2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Haftasonu bilgi vermiyorlarmış, eşim birkaç saate bir süt götürüyor dün rastgele doktora rastlamış öyle bilgi alabilmiş, dünden beri başka haber yok daha, rastlantı anlayacağın
Anlıyorum bizde günde 1 kere arıyoruz o saatlerde bilgi veriliyor telden hafta sonu oda yok sütü de 1 kere götürüyor günde onda da birini yakalarsa soruyor benm eşimde

Grupta cogu dogum yapınca artik uykusuz kimsede kalmadı galiba beklemede olanlarda son günleri iyi geçiriyorsunuz herhalde grup geceleri sessiz artık
Bncede az önce onu düşündüm önceden midesi yanan uyuyamayan herkes buradaydı smdi sessizlik hakim

Grupta cogu dogum yapınca artik uykusuz kimsede kalmadı galiba beklemede olanlarda son günleri iyi geçiriyorsunuz herhalde grup geceleri sessiz artık
Ara ara yalancı kasılmalara kalkıp tuvalet mutfak seferi yapıp geri yatıyorum ben
Beni uyutmayan şey sıcaklarmış havalar serinlemeye başlayınca uykum da normale döndü şükür illa kalkıyorum 3-4 kez ama geri uyuyorum

Ben de sarılık olmasın diye takviye mama verdim.Çok pişman oldum günde 6 kere kaka yapan kızım şimdi bütün gün yapmadı üstelik beni reddediyordu neredeyseNeden kv ağladın canım sakın üzme kendini boş insanlar için

Evet suan cok küçük benim durumda belli olmadigi icin ne yapayim bilemedim carsamba kontrole kadar uzarsa aldırırım yoksa bende başka care arayim
Canım benim de öyleydi senin gibi daha küçük küçüktü, suyum sızıntı şeklinde gelince hemen ilk işim o küçük tüylerii almak oldu, bi taraftan su geldi bi taraftan ben kişisel temizliği yaptım. Ben eldivenle aldım biraz zor oldu ama sonuçta temiz gitmiş oldum doğuma

Bende süt sağmak için kalkıyorum ama uykudan gözümü açamıyorum resmen. Hamileyken uykusuzluk bu kadar zorlamıyordu şimdi çok zorlanıyorum galiba vücut yeni doğumdan çıktığı için yorgun bugün tam bir hafta oldu aslında çabuk toparlandım maşallah ama uyku zorluyor

Masallah nasil guzel gitmis kilolar darisi basima 14 kilo aldim 86 kiloyum aynaya bakamiyorum masallah siz bebisleri buyuttunuz
Benimle yakın çevrem dalga geçiyordu şişlikten dolayı emin misin doğurduğuna bak içerde bitane daha unutmuş olmasınlar diye

eğer sütün yetersizse mama vermen bebeğin için iyi olacaktır. yenidoğanlarda 7 güne kadar kaka yapmama normal karşılanmakta. sen gün içerisinde çok yapıp birden kesilince mamaya bağlamışsın. evet olabilecek şeyler bunlar. reddetme olayı biberon veriyorsan olabilir. vermiyorsan kullandığın mama tatlı geliyor olabilir. mesela aptamillern şeker oranı yüksek oluyor.

Canım ben öğretmenim ama lisedeyim. Eski okulumda ortaokullar da vardı. Benim okulumdaki durumu anlatayım sınıflar 35-40 arası. İkiye böldüler sınıfları yani bir sınıfta herkes gelirse 20 civarı öğrenci olacak ki aslında sınıfın kapasitesi zaten o kadar 40 çok zorlama.
Lise öğrencilerini belki birbirinden uzak tutarsın ama ortaokul öğrencilerinde öyle bir şey mümkün değil. Derslerde mevcut nedeniyle mesafe sağlanbilirse sorun olmaz ama serbest vakitlerde iki öğrencinin başına bir öğretmen koysan belki zorla ayırırsın.
Müdürler gruplarında her gün sorular geliyor. Öğretmenimiz korona tüm sınıfı karantinaya mi alacağız? Sınıftan birinin babası olmuş ne yapacağız? Durum şöyle dediler. Sınıftan biri koranaysa tüm sınıf, aileden biriyse sadece o çocuk karantinada olacak sınıf takip edilecek.
Vakalar iyice ayyuka çıktı kaç olduğu belli değil. Biz yeni doğum yapmış olacağız bağışıklık yerlerde. Evde küçük bebek olacak. Annem yanınıza gelecek bir sürü kronik hastalığı var. Ben bir sene sınıfta da kalsa bu şartlarda yollamazdım herhalde. Benim çocuğum 4,5 yaşında anaokulunda kaydını iptal ettik. Eğitimde telafi olur ama birine bir şey olursa ne olacak. Birkaç ay sonra iş çözülecek deniyor. En azından bu sene böyle geçse seneye aşılama vs ile belki daha düzgün olur.

Ya bu epiduralde neden ağrı başlıyor bir süre sonra ben de ilk bebeğimde bebek çıkıncaya kadar hissetmedim ama sonra acı hissetmeye başladım bu sefer o yüzden kombine istiyorum.

Yaa çok tatlı gözünü açtığında onu görmenişte herşeye değdi bitti gittidarısı başımıza, geçmiş olsun tekrar canım

Daffne Benim oğlan da 4 yaş, annem sık sık zatürre olur benim ve bi süre benle kalacak bize bakmak için. anaokuluna yollayarak kendimden de önce onu riske atmış olurum zaten eşim çalışıyor o bile risk, bi daha ikinci riski oluşturamam halbuki anaokulu ile komşuyum çok kolay olacaktı bırakması alması ben de bebekle daha rahat ilgilenecektim ama göze alamıyorum

Annene zatürre aşısı yaptırsan canım. Belki kafan daha rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…