- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
aslında makina değil. pratik bir naylon biberon. vakumluyor memeyiBu mochi dediğiniz sağma makinası değil mi
Kalça usg si 2. Ayda değilmiydi bize hiç karın usg si filan da yapılmadı hem özele hem devlete götürdüm bideBu sayfayı hep ben doldurdum sanırımama bu saatlerde oğlumu emzirmek için uyandığım için burdaki yazıları ancak okuyabiliyorum.
Dün biz 1 aylık kontrole gittik muayenesi güzel geçti kalça ve karın ultrasonu çekildi şükür orda da bi sıkıntı çıkmadı sadece mesane içinde enfeksiyon çıktı doktorumuz bu şu an sıkıntı verecek bişey değil zamanla geçer eğer bebek ateşlenirse idrar tahlili isteyin enfeksiyon ateşlenme yapmış olabilir dedi. Bu arada 1 ayda 1200 gram almış oğlumboyu ve baş çevresi de büyümüş doktor bunların artmasını isteriz dedi baş çevresinin artması önemliymiş kızlar bizde durumlar böyle
Ayy ya hamileliğimizin ilk başlarında hepimiz buraya gelip bugün kontrole gittim bebek şu kadar olmuş bebeği şöyle gördüm veya yine kendini göstermedi diye heyecanlı heyecanlı yazardık ya aklıma onlar geldi bi hüzünlenmedim değilne ara hamile kaldım ne ara hamilelik bitti ne ara doğum yaptım ve bebeğim 1 aylık oldu hiç anlamıyorum zaman çok hızlı akıp gidiyor
Yapabilirsin bence canım ama dolapta dursun bakteri üremesin. Tek seferde dolmaz zaten ya. Benim 2 3 seferde doluyor. Bigün sadece tek seferde dolmuştu sütlaç içmiştim o zaman da galiba. Anne sütünde 3 kuralı var. 3 saat oda ısısında 3 gün buzdolabında 3 ayda buzlukta saklanabilirPompa biberonu tek seferde mi doluyor yoksa gün içerisinde birden fazla sağıp bunların hepsini bi yerde toplayıp mı buzluğa atıyorsun canım
Öyle bir şey yapabiliyor muyuz merak ediyorum. Benim gün içinde 20-30 cc ancak çıkıyor hatta bazen 10 cc bile çıkmıyoracaba bunları aynı gün içinde olanları damla damla toplayıp buzluğa atabilir miyim ?
oda ısısı 25derece üzerinde olmayacakYapabilirsin bence canım ama dolapta dursun bakteri üremesin. Tek seferde dolmaz zaten ya. Benim 2 3 seferde doluyor. Bigün sadece tek seferde dolmuştu sütlaç içmiştim o zaman da galiba. Anne sütünde 3 kuralı var. 3 saat oda ısısında 3 gün buzdolabında 3 ayda buzlukta saklanabilir
Benimde sütüm gelmemisti 3 4 gün ancak beslendi doktor normal dedi banada ben sıkıntı ediyorum canim sen mama veriyormusun ben cok ihtiyaç duymadigim sürece vermiyorumBizimde 2 haftada 300 gram almıs doktor az buldu haftalık 200 gram alması lazım diyor da ben cok takılmadım bnce gayet iyi 300 gram soncta cok zayıf doğmadılar bide bizimki ilk basta emmedi biberonla ugrastık filan
İnşAllah canım ama korkma bak oluyor öyle bizde bayadır var zeytin yağı verin diyorlar kakası kabız gibi çıkmıyor belli bi dönem bağırsaklar öğrenmeye çalışıyormuş işlevini sonra düzene giriyormuş
Kızlar birde bu süt saklama poşetlerine kaç ml süt koyup saklamak gerekiyor ? Daha önce hiç doldurulmuş sütü çözdürüp kullanmadım acaba çözdürdüğümüz sütü tek seferde mi kullanmamız gerekiyor yoksa çözülen ve dolapta bekleyen sütü ikiye bölüp aynı gün içerisinde birden fazla kullanabilir miyiz yoksa tek seferde o sütün tamamını mı vermemiz gerekiyor ?
Kızlar bebeğim uyumuyor diyordum ya. Kiraz çekirdekli sıcak torba çok işime yaradı. Uzun süre uykuda kalmasını sağladı. Ve çok şükür geceden beri bağırsak gazimiz olmadi pek. Ama 3 defa koyduk keseyi, uykuya her emzirme arasından sonra. Tavsiye ederim size de. Gaz sorununu ne kadar çözer bilemiyorum ama uzun süre uykuda tutuyor cidden.
İvit bizim oda ısısı 24 dereceoda ısısı 25derece üzerinde olmayacak
Ben bu gece rahat ettim ilk kez kullandım. Sevi bebenin reflu yatağının icin de hediye olarak veriliyordu. Normalde sürekli ıkınırdı bebeğim derin uyumazdı ve kısa sürerdi uykusu. Bu gece bebek gibi uyudu maşallah. Ben de kiraz çekirdeği torbasına yordum. Çok şükür gazi da olmadi emzirme sonrası midede olan dışında.Dunden beri benimkinde de gaz sikintisi var hem miķirdaniyor ben de kararsiz kaldim alsammi diye devam ederse alacagim bende
Yok cnm ben hiç mama vermedim ilk dogdugunda yanımda değildi benm sütüm de 3.gün gelmeye başladı ama o sırada küvezdeydi o yüzden mamayşa pek işimiz olmadı su an doymazsada buzluktan cıkarıp sütleri veriyorum o zmn o kdr coktu ki süt fazla geldiği için buzluga atmıs tıkBenimde sütüm gelmemisti 3 4 gün ancak beslendi doktor normal dedi banada ben sıkıntı ediyorum canim sen mama veriyormusun ben cok ihtiyaç duymadigim sürece vermiyorum
Bizimki 27-28 derece 26nin altına düşünce biz kambiyo yakıyoruz. Çok korkan bir ciftiz çocuk yanmıyordur inşallahİvit bizim oda ısısı 24 derece
Bende öle yapmıstım hep 100 120 ml Lik sütleri koymusum çözdürdüğümde yarısını içiyor diğer yarısını diğer öğünde veriyorum Bikaç saat daha dolapta bekliyorBen tek sagimda.ne kadar cikarsa o kadar koyuyorum uzerine tarih saat ve kac cc oldugunu yaziyorum cozulen sut bir daha kullanilmiyor diye biliyorum icebildigini icecek kalani cop canim
Çok mantıklı hareket ya. Ben o ilk çok olduğu zamanlar sütü stoklamak akıl edemedim.Bende öle yapmıstım hep 100 120 ml Lik sütleri koymusum çözdürdüğümde yarısını içiyor diğer yarısını diğer öğünde veriyorum Bikaç saat daha dolapta bekliyor
Bende öle yapmıstım hep 100 120 ml Lik sütleri koymusum çözdürdüğümde yarısını içiyor diğer yarısını diğer öğünde veriyorum Bikaç saat daha dolapta bekliyor
Annelik mesaisi beni benden aldı sanırım
3-4 gün akşam 21.00-01.00 arası yaşadık, şimdi biraz daha rahatGaz nöbetinde olan varmı hepte uyku vakti geliyor bu nöbetağla ağla hiç bişey geçirmiyor gazını cıkartıyor ama hala aglıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?