2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Anladım canım maşallah bebeğin gece çok uyanmıyor herhalde güzel düzen oturtmuşsunuzeşine bravo benimki her gece hayatta yapmaz

Şimdi aynısını ben de uyguladım inşallah devam ettirebilirim

Kusma derken? Nasıl kusuyordu ki?
Kiraz torbasını nerden aldın canım e bebekte vardı peki onu nasıl ısıttın? Benim oğlanın çok ciddi gaz problemi var dün doktorumuz da dedi bu çok gazlı bi çocuk diye

Yüzü isilik ama doktor normal dedi. Anne karnı çok steri olduğu için oluyormuş ve doğduktan bir süre sonra geçiyormuş.
Nerden aldın canım nasıl bişey şimdi baktımda n11de yorumlarda iyi
Kızlar ben sevi bebe reflu yatağı aldım ebebekten. Onun icin de vardı kiraz çekirdekli kese

Hahah ilahi hatasını kabul etmemek için dötünden element uydurmasın ya
Ama sarmaya devam ediyor en son kombiyi açtırdımda biraz rahat ettik hala kalın battaniye üstüne ni battaniye daha örtüyor kızıyorum artık Bi tane daha örtseydin dedim dün

Banada nazar ettiler valla şakır şakır akıyordu herkes iyi cokmus sütün dedikçe azaldı sanki

Selam bana doktoru emdikten sonra sağ, iki göğüsüde boşalt dedi. Sağmak da toplam15 dk sürüyor benim
Merhaba benimkinin de süt alerjisi var. Sürekli ağlıyor ve yeşil mukuslu kaka yapıyordu. Buraya yazınca arkadaşlar sağolsun söylediler. Hemen randevu alıp alerji uzmanına gittim. Ama benimki kuruyemiş, baklagil,çiğ sebze meyve, dana eti, pekmez simit ne varsa kesti. Çok şükür düzeldi ama bu seferde gaz sorunumuz başladı

ccanim cok gecmis olsun Seni anliyabiliyorz Rabbim beterinden korusun.Duamizdasinz ❤

Banada nazar ettiler valla şakır şakır akıyordu herkes iyi cokmus sütün dedikçe azaldı sanki
canim zamanla sut azaliyor Bebkte artik buyudugu icin emiyor sutunu dolmasi zaman aliyor takma kafana bizimkide ole

Canım senınkı ne kadarlık benımki bır aylık olacak kakası sarı mukusluda degıl bıde yuzundekıler uyuyunca sakın durunca gecıyo anlayamadım canım cok sıkıldı uc hafta dıyet yap dedı sonra gorcek gaz ıcın bırsey kullanıyor musun pekı

canim zamanla sut azaliyor Bebkte artik buyudugu icin emiyor sutunu dolmasi zaman aliyor takma kafana bizimkide ole
Aman işte bahane arıyoruz ya nazara saydık sırtımızı aslında ben nazardan cok korkan Bi tip değilim ulu orta yaşarım herseyi ama basıma gelenlerden sonra inanmaya basladım hamilelikte herkes cok güzel cok yakıstı diyordu sürekli laf olsun dye değil gercekten elbiseleri giydikçe herkes bayılıyodu bide kendmde hissediyorum güzelleştirdi beni hamilelik korona oldum en sonunda sonrada bebiş öle oldu dedm heralde nazar değiyor bize

Benim annemde yüzüne sür diyor beyazlaştırır güzelleştirir diyor sanırım gebelik lekeleri oluyor ya onu kastediyor Herhalde geçen kızImın elleri hava alsın diye eldiveni çıkardım hemen yüzünü çizdi Annem sütünü damlat dedi gerçekten kısa süre sonra çizik geçti

Ayy bu kabizlik berbat ya bizimde gecmedi 2 gun oldu 2 mama denedik ogleden sonra doktora goturucem artik

Emzirmeden sonra mi canim bende de anca o kadar cikiyo
Kac günlüksünüz valla sütüm pompayla az cıkıyo diye mama veriyorum belki de sagınca cıkmıyodur sagdıktan sonra elimle sıkınca bile süt geliyo ama sagınca 30 cc en fazla mamayı bosa veriyorum anlamıyorum cok moralim bozuk

Haftalık tartıma gitseniz sağlık ocağına falan size bir fikir verir belki içiniz rahat eder.
Ben de aynı durumdayım sağlık ocağında bakıyorum ona göre bir yol izliyorum

Kız sus nazar etme kendine sürekli maşallah de benim öyle akan sütüm olmadı ama bebeğe yetmiş şimdilik buna şükür. İşe başladığımızda verebilmek için biraz dondurmak istiyorum 1 ayda sadece 3 poşet atabildim çok az

Mama ver dediyse kesinlikle mama ver canım oğlumun 19,6 çıkmıştı doktor artık bu yemeyle düzelmez deyip acil yatış vermişti

Evde çiçek olmayanlar ne yapsın

Anladım canım maşallah bebeğin gece çok uyanmıyor herhalde güzel düzen oturtmuşsunuzeşine bravo benimki her gece hayatta yapmaz
Yapmak zorunda olduğunu biliyor o yüzden ses çıkaramıyor ki mecbur yapacak. Eğer bu çocuk tek benimse bileyim ona göre hareket edeyim diyorum o anlıyor mesajı

Insallah canim ya dun geceden beri ikiniyor kizariyor ama gaz sancisi mi kaka mi anlayamadim mama vermedim henuz hep emziriyorum insallah sutum yetiyodur
Bizimkide öyle canım kaka yapsada gaz çıkarsada ıkınıyor bende anlamadım biogaia damla aldık iyi geldi iki gün de bir yaptı kakayı bide sab simplex daml veriyorum iyi geliyor aç kalınca ağlıyorsa anlarsın canım bak bakalım bi kaç gün

Haftalık tartıma gitseniz sağlık ocağına falan size bir fikir verir belki içiniz rahat eder.
Ben de aynı durumdayım sağlık ocağında bakıyorum ona göre bir yol izliyorum
Haftalık gidiyorum bu hafta kilo alımı iyi ama mama artı meme gittik o yüzden iyidir mamayı azaltmaya cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…