Senin sezeryan zorlu geçti ondan uzun sürmüştür kalkamaman normal yani..
işte benim korkulu rüyam bu. Ben doğum sonrası en çok bundan nefret ediyorum. Yani krem vermiş olmalı hemoroid için vermediysede sorup temin etmelisin, o kremin yardımıyla parmağınla içeri doğru hafif ittirmek seni kısa kısa rahatlatabilir. Bide yanma batma bazen piştikten de kaynaklanıyor, ayna yada eşin yardımıyla bi bakın isterseniz kızarıklık varsa pişiktir öyle bir durum varsada Arko’nun tüp kremi çok faydalı oluyor inanılmaz rahatlatıyor. Tecrübeyle sabit tavsiyeler bunlar Allah kolaylık versin canımNormal doğum yapan arkadaşlar ve hemoroid problemi yaşayanlar dikişlerim ve malum bölge yanıyor,ağrıyor,batiyor .. . 5 günü geride biraktik hafiflemiyorne otururken nede yatarken rahatım.
Bu şikayetleri yaşamış ve hafifletecek bi önerisi olan var mıbuz kompleksi yapmayı denedim faydasını görmedim. Oturma banyosu dikiş olmadıgında oneriliyor. Dolayisiyla yapamiyorum.
Yenidogan bebegim disinda bir cocugum daha var kucuk. Yanimda kalan kimse de yok. Pek dinlenmem de mumkun olmadi olmuyor
Hangi degerlere baktiriyorsun cnm? Benden istenmedi ,doguma da az kaldi idrar falan baktirsam mi ke ndim?doğuranlardan ses yokk
bende kan ve idrar için doktora geldim bakalım ne durumdalar değerler
Doğumun kendisinin videosunu izliyosan eğer doğuracağın varsada doğuramazsınKızlar Normal doğum için video izliyorum. Kendimi hazırlıyayım panik olmayayım diye
Off ben izlerken bile stres oldum
Ben nasıl doğuracam
Canim kontrolun mu vardi bugun yoksa sancin falan mı varda gidiyorsun hadi hayırlı haberlerle gel
Açılmam artmamış bebek kafasını yerleştirmiş iyice biraz nstde sancım çıktı ama düzenli değilmiş Çarşamba’ya kadar gelmezse suni sancıyla doğuracakmışım kafası büyükmüş ama gelir dedi doktor büyük ihtimalle bekliyorum yineHayırlı haberlerle gel canım
Günaydın kızlar. Bizden de haberler pek iyi değilbugün doğum yapalı 6 gün oluyor, kan uyuşmazlığımız var kızım sarılık oldu değeri 20 ye çıkınca dün akşam yoğunbakıma aldılar fototerapi uyguluyorlar bizde sütü sağıp götürüyoruz ne olur dua edin bize hasarsız bir şekilde atlatalım Çok üzgünüm hiç aklımdan çıkmıyor çiçek kızım
Seninle ayniyiz canım beni de tekrar salı çağırdı inşallah açılmam artmış okur da yatiş yapar 2 cm demişti en son 4 olursa alacak artık son zamanlar çok zor oluyor yaaAçılmam artmamış bebek kafasını yerleştirmiş iyice biraz nstde sancım çıktı ama düzenli değilmiş Çarşamba’ya kadar gelmezse suni sancıyla doğuracakmışım kafası büyükmüş ama gelir dedi doktor büyük ihtimalle bekliyorum yine
Canım plt mi pt mi o değeri bilmiyordum PLT 218 yazıyor sanırım dediğin bu değer normal aralıklara en uygun olan bu çünkü seninki 107ymiş ya.KesinlikleeYok canım hiç diretmem normal doğum için kısmet artık bakalım hangisi olacaksa
Aa sen de kullanıyorsun kan sulandırıcı dimi canım. Kan tahlillerinde plt diye bi değer var. Benim o çok düşmüş ve gitgide düşüyo yani kanım çok sulanmış dediğine göre belki iğnelere gerek yok pıhtılaşma yok ama bu saatten sonra bırakmaya da korkuyo insan. Sen de bakabilir misin o değerine. Her ay yapılan kan tahlillerinde var. Geçen ay 130 du yani 130 binlerdeymiş bu ay 107 olmuş. 107 bin yani. Doğum doktorum da 50 ye kadar yolu var doğumda sıkıntı yaratmaz dedi o. Olursa müdahale edilir. Dahiliyecilerimiz halleder dedi. Benimki hem çatı hem kan sulandırıcı hem ilk doğum açılmanın az olması hepsi bir araya gelince i korktu dr heralde
Kaç kişi kaldık cidden ya valla az kişi kaldık herkes doğurdu
Ben kombine istemeye karar verdim. Kombinede şöyle bir güzellik var. Ameliyat sonrası epiduralin rahatlığı. Ameliyat sırasında ise spinalin güzelliği. Epiduralde ağrı hissedilmiyor ama çekme dokunma vs hissediliyor. İlk doğumda benim epiduraldi. Bebek çıktıktan sonra acı hissetmeye başladım ve çok aşırı kastım kendimi omuzlarım tutuldu. Spinalde ise o çekmeleri vs de hissetmiyormuşsun yani tam bir hissizlik oluyor. Bu sefer kombine diyeceğim fikrim sorulursa.Canım sen iki bebeğe bakmak durumundasın ve yardıma kesinlikle ihtiyacın var. Hiç kimse yok mu sana yardımcı olacak, yanında kalacak en azından 10-15 gün? İkiz çok güzel ama bakması da zor işte. İnşallah zor günleri çabucak atlatırsın canım.
