2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bnmkide biberona alıştı galiba memeye gelince cıldırıo hızlıca duymak istiyo napcaz ya
Bende en başında biberon vermek zorunda kaldım mama için 1 hafta boyunca memeye dönmem 2 günü buldu memeye gelince öcü görmüş gibi çığlıklar kopuyordu ama pes etmedim biberonla verip onu çekip memeyi dayadım her seferinde bir iki derken tam mayıştığı anda memeyi tutmuş oldu iki çekti uyudu memede derken şuan biberon ve mama hayatımızdan çıktı en kısa zamanda size de diliyorum

Evet canım herkes farklı yöntemler uyguluyor bende anlamadım gül daha mantıklı taşta koyuyorlarmış ama steril edilmesi gerek yapmam onu tuzla ilgilide bi yerde zararlarını okumuştum yararı nedir bilmem ama Küvetin üzerini süslüyorlar ya şeker,tuz,anahtar,altın,para vs. Onlar daha hoş duru suyla yıkasak olmuyormu acaba bide anne yıkayabiliyormu biri bizi aydınlatsın kızlar

Ben tam hatırlamıyorum ne yaptığımı annemin bana anlattıklarını yapmıştım..
Ben kendim çıkardım oğlumun 40 suyunu bu sefer 2 tane annemi çağırırım..

Ben tam hatırlamıyorum ne yaptığımı annemin bana anlattıklarını yapmıştım..
Ben kendim çıkardım oğlumun 40 suyunu bu sefer 2 tane annemi çağırırım..
Kendimiz yıkayabiliyoruz dimi canım..evet senin ikizler zor olur şimdi beraberce kırklarsınız kuzuları

MAlesef canım ona izin yoktu tek kişi kabul ediliyordu oda refakatçı kapı süsü bile asmamıza izin verilmedi hatta
Aa doktor annen ve eşin gelebilir demişti ne kadar farklı hastaneler ya geçen annem medikalparkta yattı gelen geçen belli değildi öyle görünce ziyaretçi vardır belki dedim

Canım sağlıcakla al kucağına inşallah ağlamak geliyorsa içinden biraz ağla rahatla negatif enerjiyi at üzerinden yine önünde bir gün var fiziksel ve psikolojik olarak hazırlarsın kendini güzel haberlerini bekliyoruz yarın

Sağlıcakla kucağına al canım koy ver gitsin benide yatırdıklarında sabaha kadar ağlamıştım
kızlar toparladı beni sağolsun hala o gün aklıma geliyor ağlıyorum..

Kızlar size bir sorum olacak bebişşlerin burun temizliğini her gün mü yapıyorsunuz tıkandığını hissettiğinizde mi
Doktor tikaninca yapin dedi ama ben hergun yapiyorum bir burnu dogustan tikali zaten korkuyorum digeride tikanirda diye

Arastirmissindir 4 cm açıklık sonrası vuruyorlar zaten canım. Benim 5 cm idi epidurali aldm. 5 cm olana kadar çok sancı çektiğim için beni çok çok rahatlattı iğne. Geri kalan 5 cm açılma ve doğum çok kolay oldu.ayrıca iğne olmadan önce daima kontrole geliyor açılma ne durumda diye ebe ve her kontrol çok fenayydı benim için ama epidural sonrası kontrolleri de hiç hissetmedim ve hiç pişman olmadin ınan ki

Oh maşallah
Sancınız falan var mı epiduralin yan etkisini gördünüz mü benim doktorumda öneriyor
Sancim henüz yok canım. Epidural yan etkisini hiç gormedim sonradan çok şükür . yalnız doğum bitince epey bir mide bulantısı çekmiştik saatlerdir actm eşim yemek getirdi hemen ama hiç bir şey yiyemedim

Aa doktor annen ve eşin gelebilir demişti ne kadar farklı hastaneler ya geçen annem medikalparkta yattı gelen geçen belli değildi öyle görünce ziyaretçi vardır belki dedim
YOk canım ya doktor uyarmıştı zaten aşağıda giriş yaparkende söylediler hatta aşağı bile inmeyin mümkün olduğu sürece felan dediler

anladım sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…