2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İyi geceler herkese ben geçen pazartesi doğum yaptım. Sabah 9.30gibi ağrı oldu 11e doğru hastahaneye gittik daha önceden de açıklığim olduğu için Dr dogumhaneye aldırdı ve saat1de doğum yaptım. Jet hızı oldu sanırım bebiste bende iyiydik ama oğlum sarılık oldu ne kadar beslesemde geçmiyor anlamadım. Mama verenler kaç cc veriyorsunuz

Yarın okulların bi kısmı daha açılıyor arkadaşlar iki günde olsa. Çocuğu İlkokula gidip gönderen/göndermeyen varmı aramızda. Öğretmen arkadaşların tavsiyesini de almak isteriz.

Kafalar çok karışık. Veli whatsap gruplarından soruyoruz herkes gönderiyor, göndermeyen 5 kişi çıksa yollamicam çocuğu, herkesin ki gidiyorken benimki geri kalsın istemiyorum. Napıcaz biz bu konuda ya

Kızlar doğum yapacaklar, yanınıza kesinlikle almalısınız dediğim şeyler var.

Depend hasta külodu. Ben normalde s bedenim ama depend büyük boy olanını aldım.

İlk gece için gecelik daha rahat oluyor, özellikle önden düğmeli.

Bir kaç çift çorap. Ayağı sıcak tutmak önemli.

Kuru kayısı ve kuru üzüm kaynattım bir gece öncesinde. 1,5 litre civarı. Hastaneye götürdüm. Gaz çıkarma ve tuvalete çıkma açısından kesinlikle çok faydalı oldu.

Bebek için kundak, şu ebebekte 15-20 lira olanlardan. İçinde daha rahat uyuyor, anne karnında hissi sağladığı için.

Rezeneli, kimyonlu, anasonlu bitki çayı. Ben ebebekten almıştım, Ali Ünyazıcı Milk Tea adı.

Özellikle sade kahve, nescafe gold aldım ben bol bol içtim.

Rahat terlik, iki adet olursa daha iyi her ihtimale karşı.

Kirliler için büyük çöp poşeti.

Göğüs kalkanı, hem gümüş hem philips avent olanını götürdüm. Bir de göğüs ucu kremi. Ben incia olandan aldım. %100 doğal ve fiyat olarak uygun. Doğumdan önce sürmeye başlamıştım.

Şarj cihazınız.

Karton bardak bol bol. Plastik kaşık çatal, tahta karıştırıcı. Kendinize bir kupa ve bir cam bardak alabilirseniz yine iyi olur.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

mama verdim ama bu sefer de günde 6 kere kaka yapan kızım kaka yapmadı vermemeyi düşünüyorum

Sabaha benim de sezeryanım var 10 da gireceğim dua edin çok korkuyorum çok heyecanlıyım resmen inanamıyorum hamileliğim bu gece son mu yani
Hadi canım sağlıkla gir çık al bebisini kucağına inşallah

taydin günde 7.8kere yapıyor ama cok az ilk zamanlar bu kadar cok yapması normalmiş
Cumartesi sabah bezini alabildiğine doldurmuştu o kadar ki pamukla falan temizlenecek gibi değildi banyo yaptırdık. Bugün de hiç yapmadı hep idrar vardı bezde. İlk günler hemen hemen her iki saatte bir bez acisimizda kaka oluyordu. Bugün 9. Gunumuzdu hiç olmayınca merak ettim. Bakalım sabaha nasıl olacak. 10.30 da kontrol randevusu var, gidince doktora da soracağım

Keşke bende böyle günler görsem Aklahım bana da anneliği nasip et
9 yıl hayırlı zamanda hayırlısıyla kavusayim diye dua ettim, çok şükür Rabbim sana da hayırlı zamanda hayırlısıyla melegine kavuşmayı nasip etsin inşallah

İnşallah canım benim çok sağ ol

Çıkarabildın mi peki? Bebek alınınca mı oldu? Çok geçmiş olsun canım, sağ salim buluştunuz ya bunların hepsi detay olsun inş ❤ dediğin gibi can getiriyoruz illa zorlayıcı bir yanı oluyo
yani epiduraldeyken kusmak inan değişik bi olay yaşanması lazım nerdeyse mide de uyuşmuş oluyor çünkü o yüzden çıkardım ama grrcrkten cok ama cok degisikti bu sefer..cok yogun mide bulantim olunca ve ben kendimi cok kotu hissedince sanirim doktorum beni uyuttu gozumu actimki kuzum tepemden bana bakıyor :)) ve boylelikle en korktugum asıl o karına bastırma kismini şükürki görmedim zorlanmadım bu sefer...sonrasında da mide bulantim geçmişti dikilme islemi bitene kadar..uyusuklugum gidene kadarda rshattim yavastan agrı baslayinca ilerlemeden hemen mudehale ettiler epiduralden tekrar ve boylelikle baya kolay bitti o agrili kısım.

Gözün aydın canım kaç cm açıklıkla girdin darısı bize inşallah kolay geçer

Eğer dokunmaları hissettiysen itip çekmeleri epiduraldır. Sırtında katater kalıyor ağrın olunca ordan pompalıyorlar.

Bebegin cikarildigi ani falan hissettim canim ama bana katater falan takilmadi damardan verdiler agri kesiciyi

Sabaha benim de sezeryanım var 10 da gireceğim dua edin çok korkuyorum çok heyecanlıyım resmen inanamıyorum hamileliğim bu gece son mu yani
Hadi bakalım sağlıkla kucağına al mucizeni inşAllah canım
Aslında günlerimize daha var, grupta baya kişi beklenen günden erken doğum yapınca biz geç kalmış gibi olduk ama daha günümüz bile dolmadı oysa. Gerçi ben memnunum şimdilik
Kesinliklee

Bilgiyi nasıl alıyorsunuz normalde bene hafta sonu hiç Bi bilgi alamıyorum deli ediyorlar insanı ya
Haftasonu bilgi vermiyorlarmış, eşim birkaç saate bir süt götürüyor dün rastgele doktora rastlamış öyle bilgi alabilmiş, dünden beri başka haber yok daha, rastlantı anlayacağın

Haftasonu bilgi vermiyorlarmış, eşim birkaç saate bir süt götürüyor dün rastgele doktora rastlamış öyle bilgi alabilmiş, dünden beri başka haber yok daha, rastlantı anlayacağın
Geçmiş olsun hemşerim. Allah şifa versin

Bizde de sarilik hala devam ediyo,15 gun oldu..13 tu sarilik degeri,doktor mama ver dedi once bizde gittik aldik,siringayla cok az verdim..sonra dusundum mama vermek istemedim sutum vardi cunku,bol bol ezirdim saat basi..doktora gittik cok iyi kilo almis dedi,sarilikta cok yavas dusuyo..bence kendi sutunu zorla cnm..emZirdikce artiyo zaten sut

Ufaklarsa ağdaya gelmezler kiBen makineyle geçicem üstünden bi gün önce, ani bişey olursa da jilet yapcam hemen amannn çok stresli bir konu bu
Evet suan cok küçük benim durumda belli olmadigi icin ne yapayim bilemedim carsamba kontrole kadar uzarsa aldırırım yoksa bende başka care arayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…