2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
işte benim korkulu rüyam bu. Ben doğum sonrası en çok bundan nefret ediyorum. Yani krem vermiş olmalı hemoroid için vermediysede sorup temin etmelisin, o kremin yardımıyla parmağınla içeri doğru hafif ittirmek seni kısa kısa rahatlatabilir. Bide yanma batma bazen piştikten de kaynaklanıyor, ayna yada eşin yardımıyla bi bakın isterseniz kızarıklık varsa pişiktir öyle bir durum varsada Arko’nun tüp kremi çok faydalı oluyor inanılmaz rahatlatıyor. Tecrübeyle sabit tavsiyeler bunlar Allah kolaylık versin canım

Kızlar bugün kontrolüm vardı dogum için 16 ekime gün verdi bir aksilik cikmazsa. Anestezi yöntemini sordum spinal yapiyoruz epidural daha ağır ameliyatlarda uygulanıyor, genel aensteziyi de bebek için yapmıyoruz dedi. Burda arkadaşlar yazmıştı ama ben hatirlamiyorum spinal mi daha zordu epidural mi yada ne yapmalıyım doktor ağrısı daha fazla spinalde, ona da ağrı kesici veriyoruz zaten dedi

Canim kontrolun mu vardi bugun yoksa sancin falan mı varda gidiyorsun hadi hayırlı haberlerle gel
Hayırlı haberlerle gel canım
Açılmam artmamış bebek kafasını yerleştirmiş iyice biraz nstde sancım çıktı ama düzenli değilmiş Çarşamba’ya kadar gelmezse suni sancıyla doğuracakmışım kafası büyükmüş ama gelir dedi doktor büyük ihtimalle bekliyorum yine

Bizde aynıyız bugün kontrol vardı
Kan uyuşmazlığı bizdede var
Benim grubum 0 oğlumun B
Bu yüzden sarılık tehlikemiz devam ediyor
Hastaneden 5 ile taburcu olmuştuk bugün sarılık değeri 10 ölçüldü
Mama da veriyorum halbuki
Bir yandan da memeyi kabul ettirmeye çalılıyorum
Kilo 3200 doğdu
6.gün 3000 ölçüldü bugün
Şimdilik takipte kalalım 3 gün sonra sarılık ölçelim dedi

Ben de kontrolden geldim şimdi 2 kez 100 ün üstünde sancım çıktı kasılmalar da fazla ama düzensiz. Bir de önceden söylememişti pat diye çatı muayenesi yaptı çok stres oldum ama abartılacak kadar acımadı. Açılma yokmuş. Bizim kız hala yüzünü gösteriyor doktor doğacak hala yüzü görünüyor dedi anlamadım bir sıkıntı mı var hiç aşağı inmemiş demek mi oluyor stresten bişey de soramadım ki

Seninle ayniyiz canım beni de tekrar salı çağırdı inşallah açılmam artmış okur da yatiş yapar 2 cm demişti en son 4 olursa alacak artık son zamanlar çok zor oluyor yaa

Canım plt mi pt mi o değeri bilmiyordum PLT 218 yazıyor sanırım dediğin bu değer normal aralıklara en uygun olan bu çünkü seninki 107ymiş ya.

Ben kombine istemeye karar verdim. Kombinede şöyle bir güzellik var. Ameliyat sonrası epiduralin rahatlığı. Ameliyat sırasında ise spinalin güzelliği. Epiduralde ağrı hissedilmiyor ama çekme dokunma vs hissediliyor. İlk doğumda benim epiduraldi. Bebek çıktıktan sonra acı hissetmeye başladım ve çok aşırı kastım kendimi omuzlarım tutuldu. Spinalde ise o çekmeleri vs de hissetmiyormuşsun yani tam bir hissizlik oluyor. Bu sefer kombine diyeceğim fikrim sorulursa.

Benimki de öyle dedi. Normal olsun dersen 41 e kadar bekleriz 42 ye kadar bekleyen o haftada doğuran bile var normal istersen ona hazırlıklı ol dedi. Direk daha haftası dolmadan sezeryan yaparız diyen drları masum bulmuyorum
Canlar benim doktorum istersen bekleriz dedi hemen gel alalım demedi hatta doğum katında nstye gir bak normal mi sezeryan mi çok kararsızsın sen seç dedi ve beklememin dezavantajını da tabiki söylemek zorunda hatta ben sordum burda çok duydum kaka yiyip bebeğine kavuşamayan oksijensiz kalan vs. E bide pıhtı olayı korkutuyor tabiki. Yani doktoruma şimdi normal istiyorum sonuna kadar bekleyelim desem o bana bırakıyor asla zorlamaz çok tatlı sezeryanın konforlu bir doğum olduğunu biliyoruz bu bir gerçek ama sancı açılma yok ve ben illa normal olsun suni sancı istiyorum diye diretmem bu da benim tercihim siz bekleyin bakalım 42. Haftaya kadar kendi sancınız gelir inşallah

Seninle ayniyiz canım beni de tekrar salı çağırdı inşallah açılmam artmış okur da yatiş yapar 2 cm demişti en son 4 olursa alacak artık son zamanlar çok zor oluyor yaa
Benimde 3cmdi 5cm olsa yatırcam dedi ama yok sadece kafası gecenkine göre yerlesmis dedi. Sancın var mı

Aynen bide kilo meselesi var ben de de 4 e yaklaşıyor gitgide bu bile insanı tedirgin ediyor 42 ye kadar zaten ben yine zorunlu sezeryan olucam doktorlar riski söyleyince sezeryanı seviyor diye suçlamakta onlara haksızlık bence onlar söylesin ki biz bu sefer niye demedin demeyelim normal doğumda süre uzayınca bebek çıkamayınca kaka olayları hepsi çok muamma hepsi kendi içinin rahatlığıyla ilgili tercih meselesi bence Allah yardımcımız olsun

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin en kısa zamanda sanırım birkac kişide aynisi oldu bu doktorlar bastan bilmiyormu bunu uyusmazlik oldugunda madem sarılık kolay atlatamıyor bir çözümü vardır kesin ilaci
Keşke bi ilacı olsa da hemen temin edip tedavi olsa kuzularbildiğim kadarıyla yok. Bol bol beslenip sarılığı vücudundan atması gerekiyor bir de tabi fototerapi

Bifincankahve napıyosun bebek nasıl hiç girmiyosun foruma.

Iyiyizz canım çok şükür hastanede 1 hafta kaldim eve geçtim annem yanımdaydı 1 haftadır, emziriyorum sürekli fırsat bulamıyorum desem inanırmısın.. Sen nasılsın ? Teşekkür ederim merak ettiğin için çok tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…