ben de 4,5yaşındaki kızımı kreşe gönderemeyenlerdenim. çok kararsız kaldık doğumu beklemeye karar verdik şu an. en azından biraz daha durumun gidişatına bakacağız. 15inde tüm verileri açıklayacakmış bakan.yani açıklananlarda sıkıntılı demekki bugüne kadar. eğitimin telafisi var evet ama herşey yaşında öğrenilmeli bir taraftan da. bakalım zamana bıraktık şimdilik kardeşimşz gelsin sonraki durumuna göre hareket edeceğiz.
Ara ara yalancı kasılmalara kalkıp tuvalet mutfak seferi yapıp geri yatıyorum ben
Beni uyutmayan şey sıcaklarmış havalar serinlemeye başlayınca uykum da normale döndü şükür illa kalkıyorum 3-4 kez ama geri uyuyorum
Canım benim de öyleydi senin gibi daha küçük küçüktü, suyum sızıntı şeklinde gelince hemen ilk işim o küçük tüylerii almak oldu, bi taraftan su geldi bi taraftan ben kişisel temizliği yaptım. Ben eldivenle aldım biraz zor oldu ama sonuçta temiz gitmiş oldum doğuma
Bende süt sağmak için kalkıyorum ama uykudan gözümü açamıyorum resmen. Hamileyken uykusuzluk bu kadar zorlamıyordu şimdi çok zorlanıyorum galiba vücut yeni doğumdan çıktığı için yorgun bugün tam bir hafta oldu aslında çabuk toparlandım maşallah ama uyku zorluyor
Ya bu epiduralde neden ağrı başlıyor bir süre sonra ben de ilk bebeğimde bebek çıkıncaya kadar hissetmedim ama sonra acı hissetmeye başladım bu sefer o yüzden kombine istiyorum.
Rrnp06
cnim ben dun anestol aldim da hic eczaciya sormak aklima gelmedi kullanimi konusunda.. ice mi disa mi suruyoruz bunu. Miktari cok onemli mi.gunde kac kere uyguladin sen. :) Aydinlat beni.
Kizlar genital temizlikten hazirliksiz yakalanmak fln bahsetmissiniz. Tavsiyem agdaya gitmeniz olacak. En temizi ve tuyler daha uzun surede cikiyor.. Eldiven, epilasyon aleti de kokten aliyor ama agdanin farki nedir bilmiyorum ama tuylerin cikma suresi daha uzun gibi geliyor bana..
Evet normali bekliyorum ama gelen giden yok 40 ı dolduracak sanırım ben de rahat olunca direkt sıcaklara bağladım tek değişiklik havanın serinlemesi oldu