Sen dahada ilerdesin daha zordur eminim her gecen gün dahada zorlaşıyor rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah sag salim kucagimiza alalimdaBenim de aynı günlük toplam 3 4 saat uykuyla geçiriyorum. şöyle deliksiz bi kaç saat uyuyabilsem. Göz kapaklarım yarı kapalı dolaşıyorum. Bari bebeğim için uyanık kalsaydımGece acıkma bi kaç gündür oluyor. Normalde sabah hemen yiyemem biraz süre geçmesi gerekir, şimdi kalkar kalkmaz ağzıma bi şeyler atıyorum, kahvaltıyı da hızlıca yapmak istiyorum , bekleyemiyorum
Bu son haftalar çok yorucu oldu, Artık açılma olsa da sağlıkla gelseler
Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin en kısa zamanda sanırım birkac kişide aynisi oldu bu doktorlar bastan bilmiyormu bunu uyusmazlik oldugunda madem sarılık kolay atlatamıyor bir çözümü vardır kesin ilaciGünaydın kızlar. Bizden de haberler pek iyi değilbugün doğum yapalı 6 gün oluyor, kan uyuşmazlığımız var kızım sarılık oldu değeri 20 ye çıkınca dün akşam yoğunbakıma aldılar fototerapi uyguluyorlar bizde sütü sağıp götürüyoruz ne olur dua edin bize hasarsız bir şekilde atlatalım Çok üzgünüm hiç aklımdan çıkmıyor çiçek kızım
Günaydın kızlar. Bizden de haberler pek iyi değilbugün doğum yapalı 6 gün oluyor, kan uyuşmazlığımız var kızım sarılık oldu değeri 20 ye çıkınca dün akşam yoğunbakıma aldılar fototerapi uyguluyorlar bizde sütü sağıp götürüyoruz ne olur dua edin bize hasarsız bir şekilde atlatalım Çok üzgünüm hiç aklımdan çıkmıyor çiçek kızım
Günaydın kızlar. Bizden de haberler pek iyi değilbugün doğum yapalı 6 gün oluyor, kan uyuşmazlığımız var kızım sarılık oldu değeri 20 ye çıkınca dün akşam yoğunbakıma aldılar fototerapi uyguluyorlar bizde sütü sağıp götürüyoruz ne olur dua edin bize hasarsız bir şekilde atlatalım Çok üzgünüm hiç aklımdan çıkmıyor çiçek kızım
İyi geceler kızlar,
14 saatlik sancı sonucunda bebeğimi kucağıma aldım :)
İkimiz de sağlıklıyız çok şükür.
Darısı herkese olsun. Çok farklı bir duyguymuş meğer
Çok geçmiş olsun canım, şimdi doktorların kontrolünde tedavisini olur ve en kısa sürede yanına gelir annesi inşallah merak etmeGünaydın kızlar. Bizden de haberler pek iyi değilbugün doğum yapalı 6 gün oluyor, kan uyuşmazlığımız var kızım sarılık oldu değeri 20 ye çıkınca dün akşam yoğunbakıma aldılar fototerapi uyguluyorlar bizde sütü sağıp götürüyoruz ne olur dua edin bize hasarsız bir şekilde atlatalım Çok üzgünüm hiç aklımdan çıkmıyor çiçek kızım
3 450 felan dedi canım burda ilçedeki dr yanılmış heralde çok çok iri değilmiş bi iki gün ilerde sadece o da sıkıntı değil dediCanim benim doktorda beklemiyor ama bebek irilesirse zaten normal dogum yapamayacaksin suan bebegin kac kilo mesela bana normal dogum önermiyorum dedi önümüzde Ki hafta gün vericek bende 40 dolana kadar bekleyim dedim madem sezaryan olcam kakasini yapabilir yiyebilir dedi enfeksiyon riski oluşuyormuş önermedi bana
Yok ya yapamayalım herkesin vakti süreci farklı. Az kişi kaldık zaten psikolojik baskı olmasın stresten doğururum bak şuraya heBende bekleyenlerdenim bir liste yapılmalı artık kalanlar diye
Hayırlı haberlerle gel canımKızlar doktora gidiyorum inşallah açılmam olmuştur
Gazı vardır canım öyle olunca çok emzirme emdikçe gazı çoğalıyor ve fazla mamada verme karnına masaj yap sırtını ovalayıp vur.. Mamayı biberon ile mi veriyorsun bazen gaz biberondan da kaynaklanıyor..Oğlum cok huzursuz bu saate kadar 10-20dk bi ağlıyor sütüm fazla yok sağıyorum emziriyorumda mama veriyoruz az öncede kustu gaz damlası verdim ayaklarını hep çekiyor neyi var çözemedim yerimden zor kalkıyorm bide böyle bi acı görmedim hamilelik ne iyiymiş
Benimde ilkinde yapılmadı bu sefer yapıldı bencede doktor ve hastanelerin tercih meselesi..bu bastırma olayı çok konuşuluyor ama bana yapılmadı ilk doğumumda. biraz tercih meselesi sanırım doktorların falan
Senin sezeryan zorlu geçti ondan uzun sürmüştür kalkamaman normal yani..niye bastırıyorlar bende bastırmadılarbende hemen ayaklanamadım endişelenme bence 6 saat sonra kalkamadım ve sürekli ağrı kesici istedim . Hemşireler fln iyiydi ayağa kalkamadım diye moralim bozuldu birde bebeğim yanımda değildi ağlıyordum , illa kalkacaksın sezeryan olupta yatıp kalan olmadı fln diyerek moral verdiler . 6 saat sonra değilde 12-13 saat sonra Kalktım
Kaşıkla verıyoruz cnm saat bası aglıyor 30cc içiyor mama doymuyo mamayı değiştircemGazı vardır canım öyle olunca çok emzirme emdikçe gazı çoğalıyor ve fazla mamada verme karnına masaj yap sırtını ovalayıp vur.. Mamayı biberon ile mi veriyorsun bazen gaz biberondan da kaynaklanıyor..
