Hic uyuyamayanlar 2 saatte bir uyan dur uyku falan kalmadı bendewc ye kalkanlar
Hayirli olsun canim gözün aydinİyi geceler kızlar,
14 saatlik sancı sonucunda bebeğimi kucağıma aldım :)
İkimiz de sağlıklıyız çok şükür.
Darısı herkese olsun. Çok farklı bir duyguymuş meğer
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla huzurla büyüsün. Ben zorunlu sezeryan olacağım ilk doğumum bana da yaparlar mıEvet bastırdılar maalesef hayatımda hatırlamak istemeyeceğim hafızamdan silmek istediğim anlardan biri.Yaptılar canım ağrı kesici
Bizim bi tanıdık 2 ay önce doğum yaptı. Bebek 57 cm doğdu. Annesi babası da standart boylarda. O yüzden doğru olabilir canım boyu.Yok canim kilo alım hızı azalmis haftada 200 grm almamis bile boyu benimde oyle 55 cm dedi ama hic bu kadar uzun bebek duymamistim o yuzden ultrasona pekte guvenemiyorum acikcasi
KesinlikleeAnladım canım iki doğumda da kanaman olursa kan ürünü takacaklar aslında ama müdahale gerektiren durum olur mu diye tereddütü olabilir bana da bebek hareketleri güzel yaparsa dikiş bile olmaz yapamazsa çıkışta seni zorlarsa kesi atarım küçük dedi aynı yerden bahsediyorlar orta çatın çok iyi 4 kg bile doğurursun ama çıkışta hafif darlık var kasılmalarla da açılabilir dedi
Sonraki kontrolde kesinleştirirsiniz artık sen aklına takılanları sorarsın psikoloji de önemli sonuçta hangisine kendini hazır hissedersen onu tercih edersin
İlla normal olsun diye diretmeye de gerek yok içgüdülere güvenelim
Aa sen de kullanıyorsun kan sulandırıcı dimi canım. Kan tahlillerinde plt diye bi değer var. Benim o çok düşmüş ve gitgide düşüyo yani kanım çok sulanmış dediğine göre belki iğnelere gerek yok pıhtılaşma yok ama bu saatten sonra bırakmaya da korkuyo insan. Sen de bakabilir misin o değerine. Her ay yapılan kan tahlillerinde var. Geçen ay 130 du yani 130 binlerdeymiş bu ay 107 olmuş. 107 bin yani. Doğum doktorum da 50 ye kadar yolu var doğumda sıkıntı yaratmaz dedi o. Olursa müdahale edilir. Dahiliyecilerimiz halleder dedi. Benimki hem çatı hem kan sulandırıcı hem ilk doğum açılmanın az olması hepsi bir araya gelince i korktu dr heraldeCanım ben de bugün gittim doktora ayrıntılı iki doğumu da öyle güzel anlattı ki çatı muayeneme mükemmel dedi ama sıfır açılma sancı suni sancı da asla istemiyorum malum ilk doğum zor olacak artı yine çektiğime değmeyip sezeryana dönebilirim herkeste böyle oluyormuş genelde. Kan sulandırıcı için ikisi de elit asla korkma dedi kan kaybı için biz elimizden geleni yapıyoruz sen orasını düşünme sezeryanda da olabilir risk normalde de çok doğum yaptırdım hiç sorun yaşamadık dedi. Zaten Aptt testi yapıldı bana mesela sanada yapılır muhakkak doğum öncesi onda da belli ediyor risk faktörü yine de sen normali istiyorsan asla korkma canım kan sulandırıcı kullanıyorum diye için rahat olsun bence.
