Bende en başında biberon vermek zorunda kaldım mama için 1 hafta boyunca memeye dönmem 2 günü buldu memeye gelince öcü görmüş gibi çığlıklar kopuyordu ama pes etmedim biberonla verip onu çekip memeyi dayadım her seferinde bir iki derken tam mayıştığı anda memeyi tutmuş oldu iki çekti uyudu memede derken şuan biberon ve mama hayatımızdan çıktı en kısa zamanda size de diliyorum
Ay buna cevapları bende merakla bekliyorum annem tuzlamayız da tuzlu su dökeriz üzerine onu da yaptırmam ama bazı fotoğraflarda hep Gül görüyorum güllü suyla yıkıyorlar sanırım o daha mantıklı çocuğun derisini tuzla neden kavururlar hiç anlamadım
Evet canım herkes farklı yöntemler uyguluyor bende anlamadım gül daha mantıklı taşta koyuyorlarmış ama steril edilmesi gerek yapmam onu tuzla ilgilide bi yerde zararlarını okumuştum yararı nedir bilmem ama Küvetin üzerini süslüyorlar ya şeker,tuz,anahtar,altın,para vs. Onlar daha hoş duru suyla yıkasak olmuyormu acaba bide anne yıkayabiliyormu biri bizi aydınlatsın kızlar
Evet canım herkes farklı yöntemler uyguluyor bende anlamadım gül daha mantıklı taşta koyuyorlarmış ama steril edilmesi gerek yapmam onu tuzla ilgilide bi yerde zararlarını okumuştum yararı nedir bilmem ama Küvetin üzerini süslüyorlar ya şeker,tuz,anahtar,altın,para vs. Onlar daha hoş duru suyla yıkasak olmuyormu acaba bide anne yıkayabiliyormu biri bizi aydınlatsın kızlar
Aa doktor annen ve eşin gelebilir demişti ne kadar farklı hastaneler ya geçen annem medikalparkta yattı gelen geçen belli değildi öyle görünce ziyaretçi vardır belki dedim
Yarın sezaryan ile doğumum olacak
Bugün kontrolüm vardı suyum çok çok azalmış kalp atışında da nstde bir iki kez düşmeler olunca riske atmak istemedi doktorum çok hazırlıksız yakalandım ya ağlayıp duruyorum sebepsiz
Bugün kontrolüm vardı suyum çok çok azalmış kalp atışında da nstde bir iki kez düşmeler olunca riske atmak istemedi doktorum çok hazırlıksız yakalandım ya ağlayıp duruyorum sebepsiz
Canım sağlıcakla al kucağına inşallah ağlamak geliyorsa içinden biraz ağla rahatla negatif enerjiyi at üzerinden yine önünde bir gün var fiziksel ve psikolojik olarak hazırlarsın kendini güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Sağlıcakla kucağına al canım koy ver gitsin benide yatırdıklarında sabaha kadar ağlamıştım
kızlar toparladı beni sağolsun hala o gün aklıma geliyor ağlıyorum..
Arastirmissindir 4 cm açıklık sonrası vuruyorlar zaten canım. Benim 5 cm idi epidurali aldm. 5 cm olana kadar çok sancı çektiğim için beni çok çok rahatlattı iğne. Geri kalan 5 cm açılma ve doğum çok kolay oldu.ayrıca iğne olmadan önce daima kontrole geliyor açılma ne durumda diye ebe ve her kontrol çok fenayydı benim için ama epidural sonrası kontrolleri de hiç hissetmedim ve hiç pişman olmadin ınan ki
Sancim henüz yok canım. Epidural yan etkisini hiç gormedim sonradan çok şükür . yalnız doğum bitince epey bir mide bulantısı çekmiştik saatlerdir actm eşim yemek getirdi hemen ama hiç bir şey yiyemedim
Aa doktor annen ve eşin gelebilir demişti ne kadar farklı hastaneler ya geçen annem medikalparkta yattı gelen geçen belli değildi öyle görünce ziyaretçi vardır belki dedim
Arastirmissindir 4 cm açıklık sonrası vuruyorlar zaten canım. Benim 5 cm idi epidurali aldm. 5 cm olana kadar çok sancı çektiğim için beni çok çok rahatlattı iğne. Geri kalan 5 cm açılma ve doğum çok kolay oldu.ayrıca iğne olmadan önce daima kontrole geliyor açılma ne durumda diye ebe ve her kontrol çok fenayydı benim için ama epidural sonrası kontrolleri de hiç hissetmedim ve hiç pişman olmadin ınan ki