@taydin nasıl gidiyor annelik memeyle bütünleşik mi yaşıyorsunuz hala @mertur iyisindir inşallah hiç giremedin buralara arada müsait olursan haberdar et Aneksenamunnn
doğumun güzel geçmiştir İnşallah prensesi kokluyorsundur doya @Mermaid1991 seni de son zamanlarda göremedim inşallah herşey yolundadır Audreyhorne
Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz inşallah kavuşmuşsundur çoktan yavruna
Seni cok iyi anlıyorum ilk 5 günü atlatmıssın ama kremsiz filan zor geciyor öle kendi kendine sabah yazayım inş benm 9 gün oldu hala oturup kalkma da sorun yasıyorum ama ilk günlere göre cok cok daha iyiyim tabi reçetesiz satılıyor benm doktorun reçetesi işe yaramıyor zaten özel oldugu için herkes alabiliyo yani ama anestolu kesin sür rahatlattı beni baya
Senin ilk ya hani öyle deme kesin...Bak karşında kanlı canli örneği var ...10 yıldır yırtiyordum kendimi asla 2. yapmıycam diye..neticede yarın ameliyat masasini boyluyorum ..inandığim bir motto var 1 azdır 2 çokturrr..1buçuk yoktur..o yüzden 2 iyidir neyse hadi ben simdiden sezaryen kafasına ulaştim..azcık uyumaya çalışimmm..malum yarin yeni bir hayat bizi bekliyorrr adiyosss kızlarr
İyi geceler kızlar,
14 saatlik sancı sonucunda bebeğimi kucağıma aldım :)
İkimiz de sağlıklıyız çok şükür.
Darısı herkese olsun. Çok farklı bir duyguymuş meğer
Oğlum cok huzursuz bu saate kadar 10-20dk bi ağlıyor sütüm fazla yok sağıyorum emziriyorumda mama veriyoruz az öncede kustu gaz damlası verdim ayaklarını hep çekiyor neyi var çözemedim yerimden zor kalkıyorm bide böyle bi acı görmedim hamilelik ne iyiymiş
İyi geceler kızlar,
14 saatlik sancı sonucunda bebeğimi kucağıma aldım :)
İkimiz de sağlıklıyız çok şükür.
Darısı herkese olsun. Çok farklı bir duyguymuş meğer
Oğlum cok huzursuz bu saate kadar 10-20dk bi ağlıyor sütüm fazla yok sağıyorum emziriyorumda mama veriyoruz az öncede kustu gaz damlası verdim ayaklarını hep çekiyor neyi var çözemedim yerimden zor kalkıyorm bide böyle bi acı görmedim hamilelik ne iyiymiş
O bastırma allahımm hayatta unutamam beni cok bastırdılar ellerni sıktım baya ağrı kesiciler bile fayda etmiyor cocuk defterini kapattım..simdi gaz bez mama bugun 6kere yapmıştır kaka her mamadan sonra yapıyor rengi sarıya döndü kakanın popodan gaz cıkmadı ki bazende kusuyo
Walla kilo hiç önemli değil o yuzden hiç takılma bak kilosu iyiydi ama basımıza neler geldi önemli olan sağlıklı olması kiloyu dısarda daha hızlı alıyorlar zaten Kacıncı haftada sın sen smdi artık
Canim 3 kiloya gelsin yeter diyordum cok şükür geldi ben kiloya hic takmadım tam aksi kilosu fazla deyince taktik doğuramam diye tek dilegim suan saglikla kucagima almak 38+3deyim canim
Hala hızlı alıyor mu benimkide aynı gidiyordu seninkiyle canım ama bu hafta artık kilosu durmuş 10 günde 150gr almış boyu uzun baya üst sınırda olabilecek dedi 54cm falanmış
Yok canim kilo alım hızı azalmis haftada 200 grm almamis bile boyu benimde oyle 55 cm dedi ama hic bu kadar uzun bebek duymamistim o yuzden ultrasona pekte guvenemiyorum acikcasi