- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Hiç yoktan iyidir diyerek böyle devam edelim o zamanAynen benimki de öyle bir ton trip attım hala da ne istiyorsan söyle onu alayım diyor ey Allahm ne anladık o işten
Anladım canım maşallah bebeğin gece çok uyanmıyor herhalde güzel düzen oturtmuşsunuzEstağfirullah canımEvet gece 6 ya kadar uyanmıyorum gündüz sağmıyorum çünkü sütüm zaten az. Tüm gece de emzirmediğim için sabah 6 gibi kalkıp sağıyorum sağdığım süt ertesi geceye yetiyor 12 de bebeği doyurup eşime veriyorum o uyutuyor bebek 3-4 gibi uyanınca eşim sağdığım sütü verip geri uyutuyor.
Şimdi aynısını ben de uyguladım inşallah devam ettirebilirimaslında hata değil ama ne kadar çok talep o kadar arz oluyor. yani sen o anda diğer göğsü de uyarırsan o göğüsteki üretim de ona göre olur. aksi durumda bir sonraki emzirmeye kadar süt bekler memede üretim olmaz. ben bu gece ilk kez diğer göğse mochi taktım onun sütünü de almış oldum. üzerine o göğsü oğluma da verdim o kalano da almış oldu
Kusma derken? Nasıl kusuyordu ki?Doğum kilosunun üstüne almış canım doğduğunda 200-300 gr kaybetmişti sonra 10.gün ilk kilosuna geldi sonrada onun üzerine 1200 almış çok sevindim sütüm az geliyordu demek ki bebekler gerçekten sağma makinesinden fazlasını çekiyor
Bu arada karın usg yi benim oğlum sürekli kusuyordu doktora onu söyleyince istedi iyi ki de istemiş o usg de dalak böbrek gibi tüm iç organlarada bakıyorlar. Kusma sorunu olmasaydı mesanede enfeksiyon olduğunu öğrenemicektik. Birde kalça usg için doktor bi deneyelim sonuç vermezse daha zamanı var dedi şükür sonuç güzel çıktı
Kiraz torbasını nerden aldın canım e bebekte vardı peki onu nasıl ısıttın? Benim oğlanın çok ciddi gaz problemi var dün doktorumuz da dedi bu çok gazlı bi çocuk diye
Yüzü isilik ama doktor normal dedi. Anne karnı çok steri olduğu için oluyormuş ve doğduktan bir süre sonra geçiyormuş.İnşAllahyüzü isilik olmuyo mu bizim 24 derece yine de yüzünde isilik çıktı hep Battaniyede sıcaklıyo galiba. Hep eşim hep ben penyeyi örtüyorum içerde sıcaklar diyorum o yok üşümesin çocuk diyo kalın polar olanı örtüyo. Sıcaklıyo onda çocuk
Kızlar ben sevi bebe reflu yatağı aldım ebebekten. Onun icin de vardı kiraz çekirdekli keseNerden aldın canım nasıl bişey şimdi baktımda n11de yorumlarda iyi
Ama sarmaya devam ediyor en son kombiyi açtırdımda biraz rahat ettikHahahilahi hatasını kabul etmemek için dötünden element uydurmasın ya
Banada nazar ettiler valla şakır şakır akıyordu herkes iyi cokmus sütün dedikçe azaldı sankiKızlar bi de aklıma gelmişken akan sütünüzü lavaboya felan dökmeyin emi. Annemin de ilkinde sütü çokmuş. Avluyu yıkarken dökülüyormuş yerlere hep. Bi komşusu görmüş ne kadar çokmuş sütğn felan demiş hemen sonrası sütü kesilmiş annemin. Pis yerlere döküldüğü için mi kadın nazar ettiği için mi bilmem ama o günden sonra hiç bi gebeliğimde sütüm artık öyle gelmedi dedi. Ben çiçeğe döküyorum kalkanda çok saat kalan ya da çok az olan sütü