Kaç kişi kaldık cidden ya valla az kişi kaldık herkes doğurduCidden kaç kişi kaldık şurda bekleyen
Benimki de öyle dedi. Normal olsun dersen 41 e kadar bekleriz 42 ye kadar bekleyen o haftada doğuran bile var normal istersen ona hazırlıklı ol dedi. Direk daha haftası dolmadan sezeryan yaparız diyen drları masum bulmuyorumNeden beklemeni önermiyormuş bende de ne sancı ne açıklık var daha ama 41 e kadar bekleriz sıkıntı olmazsa suyu azalmazsa gibi yoksa 41 de suni sancı olmadı en son plan sezeryan neden böyle dedi sana hiç anlamadım
bu bastırma olayı çok konuşuluyor ama bana yapılmadı ilk doğumumda. biraz tercih meselesi sanırım doktorların falanHayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla huzurla büyüsün. Ben zorunlu sezeryan olacağım ilk doğumum bana da yaparlar mı
Evet bastırdılar maalesef hayatımda hatırlamak istemeyeceğim hafızamdan silmek istediğim anlardan biri.Yaptılar canım ağrı kesici
Ben kalktım yürüdüm bayagı da bilmiyorum herkeste bastırmamışlar benim doktor bastırdı içimde pıhtı kalmasın diye ama canım çıktıniye bastırıyorlar bende bastırmadılarbende hemen ayaklanamadım endişelenme bence 6 saat sonra kalkamadım ve sürekli ağrı kesici istedim . Hemşireler fln iyiydi ayağa kalkamadım diye moralim bozuldu birde bebeğim yanımda değildi ağlıyordum , illa kalkacaksın sezeryan olupta yatıp kalan olmadı fln diyerek moral verdiler . 6 saat sonra değilde 12-13 saat sonra Kalktım
Evet canım ilk o yüzden bu bilmezliklerBilmiyorum ilk dogumun mu. Ama öle süreç hemen baslamıyor ilk dogumda hiç takılma benm suyum geldi ben sabah kahvaltı edip bide işyerine uzaktan baglanup bordro düzeltip öle gittim zaten ebemde sakin ol acele etme hemen olmaz demişti
Ben kalktım yürüdüm bayagı da bilmiyorum herkeste bastırmamışlar benim doktor bastırdı içimde pıhtı kalmasın diye ama canım çıktı
Hayırlı olsun bebeğin, forumu takip edemiyorum çok diğer doğuran bütün arkadaşlarımıza da hayırlı olsun, doğuracak olan arkadaşlarımızı da Rabbim kurtarsınBen kalktım yürüdüm bayagı da bilmiyorum herkeste bastırmamışlar benim doktor bastırdı içimde pıhtı kalmasın diye ama canım çıktı
Temizlik yapvalla cok bilmiyorum ama doktora gittiğimde sancım cok az Dı ertesi gün temizlik yaptım cok yoruldum ama o gece başladı sancılar belki tesadüftür bilemiyorum
Canım inşallah yaCanım bol yürüyüş ve squat yap.Günde 5 veya 7 adet hurma ye. Açılmaya faydası oluyor. İnşallah en kısa zamanda başlar hayırlısıyla doğumun
Aman dikkat et yinede eğilip kalkarken benm acılma yoktu direk su geldi cıkmak isteyince Keseyi yırtmıs bizimki suyun önceden gelmesini istemiyor doktorlarBugun ağır temizliğe girişcem bakalım bi hareket olcak mıTemizlik yaptım sonra doğum başladı diyen çok duydum hadi hayırlısı
Cidden varmiymis öyle uzun bebekler ben hic duymadim garip geliyordu bana ultrasona hic guvenmiyordum o yüzden biz genetik olarak uzunuz ama bakalim nasil dogacak minnosÇok teşekkürler canımmmm❤
Bizim bi tanıdık 2 ay önce doğum yaptı. Bebek 57 cm doğdu. Annesi babası da standart boylarda. O yüzden doğru olabilir canım boyu.
Bende bekleyenlerdenim bir liste yapılmalı artık kalanlar diyeKesinlikleeYok canım hiç diretmem normal doğum için kısmet artık bakalım hangisi olacaksa
Aa sen de kullanıyorsun kan sulandırıcı dimi canım. Kan tahlillerinde plt diye bi değer var. Benim o çok düşmüş ve gitgide düşüyo yani kanım çok sulanmış dediğine göre belki iğnelere gerek yok pıhtılaşma yok ama bu saatten sonra bırakmaya da korkuyo insan. Sen de bakabilir misin o değerine. Her ay yapılan kan tahlillerinde var. Geçen ay 130 du yani 130 binlerdeymiş bu ay 107 olmuş. 107 bin yani. Doğum doktorum da 50 ye kadar yolu var doğumda sıkıntı yaratmaz dedi o. Olursa müdahale edilir. Dahiliyecilerimiz halleder dedi. Benimki hem çatı hem kan sulandırıcı hem ilk doğum açılmanın az olması hepsi bir araya gelince i korktu dr heralde
Kaç kişi kaldık cidden ya valla az kişi kaldık herkes doğurdu
Doktor bikac kez baktı 52yi gecicek sanırım ama bu seferde kıyafette tereddüt ettim patikli altlar tulumlar olacak mı bide 0/3ay koysamYok canim kilo alım hızı azalmis haftada 200 grm almamis bile boyu benimde oyle 55 cm dedi ama hic bu kadar uzun bebek duymamistim o yuzden ultrasona pekte guvenemiyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?