2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım güzel doğumların olsun sağlıkla kucağına al bizi unutmayın yazın arada Venuseva

Çok teşekkürler canımmmm

Yok canim kilo alım hızı azalmis haftada 200 grm almamis bile boyu benimde oyle 55 cm dedi ama hic bu kadar uzun bebek duymamistim o yuzden ultrasona pekte guvenemiyorum acikcasi
Bizim bi tanıdık 2 ay önce doğum yaptı. Bebek 57 cm doğdu. Annesi babası da standart boylarda. O yüzden doğru olabilir canım boyu.

Kesinliklee Yok canım hiç diretmem normal doğum için kısmet artık bakalım hangisi olacaksa
Aa sen de kullanıyorsun kan sulandırıcı dimi canım. Kan tahlillerinde plt diye bi değer var. Benim o çok düşmüş ve gitgide düşüyo yani kanım çok sulanmış dediğine göre belki iğnelere gerek yok pıhtılaşma yok ama bu saatten sonra bırakmaya da korkuyo insan. Sen de bakabilir misin o değerine. Her ay yapılan kan tahlillerinde var. Geçen ay 130 du yani 130 binlerdeymiş bu ay 107 olmuş. 107 bin yani. Doğum doktorum da 50 ye kadar yolu var doğumda sıkıntı yaratmaz dedi o. Olursa müdahale edilir. Dahiliyecilerimiz halleder dedi. Benimki hem çatı hem kan sulandırıcı hem ilk doğum açılmanın az olması hepsi bir araya gelince i korktu dr heralde
Cidden kaç kişi kaldık şurda bekleyen
Kaç kişi kaldık cidden ya valla az kişi kaldık herkes doğurdu

Benimki de öyle dedi. Normal olsun dersen 41 e kadar bekleriz 42 ye kadar bekleyen o haftada doğuran bile var normal istersen ona hazırlıklı ol dedi. Direk daha haftası dolmadan sezeryan yaparız diyen drları masum bulmuyorum

Evet bastırdılar maalesef hayatımda hatırlamak istemeyeceğim hafızamdan silmek istediğim anlardan biri.Yaptılar canım ağrı kesici

niye bastırıyorlar bende bastırmadılar bende hemen ayaklanamadım endişelenme bence 6 saat sonra kalkamadım ve sürekli ağrı kesici istedim . Hemşireler fln iyiydi ayağa kalkamadım diye moralim bozuldu birde bebeğim yanımda değildi ağlıyordum , illa kalkacaksın sezeryan olupta yatıp kalan olmadı fln diyerek moral verdiler . 6 saat sonra değilde 12-13 saat sonra Kalktım

Ben kalktım yürüdüm bayagı da bilmiyorum herkeste bastırmamışlar benim doktor bastırdı içimde pıhtı kalmasın diye ama canım çıktı

Evet canım ilk o yüzden bu bilmezlikler teşekkür ederim bizimki hiç detay vermiyor bir bilinmezin içindeyiz sanki eşim bile artık diyor bugn herşeyi soralım hiç anlatmıyor bakalım

Ben kalktım yürüdüm bayagı da bilmiyorum herkeste bastırmamışlar benim doktor bastırdı içimde pıhtı kalmasın diye ama canım çıktı

ooo kalkıp yürümüşsünde ben 12-13 saat sonra kalktım ama onda da sadece olduğum yerde ayakta dikildim kaç saat sonra yürüdüm hatırlamıyorum , yürüyemedim hemen

Hayırlı olsun bebeğin, forumu takip edemiyorum çok diğer doğuran bütün arkadaşlarımıza da hayırlı olsun, doğuracak olan arkadaşlarımızı da Rabbim kurtarsın
Kanama kontrolü için bastırıyorlar ama çok kontrollü ve sert baskı uygulanmadan bakmaları lazım benim ilk Doğumumda öyle dikişimi patlattı hemşire. Bu sefer başka hastanede doğum yaptım, o kadar kibar ve acıtmadan yaptılar ki hissetmedim bile

Temizlik yap valla cok bilmiyorum ama doktora gittiğimde sancım cok az Dı ertesi gün temizlik yaptım cok yoruldum ama o gece başladı sancılar belki tesadüftür bilemiyorum

Bugun ağır temizliğe girişcem bakalım bi hareket olcak mı Temizlik yaptım sonra doğum başladı diyen çok duydum hadi hayırlısı

Canım bol yürüyüş ve squat yap.Günde 5 veya 7 adet hurma ye. Açılmaya faydası oluyor. İnşallah en kısa zamanda başlar hayırlısıyla doğumun
Canım inşallah ya Normal o kadar çok istiyorum ki.. istedikçe de olmuyor işte bugün hareket günü hadi bakalım

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun...hastaneye neler götürdünüz,kac gün kaldınız,var mı öneriniz.Benim de zorunlu sezeryan 27 ekim.

Bugun ağır temizliğe girişcem bakalım bi hareket olcak mı Temizlik yaptım sonra doğum başladı diyen çok duydum hadi hayırlısı
Aman dikkat et yinede eğilip kalkarken benm acılma yoktu direk su geldi cıkmak isteyince Keseyi yırtmıs bizimki suyun önceden gelmesini istemiyor doktorlar

Çok teşekkürler canımmmm

Bizim bi tanıdık 2 ay önce doğum yaptı. Bebek 57 cm doğdu. Annesi babası da standart boylarda. O yüzden doğru olabilir canım boyu.
Cidden varmiymis öyle uzun bebekler ben hic duymadim garip geliyordu bana ultrasona hic guvenmiyordum o yüzden biz genetik olarak uzunuz ama bakalim nasil dogacak minnos

Bende bekleyenlerdenim bir liste yapılmalı artık kalanlar diye

Yok canim kilo alım hızı azalmis haftada 200 grm almamis bile boyu benimde oyle 55 cm dedi ama hic bu kadar uzun bebek duymamistim o yuzden ultrasona pekte guvenemiyorum acikcasi
Doktor bikac kez baktı 52yi gecicek sanırım ama bu seferde kıyafette tereddüt ettim patikli altlar tulumlar olacak mı bide 0/3ay koysam
Uff bavul zor kapanıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…