2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende canım e bebekteki reflülü baby nest aldım kesinlikle tavsiye ediyorum

Duygu karmaşası yaşıyorsundur doğal olarak neden hayatının son hamile gecesi tüp bebek miydi seninki
Yine de öyle deme sen hayat mucizelere gebe
yok tüp bebek değil..dükkanı kapatıyorum artık o yüzden Rabbim olmayana isteyene nasip etsin ..benim icin kapandı artık bu sayfa bu saatten, bu yaştan sonra ..bu son yani

yok tüp bebek değil..dükkanı kapatıyorum artık o yüzden Rabbim olmayana isteyene nasip etsin ..benim icin kapandı artık bu sayfa bu saatten, bu yaştan sonra ..bu son yani
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Doğumdan sonra kendine gelince haberdar et bizi de sağlıcakla al yavrunu kucağını Sonrasında da ağrın az sütün bol olsun inşallah

Canım bence varsa hiç çekme serum yazsın nasıl rahatlattı bugün uyuyabilirim inşallah rahatça hap verdi bide losyon hepsi şuan dindirdi. Benim özellikle bacaklarım kabar kabar oldu kaşıdıkça kıpkırmızı doktor çok korktu kolestaz ve karaciğerden şüphelendi şükür temiz çıktı ama yarın ve pazar için yine nst ye çağırdı ne olur ne olmaz takip edelim dedi. Bide oradaki hemşire bu senenin hamilelerdeki hastalığı o kadar çok geliyor ki hocam diye anlattı kaşıntı hastalığı çıkmış hamilelerde.

Bende senin gibi, inşallah ilk ve son hamileliğim diyorum. Allah olmayanlara versin inşallah.

Canım 40. Hafta doluyor sonuna kadar beklemiş olacak istersen 1 hafta daha bekleriz dedi bana bıraktı ama risklerini de anlattı. Ben giremedim açıkçası bugün bu kaşıntı olayı zaten çok korkuttu beni belki bir şey çıksa acil bile alınabilirdi hala da var o risk haftasonu nst için gideceğim yine akşamları takip edelim dedi kalp atışlarını. Kaka yeme enfeksiyon riskini söylemiyorum bile bide kan sulandırıcı kullananların pıhtılaşma riski son aylarda daha fazladır bunu bilmek de geriyor insanı yoksa doktorum da ben de sonuna kadar bekliyoruz aslında pazartesine kadar gelirse normal şansımız var ama daha riske atamam bebeği zaten kilosu da ilerliyor çok zor olacak. Hep hayırlısını istedim normal olsun diye o kadar geç haftaya atıp riske girmicem ben iki düşük yaşadım korkuyorum açıkçası. Sezeryandan aşırı korkum vardı normali çok istiyorum ama yapacak bir şey yok her şey nasip...

Normal doğum yapan arkadaşlar ve hemoroid problemi yaşayanlar dikişlerim ve malum bölge yanıyor,ağrıyor,batiyor .. . 5 günü geride biraktik hafiflemiyor ne otururken nede yatarken rahatım.
Bu şikayetleri yaşamış ve hafifletecek bi önerisi olan var mı buz kompleksi yapmayı denedim faydasını görmedim. Oturma banyosu dikiş olmadıgında oneriliyor. Dolayisiyla yapamiyorum.
Yenidogan bebegim disinda bir cocugum daha var kucuk. Yanimda kalan kimse de yok. Pek dinlenmem de mumkun olmadi olmuyor

Aynı fikirdeyiz valla bu konuda bende diretilmesine karaıyım biz doktorla hiç konusmadık bana ilj basta sormuştu sadece bende nasıl gerekiyorsa öle yapın ama normal olmasını isterim bende amelayatt izleri cok kötü oluyor sonradan derimden kaynaklı demiştim o kdr 39 haftanın içinde gittiğimde bile konusmadık yani dogumu zaten ben sorarsam söyleyen Bi doktoru genelde hep bu arada ben cildiyeye gittim 2 krem verdi biri losyon sanırım karıstır sür dedi

