- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsünBen de dogurdumsimdilik her sey yolunda. Darisi bekleyenlerin basina.
Benimde 120 130 larda sancım çıktı 3 kere ama açılma olmadı yalancı sancı dedilerSancm 140 160 arası çıkmıştı canım ama benim hissettiğim bir şey yok
birşey olmaz ama miden ateş atabilir bu geceKızlar çiğköfte (etsiz) yiyen oldu mu fena canım çekti sipariş verdim de gene de içim rahat değil yenir mi
Amin canim saolasın...darısı başına inşallah sağlıklaVenuseva livaneli1608 Audreyhorne kızlaarr üçünüzün de gözü aydın, tebrik ediyorum güzel anneler Allah bize de nasip etsin sağ salim kavuşmayı❤
hayırlı olsunHayırlı akşamlar arkadaşlar ben dün anestezi doktoruna gittim görüşmek icin.tahlil sonuçları verdim nst ye girdim sancı Yüksek olunca hemen sezeryana aldılar Ve benim bebiş doğdu çok şükür iyiyiz ama bu gaz sancısı biraz devam ediyor .onun dışında iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen arkadaşların yardımcısı olsun inşallah
Allah yardimcin olsun kuzum, ben bir bebeği doyuramiyorum, memelere kuvvetAh birde beni düşün ×2
Ne gazı bitiyor ne emmeleri süt desen daha tam gelmedi umudum yarın sütün gelmesi
Evet ben de çok şaşırdım. Pazar günü eve çıktık öğleden sonra gece bez değiştirirken baktım gobise takılan klips dusuverdiMaşallah kuzuya yesin büyüsün annesi..Yalnız göbeği ne.kadar erken düşmüş şok oldum şuan
Ahh ben de çok mide yanması çektim son zamanlarda.. Söylenenler ne derece doğrudur bilmiyorum ama epey saçlı bir bebişim var. Şimdi o yanmadan eksimeden eser yokNedense acikma degilde mide yanmasi ve tuvalet ihtiyacıyla uyaniyorum ne guzel acikiyorsunuz su icmeye korkuyorum agzimdan aci su gelcek diye
Evet herseyimiz bir garip. Ama aslına bakarsan hastaneyi kimseyi almamaları, eşimle yalnız olmak çok iyi geldi bana. Şimdi evdeyiz, kayinvalidemler burdaKim gelcekki hastaneye götüreyimm..şu lanet hastslık yüzünden bi ağız tadıyla doguramıycaz be..herseyimiz bi garip oldu
Evet kuzum minnak ama doymayan bir prensesim vartaydin nasıl gidiyor annelik memeyle bütünleşik mi yaşıyorsunuz hala
@mertur iyisindir inşallah hiç giremedin buralara arada müsait olursan haberdar et
@Aneksenamunnn doğumun güzel geçmiştir İnşallah prensesi kokluyorsundur doya
Mermaid1991 seni de son zamanlarda göremedim inşallah herşey yolundadır
Audreyhorne Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz inşallah kavuşmuşsundur çoktan yavruna
Onu göze aldım artıkbirşey olmaz ama miden ateş atabilir bu gece
Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsünKızlaaaaar doğum yaptım ben
Oooo çikolataların hakkını verdi meleğin allah analı babalı büyütsünselamm bizde sağsalim kavuştuk şükürler olsun kizlar..simdilik iyiyiz..çözüldükce agrım oluyor ama agri kesiciyle hallediuoruz..surekli memede durmak isteyen bi kuzum var hic bırakmıyor napıcaz böyle bilemedim
Güle güle büyüt canım adıyla yaşasınBen de dogurdumsimdilik her sey yolunda. Darisi bekleyenlerin basina.
Gözün Aydın canım allah analı babalı büyütsünHayırlı akşamlar arkadaşlar ben dün anestezi doktoruna gittim görüşmek icin.tahlil sonuçları verdim nst ye girdim sancı Yüksek olunca hemen sezeryana aldılar Ve benim bebiş doğdu çok şükür iyiyiz ama bu gaz sancısı biraz devam ediyor .onun dışında iyiyiz çok şükür rabbim bekleyen arkadaşların yardımcısı olsun inşallah
Peki ne sıklıkla sağıyorsunuz ? Bazıları her emzirmeden sonra sağıyormuş bebek zaten az olan sütü bitirdiyse sağınca ne gelecek bilmiyorumBenim sütüm sağarak çoğaldı. 18 aylik kızım var hala emziriyrm . Çok sağdım hala da sağıyorum. sağmakla süt kesinlkle çoğalıyor
Maalesef bende çok korkuyorum bebek kızarıp bi kaç saniye hareketsiz kalıyoromzuma alip sirtina vuruyorum ama beni cok korkutuyor
Kuzum senle o kadar sohbet ettik Bursa’da yaşadığımı kaç kez söyledim hala aklında istanbul mu kaldıKız sen daha kiralamadın mı cocuk ayına girecek hangi şehirdeydin İstanbul değilmi
Ben çok yedim canım birşey olmaz .Kızlar çiğköfte (etsiz) yiyen oldu mu fena canım çekti sipariş verdim de gene de içim rahat değil yenir mi
Valla hafızana hayranımBen yapayım bari doğurmayan listesi
A Aysira46
Beyiss
Kitapkurdu20
I ilkjnt
yassimin
E Evdehayatvar
0hatu0
Leylak Bahcesi
Kemankolik
Arslan5858
F fikir27
H heridigine
MermaidNes
moonlovers
Mermaid1991
novasa
_seastar_
NeverGiveUp
Atladığım varsa affola
Açıklık 2 cm vardı ama salı göreceğiz canım olmuş mu olmamış ki açılma varsa ya da suyu azaldiysa falan yatis yapar bence beniBenimde 120 130 larda sancım çıktı 3 kere ama açılma olmadı yalancı sancı dediler
Ben yapayım bari doğurmayan listesi
A Aysira46
Beyiss
Kitapkurdu20
I ilkjnt
yassimin
E Evdehayatvar
0hatu0
Leylak Bahcesi
Kemankolik
Arslan5858
F fikir27
H heridigine
MermaidNes
moonlovers
Mermaid1991
novasa
_seastar_
NeverGiveUp
Atladığım varsa affola
Canım dinleme bence onları verin mama . Sonra sarılık olmasın. Ben oğlumda uzamış sarılıktan çok çektim. 4 aylıktı hala tam geçmemişti sarılığı. O yüzden bunda uğraşmam hemen veririm diyorum. Bence sen söyle sonuçta çocuk senin çocuk size ne belki ben emzirmeyeceğim. Göğüslerim sarkacak istemiyorum de. Kötü kötü bakarlar en fenası.Çok saol canim tesekkur ederim..hep emiyoruz bizde.yatırınca.basıyor.yaygarayı
Teşekkür ederiz saolasın .3985 gram 54 cm doğdu canım
Saol canim teselkirler darısi basina biz atlattık sukurler olsun..hep memede oomak istiyor.ama memeyide alamıyo bi türlü ona da çok sinirleniyo..savaş halindeyiz bakalim hayırlisimama da vermiyolar ısrarla gerek görürsek veririz sadece emzir.diyolar..m
saolasın canim tesekkur ederim..ben yorulayim muhim degilde süt uok sonuçts kolostrumla doyarmi bi tospik mamada vermiyolar..sarılık olcak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?