Geçmiş olsun canım inşallah çavucak atlatıp yanına gelecek kuzun..Günaydın kızlar. Bizden de haberler pek iyi değilbugün doğum yapalı 6 gün oluyor, kan uyuşmazlığımız var kızım sarılık oldu değeri 20 ye çıkınca dün akşam yoğunbakıma aldılar fototerapi uyguluyorlar bizde sütü sağıp götürüyoruz ne olur dua edin bize hasarsız bir şekilde atlatalım Çok üzgünüm hiç aklımdan çıkmıyor çiçek kızım
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun...hastaneye neler götürdünüz,kac gün kaldınız,var mı öneriniz.Benim de zorunlu sezeryan 27 ekim.
Gaz olunca da acıkmış gibi aranıyorlar mamayı en az 2 saatte 1 ver durmaz ise 1 saat sonra emzir çok beslenince karnı daha çok şişiyor gazı da daha çok azıyor..Kaşıkla verıyoruz cnm saat bası aglıyor 30cc içiyor mama doymuyo mamayı değiştircem
Bebegi dun kontrole goturdum sariligi cikti. Bebekle aramda uyusmazlik var bu yuzden emzirerek atamaz bu sariligi dedi. Pazartesi tekrr kan alip bakilcakmis. Doktir hcbirsey soylemedi ama bu sarilik nasil gececk o zaman
Kavuştun ya kuzuna sağlıcakla şükür canım ikisi de ağrılı maalesef sezeryan oldum yanlış diye düşünme su an ağrı acıyı yakın zamanda çektiğin için sezeryan zor geliyor emin ol normal doğum da kolay değil sıpalar unutturacak bu günleri inşallahDoğumum güzel geçti canım ama sezaryen olma fikrinde yanlış yapmışım çok ağrılı geçtiBebeğime kavuşmak ise harika❤❤
Oleyyyyy hadi gözümüz Aydınİyi geceler kızlar,
14 saatlik sancı sonucunda bebeğimi kucağıma aldım :)
İkimiz de sağlıklıyız çok şükür.
Darısı herkese olsun. Çok farklı bir duyguymuş meğer
Canım yükselmesini görmesi gerekiyor belki hafta sonu sütünle ile toparlar diye hemen almak istemiyordur pazartesi değerlere göre yoğun bakıma ya da servise alıp fototerapi başlanır sonrası hastaneye belli değerde iken yatış yapılıyor ve sonuçta hastanede hep bir enfeksiyon riski var eve göre ilk evde sütle azaltmaya çalışırlar son çare hastane bir de Eylül annelerinde görüştüm pekmezli su iç o bebeğin sarılığını düşürüyormuş öyle düşüren çok kişi oldu Eylül annelerinde dene istersen birBebegi dun kontrole goturdum sariligi cikti. Bebekle aramda uyusmazlik var bu yuzden emzirerek atamaz bu sariligi dedi. Pazartesi tekrr kan alip bakilcakmis. Doktir hcbirsey soylemedi ama bu sarilik nasil gececk o zaman
Canım geçmiş olsun geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşınkide 17 yle yattı bir geceDe fototerapi ile 11 lere düştü taburcu oldu merak etme hiç bir hasar olmaz öyle düşünceleri at hemen kafandan hem en büyük şifa sütün olacak güçlü durmaya çalış dualarımız seninleGünaydın kızlar. Bizden de haberler pek iyi değilbugün doğum yapalı 6 gün oluyor, kan uyuşmazlığımız var kızım sarılık oldu değeri 20 ye çıkınca dün akşam yoğunbakıma aldılar fototerapi uyguluyorlar bizde sütü sağıp götürüyoruz ne olur dua edin bize hasarsız bir şekilde atlatalım Çok üzgünüm hiç aklımdan çıkmıyor çiçek kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?