Selam bana doktoru emdikten sonra sağ, iki göğüsüde boşalt dedi. Sağmak da toplam15 dk sürüyor benimSelam Kızlar, forumda okuyorum herkes makinayla süt sağmaktan bahsediyor. Ne ara sağıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz bi aydınlatın beni:) ben hiç sağmıyorum benim bıdık zaten 2 saate bir emiyor, sağımı da 2 saate bir mi yapıyorsunuz
Merhaba benimkinin de süt alerjisi var. Sürekli ağlıyor ve yeşil mukuslu kaka yapıyordu. Buraya yazınca arkadaşlar sağolsun söylediler. Hemen randevu alıp alerji uzmanına gittim. Ama benimki kuruyemiş, baklagil,çiğ sebze meyve, dana eti, pekmez simit ne varsa kesti. Çok şükür düzeldi ama bu seferde gaz sorunumuz başladıKızlar merhaba ekım annesıyım uzuun suredır bu sayfadayım takıpteyım. Benımde bebegım isilik oldu yuzu ev cok sıcak oluyordu bıde ıkınıyor daha da kızarıyor dun doktor kontrolu vardı sut alerjısı dedı sut urunlerını kestı. Huysuzlugunu buna mı bagladı acaba? Sızler doktora goturdunuz mu?
Kızlar çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. Fiziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Bebek var dışarı çıkamıyoruz, evde de diken üstündeyiz. Haberlerde gördüğünüz o yıkılan binaların semtinde oturuyorum. Durumumu tahmin edersiniz. Enkaz altında olan, yaralı olan herkes için dua edelim lütfen.
canim zamanla sut azaliyor Bebkte artik buyudugu icin emiyor sutunu dolmasi zaman aliyor takma kafana bizimkide oleBanada nazar ettiler valla şakır şakır akıyordu herkes iyi cokmus sütün dedikçe azaldı sanki
Canım senınkı ne kadarlık benımki bır aylık olacak kakası sarı mukusluda degıl bıde yuzundekıler uyuyunca sakın durunca gecıyo anlayamadım canım cok sıkıldı uc hafta dıyet yap dedı sonra gorcek gaz ıcın bırsey kullanıyor musun pekıSelam bana doktoru emdikten sonra sağ, iki göğüsüde boşalt dedi. Sağmak da toplam15 dk sürüyor benim
Merhaba benimkinin de süt alerjisi var. Sürekli ağlıyor ve yeşil mukuslu kaka yapıyordu. Buraya yazınca arkadaşlar sağolsun söylediler. Hemen randevu alıp alerji uzmanına gittim. Ama benimki kuruyemiş, baklagil,çiğ sebze meyve, dana eti, pekmez simit ne varsa kesti. Çok şükür düzeldi ama bu seferde gaz sorunumuz başladı
Aman işte bahane arıyoruz ya nazara saydık sırtımızıcanim zamanla sut azaliyor Bebkte artik buyudugu icin emiyor sutunu dolmasi zaman aliyor takma kafana bizimkide ole
Benim annemde yüzüne sür diyor beyazlaştırır güzelleştirir diyor sanırım gebelik lekeleri oluyor ya onu kastediyor Herhalde geçen kızImın elleri hava alsın diye eldiveni çıkardım hemen yüzünü çizdi Annem sütünü damlat dedi gerçekten kısa süre sonra çizik geçtiKızlar bi de aklıma gelmişken akan sütünüzü lavaboya felan dökmeyin emi. Annemin de ilkinde sütü çokmuş. Avluyu yıkarken dökülüyormuş yerlere hep. Bi komşusu görmüş ne kadar çokmuş sütğn felan demiş hemen sonrası sütü kesilmiş annemin. Pis yerlere döküldüğü için mi kadın nazar ettiği için mi bilmem ama o günden sonra hiç bi gebeliğimde sütüm artık öyle gelmedi dedi. Ben çiçeğe döküyorum kalkanda çok saat kalan ya da çok az olan sütü
