2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yarın kimler doğuma gidiyor şimdi ay nasıl heyecanlısınızdır son hamile geceniz
Neden bu kadar duygusal oluyorum hamilelik bitecek diye bilmiyorum içimde iyiydi ya
yaa evet..benim hayatımın son hamile gecesi özellikle :) heyecanlımıyım endişelimiyim korkuyormuyum şuan kendimden haberim yok ama değişik bi haldeyim orası kesin..

Yaaa ben de şeyden korkuyorum ya sancıyı hissetmezsem de süreç başlar da anlamazsam falan triplerindeyim neyse ki sabah kontrol var yani yoksa çatlicamm

Aynen canim seninki tam tutturmus nerdeyse insallah benimkide tutturur
Walla kilo hiç önemli değil o yuzden hiç takılma bak kilosu iyiydi ama basımıza neler geldi önemli olan sağlıklı olması kiloyu dısarda daha hızlı alıyorlar zaten Kacıncı haftada sın sen smdi artık

Yaaa ben de şeyden korkuyorum ya sancıyı hissetmezsem de süreç başlar da anlamazsam falan triplerindeyim neyse ki sabah kontrol var yani yoksa çatlicamm
Bilmiyorum ilk dogumun mu. Ama öle süreç hemen baslamıyor ilk dogumda hiç takılma benm suyum geldi ben sabah kahvaltı edip bide işyerine uzaktan baglanup bordro düzeltip öle gittim zaten ebemde sakin ol acele etme hemen olmaz demişti

Galiba ben lohusa depresyonuna giriyorum
Bu gün bitsin başka birşey istemiyorum

Canım sen iki bebeğe bakmak durumundasın ve yardıma kesinlikle ihtiyacın var. Hiç kimse yok mu sana yardımcı olacak, yanında kalacak en azından 10-15 gün? İkiz çok güzel ama bakması da zor işte. İnşallah zor günleri çabucak atlatırsın canım.
Bana da herkes öyle dedi, bende bugüne kadar kesin epidural diyodum zaten. Anestezi uzmanı da kağıda kombine yazdı zaten. Kızkardeşim yanımda olucak, en iyisi ben de epiduralden vazgeçmiyim.

Neden beklemeni önermiyormuş bende de ne sancı ne açıklık var daha ama 41 e kadar bekleriz sıkıntı olmazsa suyu azalmazsa gibi yoksa 41 de suni sancı olmadı en son plan sezeryan neden böyle dedi sana hiç anlamadım

Bazı özeller de öle hemen sezeryana almak istiyor sanırım benm doktor da illa normal dikişsiz olsun istiyordu beni suni sancısız açtılar resmen

Canım sen doğum için ayrı ebe de mi tutmuştun hep soracağım unutuyorum ebeyle bayağı iletişim halindeydin sanki doğumda da

Anladım canım iki doğumda da kanaman olursa kan ürünü takacaklar aslında ama müdahale gerektiren durum olur mu diye tereddütü olabilir bana da bebek hareketleri güzel yaparsa dikiş bile olmaz yapamazsa çıkışta seni zorlarsa kesi atarım küçük dedi aynı yerden bahsediyorlar orta çatın çok iyi 4 kg bile doğurursun ama çıkışta hafif darlık var kasılmalarla da açılabilir dedi
Sonraki kontrolde kesinleştirirsiniz artık sen aklına takılanları sorarsın psikoloji de önemli sonuçta hangisine kendini hazır hissedersen onu tercih edersin
İlla normal olsun diye diretmeye de gerek yok içgüdülere güvenelim

Canım ben de bugün gittim doktora ayrıntılı iki doğumu da öyle güzel anlattı ki çatı muayeneme mükemmel dedi ama sıfır açılma sancı suni sancı da asla istemiyorum malum ilk doğum zor olacak artı yine çektiğime değmeyip sezeryana dönebilirim herkeste böyle oluyormuş genelde. Kan sulandırıcı için ikisi de elit asla korkma dedi kan kaybı için biz elimizden geleni yapıyoruz sen orasını düşünme sezeryanda da olabilir risk normalde de çok doğum yaptırdım hiç sorun yaşamadık dedi. Zaten Aptt testi yapıldı bana mesela sanada yapılır muhakkak doğum öncesi onda da belli ediyor risk faktörü yine de sen normali istiyorsan asla korkma canım kan sulandırıcı kullanıyorum diye için rahat olsun bence.

Var canım ablam ve kardeşim yanımda ablam gidecek kardeşim kalacak şimdi.

Ben de sana yazacaktım sen kadın doğum doktoruna mi göstersin keşke cildiyeye gitseydin tüh kadın doğum doktorları tam anlamayabilir alanı olmadığı için

yaa evet..benim hayatımın son hamile gecesi özellikle :) heyecanlımıyım endişelimiyim korkuyormuyum şuan kendimden haberim yok ama değişik bi haldeyim orası kesin..
Duygu karmaşası yaşıyorsundur doğal olarak neden hayatının son hamile gecesi tüp bebek miydi seninki
Yine de öyle deme sen hayat mucizelere gebe

Bazı özeller de öle hemen sezeryana almak istiyor sanırım benm doktor da illa normal dikişsiz olsun istiyordu beni suni sancısız açtılar resmen
Valla suni sancısız açmaya çalışması taktir edilesi Benimkinde genelde normal doğum taraftarı ama her zaman sezeryan da olabilir diyor doğumla ilgili konuşurken sezeryanı da konuştuk sonuçta sonu görüşmeyen dipsiz kuyu normal diye başladığımız yolculuk sezeryanla da bitebilir ben sadece direkt sezeryan yönlendirmelerine kızıyorum ya da olmayacak doğumu normal doğum olsun diye diretilmesine
Sanırım bizim ülkede ortası yok normal doğum taraftarı ya da sezeryan taraftarı doktorlar var ortası olmak bunu bulmak bu kadar zor olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…