Hemm cocugun vsr hem yanında kimse yok nasıl yapıyorsun ben ilk 5 gün wcye bile gidemedim eşim kaldırıp yatırdı götürdü getirdi üstelik bebekde yoktu bakacağım Allah kolaylık versin ben hemoroid için anestol kullandım iyi geldi sanki dikişler içinde 2 krem verdi karıstırıp sürdük tabi bunları 4.gün istedim artık agrıdan sızıdan duramayunca ama iyi geldiğini düşünüyorum 5.gğnden sonra iyileşmeye başladım çünkü

Canım geçmiş olsun. Ben yaşamadım ama her ihtimale karşı araştırmıştım. Sarı kantaron yağını denedin mi? Eğer denemediysen herkesin çok önerdiği bişey, hemen dene. İçine zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı katıp sabah akşam o bölgeye düzenli şekilde uygula. Kısa sürede çok iyi geliyormuş.

Kremlerin adı ne serum dediğin nedir ama ben hamile değilim doktor gebelikte oldumu diye sordu bende hiç olmadı baktın etti alerjiyede benzemiyor dedi sonra ben dedm strese baglı olabilirmi diye çözemeyince kendisi

Yapamiyorum yapmaya calisiyorum kalbim afedersiniz totomda atiyo sanki ...
Diger iki kremin adini da yazar misin.recetesiz satilir mi acaba...

Kremlerin adı ne serum dediğin nedir ama ben hamile değilim doktor gebelikte oldumu diye sordu bende hiç olmadı baktın etti alerjiyede benzemiyor dedi sonra ben dedm strese baglı olabilirmi diye çözemeyince kendisi
Canım senin hamilelik kolestazı olmaz evet o teste gerek yok ama karaciğer enzimlerine baktırsa iyi olurmuş ama ben de de çıkmadı çok şükür belki de stresten sıcaktan bilmiyorum ama cidden çok zormuş resmen tüm vücudum acıyor yanıyordu içten şükür rahatım bugün. Hapın adı alerset ama losyonu bilmiyorum sabah inşallah ikisine de bakıp yazayım olur mu. Seruma da alerjik ilaç katmışlar hızlı rahatlatsın diye verdi

Duydum aslinda ama denemedim. Yavas yavas aciyi agriyi kesen degilde daha hizli iyilesme yontemi ariyorum. Oturup kalkmak iskence gibi suan. Ve iki cocuk.. zor..

Duydum aslinda ama denemedim. Yavas yavas aciyi agriyi kesen degilde daha hizli iyilesme yontemi ariyorum. Oturup kalkmak iskence gibi suan. Ve iki cocuk.. zor..
Çok çabuk etki ediyormuş. Dene bence faydasını görürsün.

Bende senin gibi, inşallah ilk ve son hamileliğim diyorum. Allah olmayanlara versin inşallah. ☺
Senin ilk ya hani öyle deme kesin...Bak karşında kanlı canli örneği var ...10 yıldır yırtiyordum kendimi asla 2. yapmıycam diye..neticede yarın ameliyat masasini boyluyorum ..inandığim bir motto var 1 azdır 2 çokturrr..1buçuk yoktur..o yüzden 2 iyidir neyse hadi ben simdiden sezaryen kafasına ulaştim..azcık uyumaya çalışimmm..malum yarin yeni bir hayat bizi bekliyorrr adiyosss kızlarr

Hadi bakalım hayırlısı olsun
Doğumdan sonra kendine gelince haberdar et bizi de sağlıcakla al yavrunu kucağını Sonrasında da ağrın az sütün bol olsun inşallah
Aminn canım teşekkür ederim..hepimizin inşallah güzel doğumları olsun

Büyük konuşmak istemem tabi ki de, yine fikrim aynı. Hadi iyi geceler canım. Bende uyuyorum uyuyabilirim inşallah. Yarın sağlıkla sıhhatle kavuşalım inşallah. Kendine gelince haber ver. İnşallah bende kendime gelir gelmez yazarım. Herkese iyi gecelerrr

Çok heyecanlı güzel bir doğum geçir sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…