Benimki de öyle dedi. Normal olsun dersen 41 e kadar bekleriz 42 ye kadar bekleyen o haftada doğuran bile var normal istersen ona hazırlıklı ol dedi. Direk daha haftası dolmadan sezeryan yaparız diyen drları masum bulmuyorum
Canim benim doktorda beklemiyor ama bebek irilesirse zaten normal dogum yapamayacaksin suan bebegin kac kilo mesela bana normal dogum önermiyorum dedi önümüzde Ki hafta gün vericek bende 40 dolana kadar bekleyim dedim madem sezaryan olcam kakasini yapabilir yiyebilir dedi enfeksiyon riski oluşuyormuş önermedi bana
Doktor bikac kez baktı 52yi gecicek sanırım ama bu seferde kıyafette tereddüt ettim patikli altlar tulumlar olacak mı bide 0/3ay koysam
Uff bavul zor kapanıyor zaten
Bana 5. Aydan itibaren hep uzun bebek dedigi icin canim ben cok az yeni dogan aldim cogu 0-3 ay aldiklarimin sen yinede birkactane koy ne olur ne olmaz garanti olsun
Günaydın canım sancım nerdeyse doğuma son 10 dk kalana kadar olmadı diyebilirim açılma içinde grupta söylenenler dışında hiç bir şey yapmadım. Yaptıklarım yürüyüş hurma ve pilates topu hareketleri
Ben zaten artik zombilige terfi edecegim diyorum enaz 5 sefer uyaniyorum geri uyumakta imkansız gibi bisey oldu bu haftada sabah 5 6 gibi acıkıyorum enterasan seyler yaşamaya basladim sendede gece acıkmasi basladimi
Şükür kavuştum pompaya
Ayy nasıl rahatladı göğüslerim
Ev tipi pompa ile iki meme 10 cc çıkıyordu
Hastane tipi ile iki meme 50 cc çıktı
Mucize gibi birşey benim için
Evet başı yukarıda tutuyorum canım benimde annem aynı şeyi söyledi önce başı yana çeviriyorum sonra o dediğin hareketi yapıyorum. Yavrum kıp kırmızı oluyor
Ben zaten artik zombilige terfi edecegim diyorum enaz 5 sefer uyaniyorum geri uyumakta imkansız gibi bisey oldu bu haftada sabah 5 6 gibi acıkıyorum enterasan seyler yaşamaya basladim sendede gece acıkmasi basladimi
Benim de aynı günlük toplam 3 4 saat uykuyla geçiriyorum. şöyle deliksiz bi kaç saat uyuyabilsem. Göz kapaklarım yarı kapalı dolaşıyorum. Bari bebeğim için uyanık kalsaydım Gece acıkma bi kaç gündür oluyor. Normalde sabah hemen yiyemem biraz süre geçmesi gerekir, şimdi kalkar kalkmaz ağzıma bi şeyler atıyorum, kahvaltıyı da hızlıca yapmak istiyorum , bekleyemiyorum
Bu son haftalar çok yorucu oldu, Artık açılma olsa da sağlıkla gelseler
Bebegi dun kontrole goturdum sariligi cikti. Bebekle aramda uyusmazlik var bu yuzden emzirerek atamaz bu sariligi dedi. Pazartesi tekrr kan alip bakilcakmis. Doktir hcbirsey soylemedi ama bu sarilik nasil gececk o zaman
Bebegi dun kontrole goturdum sariligi cikti. Bebekle aramda uyusmazlik var bu yuzden emzirerek atamaz bu sariligi dedi. Pazartesi tekrr kan alip bakilcakmis. Doktir hcbirsey soylemedi ama bu sarilik nasil gececk o zaman
İyi geceler kızlar,
14 saatlik sancı sonucunda bebeğimi kucağıma aldım :)
İkimiz de sağlıklıyız çok şükür.
Darısı herkese olsun. Çok farklı bir duyguymuş meğer
Günaydın kızlar. Bizden de haberler pek iyi değil bugün doğum yapalı 6 gün oluyor, kan uyuşmazlığımız var kızım sarılık oldu değeri 20 ye çıkınca dün akşam yoğunbakıma aldılarfototerapi uyguluyorlar bizde sütü sağıp götürüyoruz ne olur dua edin bize hasarsız bir şekilde atlatalımÇok üzgünüm hiç aklımdan çıkmıyor çiçek kızım