2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğum kilosunun üstüne almış canım doğduğunda 200-300 gr kaybetmişti sonra 10.gün ilk kilosuna geldi sonrada onun üzerine 1200 almış çok sevindim sütüm az geliyordu demek ki bebekler gerçekten sağma makinesinden fazlasını çekiyor
Bu arada karın usg yi benim oğlum sürekli kusuyordu doktora onu söyleyince istedi iyi ki de istemiş o usg de dalak böbrek gibi tüm iç organlarada bakıyorlar. Kusma sorunu olmasaydı mesanede enfeksiyon olduğunu öğrenemicektik. Birde kalça usg için doktor bi deneyelim sonuç vermezse daha zamanı var dedi şükür sonuç güzel çıktı

Çok güzel bilgiler vermişin canım bende işe başlıcam o yüzden sağıp koymak istiyorum. Peki diyelim ki bi süt saklama poşetine 200 ml süt koyduk bunu çözdürdüğümüzde hepsini o an kullanmak zorunda mıyız yoksa ikiye bölüp kullanabilir miyiz ?

Anladım cnm iyi şükür haberler güzel olmasına sevindim sütüm az diye dert ediyordun demekki çekiyormuş

Kiraz torbasını nerden aldın canım e bebekte vardı peki onu nasıl ısıttın? Benim oğlanın çok ciddi gaz problemi var dün doktorumuz da dedi bu çok gazlı bi çocuk diye

Bizimki 27-28 derece 26nin altına düşünce biz kambiyo yakıyoruz. Çok korkan bir ciftiz çocuk yanmıyordur inşallah
İnşAllah yüzü isilik olmuyo mu bizim 24 derece yine de yüzünde isilik çıktı hep Battaniyede sıcaklıyo galiba. Hep eşim hep ben penyeyi örtüyorum içerde sıcaklar diyorum o yok üşümesin çocuk diyo kalın polar olanı örtüyo. Sıcaklıyo onda çocuk

Bizimkindede cıktı yüzünde onlardan kaynana ya diyorum sıcaktan oluyormus diye içimdeki hararet cıkıyor diyor

Neden üzülüyorsun ki olan olmuş sen önüne bakacaksın sonuçta hala sütün geliyor. Bende saf gibi 10 cc çıkınca bunla ne olacak deyip sinirlenip sütü döküyordum bilseydim gün içerisinde çıkanların hepsini akşam toparlayıp süt poşetine koyardım ama zararın neresinden dönersek kardır deyip hemen başlıcam ben sende başla bence

Kesinliklee. Hepsini stoklayamıyosun zaten ben sağıyorum ama yine de ziyan oluyor. Bazen lalkan kayıyo hepsi dökülüyo pede ya da kalkanı koymaya fırsat bulamıyorum yahut birini emzirirken diğeri de akıyo kalkandan taşıyo bazen. Hepsini saklamak mümkün değil ne kadar saklayabilirsek artık

Kızlar bi de aklıma gelmişken akan sütünüzü lavaboya felan dökmeyin emi. Annemin de ilkinde sütü çokmuş. Avluyu yıkarken dökülüyormuş yerlere hep. Bi komşusu görmüş ne kadar çokmuş sütğn felan demiş hemen sonrası sütü kesilmiş annemin. Pis yerlere döküldüğü için mi kadın nazar ettiği için mi bilmem ama o günden sonra hiç bi gebeliğimde sütüm artık öyle gelmedi dedi. Ben çiçeğe döküyorum kalkanda çok saat kalan ya da çok az olan sütü

valla benimki gündüz iyi uyuhor gece emmeye uyanınca fiyaskouyuyana kadar yeni bir döngüye giriyoruz en az 2saat sürüyor yeniden uyumamız. benim bildiğim memede emerken uyuması ama bu öyle çıkmadı
Benimki emerken uyuyor yatağa koyuyorum 2 dk sonra uyanıyor tekrar emmek istiyor
40 ı bekliyorum daha düzene gircekmişmiş bakocoğk

Nerden aldın canım nasıl bişey şimdi baktımda n11de yorumlarda iyi

Kızlar merhaba ekım annesıyım uzuun suredır bu sayfadayım takıpteyım. Benımde bebegım isilik oldu yuzu ev cok sıcak oluyordu bıde ıkınıyor daha da kızarıyor dun doktor kontrolu vardı sut alerjısı dedı sut urunlerını kestı. Huysuzlugunu buna mı bagladı acaba? Sızler doktora goturdunuz mu?

Evet canım akrabamızn briisnin oğlu öyle... Ameliyat oldu, bir kez daha olacak annesi sık sık kontrol ediyor idrar yaparken vs. Bu rahatsızlığın dereceleri var... Seninki de muhtemelen alt derecedir.
Dr gerekenleri demiştir zaten...

Ah canım çok geçmiş olsun biz ist dayız ben ayaktaydım hissetmedim eşim aradı söyledi dışarda yağmur, virüs evde deprem allah korusun şiddetli olursa iki bebekle nereye kaçıcam diye düşündüm Rabbim korusun

Çok şükür Rabbim güç kuvvet veriyor evet zor ama katlanıcaz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…