Bana da herkes öyle dedi, bende bugüne kadar kesin epidural diyodum zaten. Anestezi uzmanı da kağıda kombine yazdı zaten. Kızkardeşim yanımda olucak, en iyisi ben de epiduralden vazgeçmiyim.
Canlar benim doktorum istersen bekleriz dedi hemen gel alalım demedi hatta doğum katında nstye gir bak normal mi sezeryan mi çok kararsızsın sen seç dedi ve beklememin dezavantajını da tabiki söylemek zorunda hatta ben sordum burda çok duydum kaka yiyip bebeğine kavuşamayan oksijensiz kalan vs. E bide pıhtı olayı korkutuyor tabiki. Yani doktoruma şimdi normal istiyorum sonuna kadar bekleyelim desem o bana bırakıyor asla zorlamaz çok tatlı sezeryanın konforlu bir doğum olduğunu biliyoruz bu bir gerçek ama sancı açılma yok ve ben illa normal olsun suni sancı istiyorum diye diretmem bu da benim tercihim siz bekleyin bakalım 42. Haftaya kadar kendi sancınız gelir inşallahBenimki de öyle dedi. Normal olsun dersen 41 e kadar bekleriz 42 ye kadar bekleyen o haftada doğuran bile var normal istersen ona hazırlıklı ol dedi. Direk daha haftası dolmadan sezeryan yaparız diyen drları masum bulmuyorum
Benimde 3cmdi 5cm olsa yatırcam dedi ama yok sadece kafası gecenkine göre yerlesmis dedi. Sancın var mıSeninle ayniyiz canım beni de tekrar salı çağırdı inşallah açılmam artmış okur da yatiş yapar 2 cm demişti en son 4 olursa alacak artık son zamanlar çok zor oluyor yaa
Aynen bide kilo meselesi var ben de de 4 e yaklaşıyor gitgide bu bile insanı tedirgin ediyor 42 ye kadar zaten ben yine zorunlu sezeryan olucam doktorlar riski söyleyince sezeryanı seviyor diye suçlamakta onlara haksızlık bence onlar söylesin ki biz bu sefer niye demedin demeyelim normal doğumda süre uzayınca bebek çıkamayınca kaka olayları hepsi çok muamma hepsi kendi içinin rahatlığıyla ilgili tercih meselesi bence Allah yardımcımız olsunCanim benim doktorda beklemiyor ama bebek irilesirse zaten normal dogum yapamayacaksin suan bebegin kac kilo mesela bana normal dogum önermiyorum dedi önümüzde Ki hafta gün vericek bende 40 dolana kadar bekleyim dedim madem sezaryan olcam kakasini yapabilir yiyebilir dedi enfeksiyon riski oluşuyormuş önermedi bana
Keşke bi ilacı olsa da hemen temin edip tedavi olsa kuzularCok gecmis olsun canim rabbim sifa versin en kısa zamanda sanırım birkac kişide aynisi oldu bu doktorlar bastan bilmiyormu bunu uyusmazlik oldugunda madem sarılık kolay atlatamıyor bir çözümü vardır kesin ilaci
Sağol canım Allah razı olsunCok gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versin bi an once kavusun ins
Amin inşallah canımGeçmiş olsun kuzum. Allahım bebişinin şifasını versin. sen için ferah tut video herşey güzel olacak ❤
Bifincankahve napıyosun bebek nasıl hiç girmiyosun foruma.
İnşallah canım. O kadar zormuş ki bebeği bırakıp eve gelmesiÇok geçmiş olsun canım, şimdi doktorların kontrolünde tedavisini olur ve en kısa sürede yanına gelir annesi inşallah merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?