2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hanım bebeklere Doğum için hediyelik hazırlayacak mısınız. Bu pandemi de kim gidip gelecek ama evde boş boş da içime sinmiyor.

Hediyelik ben de istedim ama annem ve kardeşlerimden başka kimse yok gelecek. Dedim ilerde doğum günü yapar orada veririm napim.

ben de 4,5yaşındaki kızımı kreşe gönderemeyenlerdenim. çok kararsız kaldık doğumu beklemeye karar verdik şu an. en azından biraz daha durumun gidişatına bakacağız. 15inde tüm verileri açıklayacakmış bakan.yani açıklananlarda sıkıntılı demekki bugüne kadar. eğitimin telafisi var evet ama herşey yaşında öğrenilmeli bir taraftan da. bakalım zamana bıraktık şimdilik kardeşimşz gelsin sonraki durumuna göre hareket edeceğiz.

Bnmkide biberona alıştı galiba memeye gelince cıldırıo hızlıca duymak istiyo napcaz ya

Bende Eskiye Göre Rahatim Neden Bilmiyorum Ama Wc ve su dışında cok kalkmıyorum bunada şükür normal bekliyorsun sende demi canim

Eldivenle iyi almisin canim ben ulaşamam sanmıyorum son dk bisey olmazsa birkac güne uzar aldırırım planindayim yoksa jilet yapcam artik

Uyku her durumda ortak derdimiz olacak demekki gün icinde vakit buldukca uyu canim vucudun daha cabuk toparlar

kızlar acil mama.tavsiyesine ihtiyacım var..geçici süre kullanmam lazım ne alalım şöyle gaz yapmayan kalitelisinden sütüm gelene kadar idare edelim

Yaa çok tatlı gözünü açtığında onu görmenişte herşeye değdi bitti gittidarısı başımıza, geçmiş olsun tekrar canım❤
Aynen oyle yaaa..hele şuan kucağimda kokluyorum akşama kadar mis gibi icime.ceke.ceke.nasıl özlemisim bebek kokusunu anlatamam sizde saglikla.kavusun insallah canım

kızlar acil mama.tavsiyesine ihtiyacım var..geçici süre kullanmam lazım ne alalım şöyle gaz yapmayan kalitelisinden sütüm gelene kadar idare edelim
İlk bebegimde bebelac gold kullandim bu bebegimde bebelac kullaniyorum.memnunum.

R rnp06 cnim ben dun anestol aldim da hic eczaciya sormak aklima gelmedi kullanimi konusunda.. ice mi disa mi suruyoruz bunu. Miktari cok onemli mi.gunde kac kere uyguladin sen. :) Aydinlat beni.

Kizlar genital temizlikten hazirliksiz yakalanmak fln bahsetmissiniz. Tavsiyem agdaya gitmeniz olacak. En temizi ve tuyler daha uzun surede cikiyor.. Eldiven, epilasyon aleti de kokten aliyor ama agdanin farki nedir bilmiyorum ama tuylerin cikma suresi daha uzun gibi geliyor bana..

Bende Eskiye Göre Rahatim Neden Bilmiyorum Ama Wc ve su dışında cok kalkmıyorum bunada şükür normal bekliyorsun sende demi canim
Evet normali bekliyorum ama gelen giden yok 40 ı dolduracak sanırım ben de rahat olunca direkt sıcaklara bağladım tek değişiklik havanın serinlemesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…