mama hazırlayana kadar sadece yorucu oluyor..
süt olunca kolay oluyor emzir uyu

Valla canim aynisi dun benim basima geldi bir kemik varmis cikinti gibi dogum zamani aciladabilir dedi ama hosumuza gitmedi dediler bana biraktilar bende risk almadim acikcasi neyi onerirseniz oyle olsun dedim sezeryana aldilar karar gene senin hakkinda hayirlisi neyse o olsun cnm

Kızlar sezaryen öncesi yemek yemiyoruz ya, sabah susadık diyelim. Su da içemiyo muyuz acaba? Bilgisi olan var mı? Yarın sabah inşallah hastanede olucam, 12:00’ de sezaryene alıcak doktor. Ona göre su da içmiyim.

Yok canim su bile icilmiyor

Mama da hazır bekletilmiyor o an hazırlaman lazım hazırlama da sıkıntı yok şükür emzik tuttular süt yetmeyince emzik veriyorum mama hazırlayana kadar sadece yorucu oluyor..
süt olunca kolay oluyor emzir uyu

ya babaya hazırlat yada biberonun içine kaç kaşık mama veriyorsan kuru mamayı koy , küçük termoslarada sıcak suyu koy . Gece veriliyor mama zaten , geceye kadar termostaki su ılık oluyor hemen biberondaki mamanın üzerine dök suyu

Nasıl Bi kaşıntı bende de isilik gibi minik minik bsyler cıktı bgn doktora gittim gebelikle ilgili bsymi dye baktım ama yok dedi pek anlayamadı krem verdi sadece kan filan bakılmadı ama kaşıntı dan ölcem valla vücudumun heryerinde var

Evet canım, artık 10.10.2020 tarihinde alıcaz artık bebeklerimizi kucağımıza. Benim saat 12:00’de. Saat 10’da hastanede olucam. Sen spinal mi olucaksın? Ben hala karar veremedim epidural de istesem mi diye.
Ben epidural istiyorum hiç kafanı karıştırma.bence sende en iyisi o..bugün beni gören anestezi doktoruna tekrar sordum siz ne tavsiye ediyosunuz o da kesinlikle epidural dedi..ben öncekinde de epidural oldum o yüzden başka bişi düşünmüyorum

Gerçekten son haftalar zormuş
Bazen alttan öyle bir vuruyor ki az sonra çıkacak herhalde diyorum Hareket etmese dürtüp duruyorum azıcık ağrım olsa doğuracak mıyım diyorum
Aynen aynen ben de öyleyim sürekli bu gece bir farklılık var ama galiba çıkmaya çalışıyor oturdum kendimi dinliyorum tribe girdim geliyor sanırım diye

Neee baba mı kim uyuyacak

Zaten oğlumda da termos ile çözümü bulmuştuk..
Benim termosum kırıldı yenisini almadım son zamanlarda almak için netten bakıyordum doğuma gittim doğum zamansız olunca herşey eksik kaldı hatta doğuma gittiğim gece sepete eklemiştim öyle kaldı..

Benimki de belirsiz konuştu işte. Normal yaptırmak zor sezeryan onların işine geliyo ondan mı öyle dedi kan sulandırıcı kullanıyorum ondan mı yoksa cidden sıkıntı oluşturabilecek bi kemik mi var tam anlamadım çok çok belirsiz konuştu. Amin canım çok sağol hepimiz için en hayırlısı olsun

Şükür kavuştum pompaya
Ayy nasıl rahatladı göğüslerim
Ev tipi pompa ile iki meme 10 cc çıkıyordu
Hastane tipi ile iki meme 50 cc çıktı
Mucize gibi birşey benim için
Zaten o gögüsleri dolunca nasıl acıyor rahatlamıssındır ama ayarını cok yükseltme yara yapıyor sonra benm gibi işkence cekme zamanla artır ayarını

Aynen aynen ben de öyleyim sürekli bu gece bir farklılık var ama galiba çıkmaya çalışıyor oturdum kendimi dinliyorum tribe girdim geliyor sanırım diye
Çıkmaya çalıstıgını sancılar gelince anlarsınız bende hiç agrı baskı bsy yoktu bir gecede sancıyla kanala inmiş Keseyi patlatmış ben bile şaşırdım daha 1 haftası var diyorduk gelmez diyodum

Yok canım kameralı almadım weewell telsiz bide oda sıcaklığını gösteriyor müzik falan var.
Xiaomi mijia smart home 360 diye geciyor
Xiaomi nin yorumları cok iyiydi aslında begenmemene sasırdım donmamı yapıyor demiştin

Valla canim ebe beni alttan muayene ettiginde kemigi tuttu ve ben bile hissettim.sonra zaten tedirgin olmama yetti biz normalciyiz aslinda ama risk almayalim.ama yine sana kalmis dediler bende baktim benimkinin gelemeye de niyeti yok birde korktum acikcasi sezeryan oldum gtti

Temizlik yap valla cok bilmiyorum ama doktora gittiğimde sancım cok az Dı ertesi gün temizlik yaptım cok yoruldum ama o gece başladı sancılar belki tesadüftür bilemiyorum

Anladım canım geçmiş olsun ve de hayırlı olsun. Haftaya kadar bakayım benimkinin de gelmeye niyeti olmazsa sezeryan isterim ben de

Sezaryen günü vermek için geç olmuyo mu canım? Zaten haftaya normal doğumuna 5-6 gün kalıyor. Belki öncesinde bile gelebilir bebeğin.
Canim 4 kiloya kadar normal dogum yapabilirsin onun üstüne önermiyorum dedi haftaya kadar bekleyecegiz normal dogumu bebis gelmezse sezaryan günü verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…