2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayy ben ne yemem gerektiğini şaştım kızlar ya her sitede farklı bsy yazıyor incir iyi geliyo yazıyor ama incir ishal eder diyorlar kayısı gaz yapar diyorlar ay ben ne yicem ya

3cmdi canım ama artmamış
80lerdeydi ben o zaman baya hissediyordum belden agrı ama düz 50lerdeydi düzenli değil dedi tabi doktor
İnşallah canım gelsin artık biz kaldık
3 cm gayet iyiymiş aslında bi o kadar daha olsa doğum başlar. 80 sancı da gayet iyi ne zaman 3 cm di açılma

Bebekler cok güclü neleri aşıyorlar benm basıma geleni biliyomusun bilmşyorum benmki bile iyileşti sayılır yarın yada ptesi alcam inş sizde sağlıcakla kavusursunuz ben inanıyorum inşallah
İnşallah canım bilmez miyim bebeğimi bırakıp hastaneden çıkınca direk aklıma sen geldin zaten

İnşallah canım Allah razı olsun

İnşallah canım bilmez miyim bebeğimi bırakıp hastaneden çıkınca direk aklıma sen geldin zaten
Sabır ve dua Baska çaremiz yok geciyor hepsi ben hala alamadım ama en gec ptesi inşallah aksilik cıkmazsa alacagız o gün dogum yapmıs gibi olcam sanırım inş sende alırsın sarılık herkeste olabilen bsy ztn kötü seyler düşünme

Bebekler cok güclü neleri aşıyorlar benm basıma geleni biliyomusun bilmşyorum benmki bile iyileşti sayılır yarın yada ptesi alcam inş sizde sağlıcakla kavusursunuz ben inanıyorum inşallah

Ayy harika haber bu çok şükür bak Rabbim sabrının sonucu
Bugün aldığım en güzel haber bu
Bütün gece koynunda uyutursun
Gözün aydın canım

Ayy ben ne yemem gerektiğini şaştım kızlar ya her sitede farklı bsy yazıyor incir iyi geliyo yazıyor ama incir ishal eder diyorlar kayısı gaz yapar diyorlar ay ben ne yicem ya
Normal yemeğini ye kuzum çok kasma stres yapma kendine illaki hepsi süt artırıcı şeylerden olsun diye. Taze incir varken ye, bitince de kurusuna geçersin, beni hiç yapmamıştı ishal falan. Dut kurusu kompostosu çok iyiydi ben tadını da sevdiğimden bolca yemiştim.
Sabahları kahvaltına dereotu ekle mesela, bulgur pilavına, yemeklerine dereotu serpiştirebilirsin. Kefir iyi gelmişti bir de hem bağırsakları düzenliyor probiyotik olduğu için, hem de mayalı olduğundan sütü artırıyor, kalsiyum ihtiyacını da karşılıyor.

Ayy harika haber bu çok şükür bak Rabbim sabrının sonucu
Bugün aldığım en güzel haber bu
Bütün gece koynunda uyutursun
Gözün aydın canım
Çok tşk ederim valla bu haberi aldım günler gecmiyo bugun vereceklerdi sözde ama salladılsr gün bitmiyor smdi de

Walla cok ishal oluyorum inciri o yuzden korkuyorum ay artık su gaz yapar bu gaz yapar yiyecek bsy bulamıyorum sık acıkıyorum az yiyorum bide sürekli bsyler arıyorum süt yapıcıdan ziyade gaz yapmasın derdim

evet senin benimkine göre baya düşükmüş canım inşallah bir şey olmaz korkma önlemini alırlar doğumda hemen.

Amin canım kesinlikle bencede doğum şekli hiç önemli değil ikisi de bence çok zor neticede ve bebekler nasıl gelmek istiyorsa öyle güzel seçiyorlar ki hayırlısı olsun bu saatten sonra sağlıkla kucağımıza alalım yeter

Bende beklemeyecem canim riskleri doktorum söyledi banada daha önce düşüklerimde var hic maceraya gerek yok dedim bu hafta belli olacak büyük ihtimal sezaryan olacagim kabul ettim ben
Aynı şeyi yapmışız canım bebeklerimizin kilosu da yakın seninle zaten hayırlısı olsun hakkımızda biz elimizden geleni yaptık bebeklerimizi sağsalim alalım kucaklarımıza inşallah en önemlisi bu doğum şekli değil.

Bende sana katılıyorum onu yeme gaz yapar bunu yeme gaz yapar ne yiyeceğini şaşırıyor insan valla ben asitli içecekler ve çikolata dışında her şeyi yiyorum şimdilik bi sıkıntı yok ama kesinlikle komposto lohusa şerbeti reyhan şerbeti ve sütlaç süt yapıyo onları tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…