Kac günlüksünüz valla sütüm pompayla az cıkıyo diye mama veriyorum belki de sagınca cıkmıyodur sagdıktan sonra elimle sıkınca bile süt geliyo ama sagınca 30 cc en fazla mamayı bosa veriyorum anlamıyorum cok moralim bozukAyy bu kabizlik berbat ya bizimde gecmedi 2 gun oldu 2 mama denedik ogleden sonra doktora goturucem artik
Emzirmeden sonra mi canim bende de anca o kadar cikiyo
Haftalık tartıma gitseniz sağlık ocağına falan size bir fikir verir belki içiniz rahat eder.Kac günlüksünüz valla sütüm pompayla az cıkıyo diye mama veriyorum belki de sagınca cıkmıyodur sagdıktan sonra elimle sıkınca bile süt geliyo ama sagınca 30 cc en fazla mamayı bosa veriyorum anlamıyorum cok moralim bozuk
Kız sus nazar etme kendine sürekli maşallahKesinliklee. Hepsini stoklayamıyosun zaten ben sağıyorum ama yine de ziyan oluyor. Bazen lalkan kayıyo hepsi dökülüyo pede ya da kalkanı koymaya fırsat bulamıyorum yahut birini emzirirken diğeri de akıyo kalkandan taşıyo bazen. Hepsini saklamak mümkün değil ne kadar saklayabilirsek artık
Mama ver dediyse kesinlikle mama ver canım oğlumun 19,6 çıkmıştı doktor artık bu yemeyle düzelmez deyip acil yatış vermiştibugün kan testimiz yenilendi dünkü 14olan değer bugün 15olmuşdoktor 7 güne kadar olabilecek artışlar dedi.17. 5a kadar yolumuz var onun üzerüne çıkarsa fototerapi alacağız. yarın tekrarlayacağız testi
Evde çiçek olmayanlar ne yapsınKızlar bi de aklıma gelmişken akan sütünüzü lavaboya felan dökmeyin emi. Annemin de ilkinde sütü çokmuş. Avluyu yıkarken dökülüyormuş yerlere hep. Bi komşusu görmüş ne kadar çokmuş sütğn felan demiş hemen sonrası sütü kesilmiş annemin. Pis yerlere döküldüğü için mi kadın nazar ettiği için mi bilmem ama o günden sonra hiç bi gebeliğimde sütüm artık öyle gelmedi dedi. Ben çiçeğe döküyorum kalkanda çok saat kalan ya da çok az olan sütü
Yapmak zorunda olduğunu biliyor o yüzden ses çıkaramıyor ki mecbur yapacak. Eğer bu çocuk tek benimse bileyim ona göre hareket edeyim diyorum o anlıyor mesajıAnladım canım maşallah bebeğin gece çok uyanmıyor herhalde güzel düzen oturtmuşsunuzeşine bravo benimki her gece hayatta yapmaz
Bizimkide öyle canım kaka yapsada gaz çıkarsada ıkınıyor bende anlamadım biogaia damla aldık iyi geldi iki gün de bir yaptı kakayı bide sab simplex daml veriyorum iyi geliyor aç kalınca ağlıyorsa anlarsın canım bak bakalım bi kaç günInsallah canim ya dun geceden beri ikiniyor kizariyor ama gaz sancisi mi kaka mi anlayamadim mama vermedim henuz hep emziriyorum insallah sutum yetiyodur
Haftalık gidiyorum bu hafta kilo alımı iyi ama mama artı meme gittik o yüzden iyidir mamayı azaltmaya cesaret edemiyorumHaftalık tartıma gitseniz sağlık ocağına falan size bir fikir verir belki içiniz rahat eder.
Ben de aynı durumdayım sağlık ocağında bakıyorum ona göre bir yol izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?