2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok canim bana çatı muayenesi yapmadi doktorum gerek görmedi zaten büyük ihtimal sezaryan olursun diyor
Neden sezaryen kesin gözüyle bakıyor acaba belki açıklığın var hemen doğuracaksın benim 5cm açıklık olsaydı yatırcaktı hemen hatta bugün bile suni sancıyla başlatalım istersen dedi sende mi sezaryen istiyorsun

Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah gözünüz aydın

Yok canim ben kendimi normal doguma hazirlamistim hatta hurma falan yiyordum hareket yapmaya çalışıyordum ama en son muayenede 3600 çıkınca haftaya 4e yaklasir dedi normal dogumu onermiyorum dedi.

Teşekkür ederim kızlar hepinize. Kızım 3.220 kg, 49 cm doğdu. Doğduğunda herhangi bi sıkıntı yoktu. Sonra inliyo diye kontrole götürdüler, solunumda sıkıntı var dediler. Tüple getirdiler yanıma. Sonra kontrole gitti yine. Şimdi düzeldi, getirdiler yanıma. İnşallah tekrarlamaz. Doğumum kolay geçti. Ameliyathanede mide bulantısı dışında sıkıntım olmadı. Sadece spinal yaptırdım bu arada. Kendi doktorumla görüştüm, spinal önerdi o da. Varis çorabı giydirdiler bir de. Şimdi ayaklarımı hissediyorum artık, o yüzden dikişlerim ağrımaya başladı. Ağrı kesici istedim.

İnanırım tatlım bende aynı durumdayım
Benimki biraz sakin gibi ama 40 ı çıkana kadar 40 tane huy değiştirir derler o yüzden çok güvenmiyorum bu sakinliğe.o uyurken girip bakıyorum kızlar ne yaptı diye.

Beni her ay arıyor, tek tek soruyor,ne yaptınız diye.bu ay izlenme yapıyor.aramasi lazimdi.dosya açtılar mi peki durumunla ilgili.bundan sonra artık bebekle bekliyoruz dediler.
Tabi kaydim yapildi .tetanoz asimi yapti sadece okadar.tek yaptigi asiydi

Peki sarılığı nasıl düşürücez evde
Beslenme ile biliyordum
Çişli bez sayısı arttıkça sarılık düşer demişti doktor
Canim gece de odanın ışığı açık kalsın, ışığın altına gelecek şekilde yatır. Bol bol.cisli bez demek, sarılığın azalıyor olması demek ins. Bir de değer düşmeye başlayınca tedirgin olma. Benim ilk cpcugumda sarılık oldu, hatta uzayan sarılık oldu. Nerdeyse 3 ay falan sürdü. Değer düşünce doktor sıkıntı etmiyor, en son gözünden gitti o sarı kısım. Allah izin verirse tedirgin olma ins. Rabbim sağlıkla atlatmayı nasip etsin ins.

Gozunuz aydin

Açılman kaçtı ki
Bi de sancın kaçlarda çıktı canım
Gelmesi yakındır o zaman açıklık ve sancı varsa hadi bakalım

Canım plt mi pt mi o değeri bilmiyordum PLT 218 yazıyor sanırım dediğin bu değer normal aralıklara en uygun olan bu çünkü seninki 107ymiş ya.
Aynen canım plt değeri. Seninki iyiymiş sınırı 150 binle 450 bin arası. Benimki düştü gitgide de düşüyor takibimi yapan doktor iğneleri bırakmanı tavsiye ediyorum kullanmana gerek yok ama kesinleştirmek için hemotolıjiye git dedi de doğum dr um gerek yok gitmene. Doğumda 50 ye kadar sıkıntı olmaz dedi. İnternette de 20 nin altı sıkıntı olur yazıyor

Açılman kaçtı ki
Bi de sancın kaçlarda çıktı canım
Gelmesi yakındır o zaman açıklık ve sancı varsa hadi bakalım
3cmdi canım ama artmamış
80lerdeydi ben o zaman baya hissediyordum belden agrı ama düz 50lerdeydi düzenli değil dedi tabi doktor
İnşallah canım gelsin artık biz kaldık

Çok saol canim tesekkur ederim..hep emiyoruz bizde.yatırınca.basıyor.yaygarayı
Gözünüz Aydın ❤ Kilosu boyu nasıl
Teşekkür ederiz saolasın .3985 gram 54 cm doğdu canım
Saol canim teselkirler darısi basina biz atlattık sukurler olsun..hep memede oomak istiyor.ama memeyide alamıyo bi türlü ona da çok sinirleniyo..savaş halindeyiz bakalim hayırlisi mama da vermiyolar ısrarla gerek görürsek veririz sadece emzir.diyolar..m

saolasın canim tesekkur ederim..ben yorulayim muhim degilde süt uok sonuçts kolostrumla doyarmi bi tospik mamada vermiyolar..sarılık olcak diye korkuyorum

İlk gün pek mama vermiyorlar doymasa bile emmesi lazım ki süt gelsin mama içince 3 saat uyuyorlar 2 saatte 1 emmeleri gerekiyor..

Canım sizin değeriniz düşük beslenmeyle atar inşallah bizim değerimiz 20 olmuş fototerapi alması lazımdı artık
Bebekler cok güclü neleri aşıyorlar benm basıma geleni biliyomusun bilmşyorum benmki bile iyileşti sayılır yarın yada ptesi alcam inş sizde sağlıcakla kavusursunuz ben inanıyorum inşallah

Ayyy ne olur doğur lütfen kız zaten amacımız dogurmak degil mi
amacımız doğurmak ama psikolojik baskı altında değil. Rabbimiz bebeğimiz vücudumuz ve biz istediğimiz için. Gerçi bi haftaya gelmezse her türlü baskıdan doğuracaz bi doğuralım nasıl olursa olsun dicez sen koru yarabbi çok geçe kalmasın yarabbi amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…