2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar çiğköfte (etsiz) yiyen oldu mu fena canım çekti sipariş verdim de gene de içim rahat değil yenir mi

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben dün anestezi doktoruna gittim görüşmek icin.tahlil sonuçları verdim nst ye girdim sancı Yüksek olunca hemen sezeryana aldılar Ve benim bebiş doğdu çok şükür iyiyiz ama bu gaz sancısı biraz devam ediyor .onun dışında iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen arkadaşların yardımcısı olsun inşallah

hayırlı olsun

Ah birde beni düşün ×2
Ne gazı bitiyor ne emmeleri süt desen daha tam gelmedi umudum yarın sütün gelmesi
Allah yardimcin olsun kuzum, ben bir bebeği doyuramiyorum, memelere kuvvet

Maşallah kuzuya yesin büyüsün annesi..Yalnız göbeği ne.kadar erken düşmüş şok oldum şuan
Evet ben de çok şaşırdım. Pazar günü eve çıktık öğleden sonra gece bez değiştirirken baktım gobise takılan klips dusuverdi

Nedense acikma degilde mide yanmasi ve tuvalet ihtiyacıyla uyaniyorum ne guzel acikiyorsunuz su icmeye korkuyorum agzimdan aci su gelcek diye
Ahh ben de çok mide yanması çektim son zamanlarda.. Söylenenler ne derece doğrudur bilmiyorum ama epey saçlı bir bebişim var. Şimdi o yanmadan eksimeden eser yok

Kim gelcekki hastaneye götüreyimm..şu lanet hastslık yüzünden bi ağız tadıyla doguramıycaz be..herseyimiz bi garip oldu
Evet herseyimiz bir garip. Ama aslına bakarsan hastaneyi kimseyi almamaları, eşimle yalnız olmak çok iyi geldi bana. Şimdi evdeyiz, kayinvalidemler burda
Evet kuzum minnak ama doymayan bir prensesim var Baya bı alıştım tam gün meme mesaisine Dün akşam ezanina kadar bugün de yatsıya kadar mamasiz durduk. Yatsıdan sonra verdim yine biraz mama yoruldu artık uyusun diye. Ama günden gune mama saatini geciktirip tamamen bırakmak istiyorum.

Kızlaaaaar doğum yaptım ben
Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsün
Oooo çikolataların hakkını verdi meleğin allah analı babalı büyütsün Ağrın az sütün bol olsun canım
Ben de dogurdum simdilik her sey yolunda. Darisi bekleyenlerin basina.
Güle güle büyüt canım adıyla yaşasın
Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsün

Benim sütüm sağarak çoğaldı. 18 aylik kızım var hala emziriyrm . Çok sağdım hala da sağıyorum. sağmakla süt kesinlkle çoğalıyor
Peki ne sıklıkla sağıyorsunuz ? Bazıları her emzirmeden sonra sağıyormuş bebek zaten az olan sütü bitirdiyse sağınca ne gelecek bilmiyorum birde bu sağdığınız sütü nasıl bebeğe veriyorsunuz?

Valla hafızana hayranım yarın şu bir türlü nasip olmayan dört gözle beklediğim Doğum öncesi eğitim Var onu da atlatalım sonra istediği zaman gelebilir hatta ben 40 dolunca bekliyorum içime öyle doğuyor ama eşim sabırsız pazarTesi gelebilirsin diye tembihliyorum Kızı tabi beni dinleyecek hali de yok da bir umut İşte Belki e eğitimi bekliyordur

Canım dinleme bence onları verin mama . Sonra sarılık olmasın. Ben oğlumda uzamış sarılıktan çok çektim. 4 aylıktı hala tam geçmemişti sarılığı. O yüzden bunda uğraşmam hemen veririm diyorum. Bence sen söyle sonuçta çocuk senin çocuk size ne belki ben emzirmeyeceğim. Göğüslerim sarkacak istemiyorum de. Kötü kötü bakarlar en fenası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…