2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

nazar olabilir Bol bol oku canm ❤

Haftalık gidiyorum bu hafta kilo alımı iyi ama mama artı meme gittik o yüzden iyidir mamayı azaltmaya cesaret edemiyorum
Artık bayılıp uyumuyor benim minik açsa ağlıyor ya da mememle kavga ediyor anlıyorum yetmediğini yapıyorum mamasını sarılık durumunuz yoksa gününüz de ilerlediyse bir deneyin en azından miktar azaltarak.

MaşAllah sübhanAllah barekAllah yarabbim

İnanışını etkilemek istemem canım ama çizik çok çabuk iyileşiyor bebeklerin hücreleri çok hızlı yenileniyor heralde. Benimki de eldiveni çıkarmış sabah yüzünü çizdi akşama kalmadan çizik gitmişti. Ama güzelleştiriyor kısmı doğru olabilir sütümüz birsürü faydalı hücrelerden oluşuyor

Ama sarmaya devam ediyor en son kombiyi açtırdımda biraz rahat ettik hala kalın battaniye üstüne ni battaniye daha örtüyor kızıyorum artık Bi tane daha örtseydin dedim dün
Hasta edecek çocuğu ya. Bak öyle alışan çocuklar bi dışarı çıktı mıydı hemen hasta oluyor soğuğa alışık olmadıkları için. Müdahale et biran önce canım

Hasta edecek çocuğu ya. Bak öyle alışan çocuklar bi dışarı çıktı mıydı hemen hasta oluyor soğuğa alışık olmadıkları için. Müdahale et biran önce canım
Aynen bncede sıcaga alışırsam işim kötü Ankara soguk evde kolay ısınmıyor bnde gezmeyi cok severim o yuzden acıyorum ben sürekli Bi kundak Bi battaniye yeter diyorum

Bizde de olmustu ilk mamaya basladigimizda kusma usg kan bakildi cok sukur birsey cikmadi cok gecmis olsun canim iyiki bakilmis bak

22.gunumuz canim ben hic anlamiyorum sut olayini bugun sagdim hic cikmadi resmen gogus ucumu sıktıgimda akiyor bebekte doymadi bugun sanki mama verdim mecbur emin olamiyorum acmi doydu mi zor isler valla

Bazen aglamiyor iste uyuyakaliyor memede ac mi tok mu bilemiyorum

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bir sorum olacak benim dikiş yerimin çevresi hala uyuşuk gibi his kaybı var doktorum sinirlerin iyileşmesi biraz uzun sürebilir dedi 34 gün oldu sizin nasıl ?

Aynı durumdayız valla bende anlamıyorum biberonla veriyorum bazen sağıp lıkır lıkır içiyor doymuyor demekki memeden gelenle ilk defa dün com süt dolmuatu gögüsüm uzun süre emzirmeyince baya agrı yaptı hatta ama bi daha öle olmadı memeyi agzına geveliyor cekiyorum doymadıgı için öle yapıyor sanırım valla bu konuda Bi anlamadım

31 günlükken sarılık değeri 7 çıkmıştı daha önceleride 11-12 civarıydı düşmüş ama yavaş düşüyor gibi geldi hala 7 civarında ne zaman tam olarak geçiyor bu sarılık?

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bir sorum olacak benim dikiş yerimin çevresi hala uyuşuk gibi his kaybı var doktorum sinirlerin iyileşmesi biraz uzun sürebilir dedi 34 gün oldu sizin nasıl ?
hissizlik okuyor maalesef hatta geçmeyebiliyor. benim ilk doğum 4 sene önce olmuştu hala hissizlik vardı. yine kesildi daha his falan olacağını sanmıyorum

Kontrole gittin mi hic canim bende simdi mamayi azaltip sute yoneldim kilo alimindan anliycam artik tamamen kurtulsam su mamadan keske sutum yetse de

ya bnim midem almiyo yuzume sueye bekledikce igrenc kokuyor ama yuzumdede pas var

Canim ben hem kombiyi yaktim hem cocugu sardım korkudan hasta olmasin diye simdi kızımın heryeri isilik oldu

bnimde ilk oleydi baddaniyeye sarip yatiriyordm isilik olmustu.Simdi kundaklayip yatiriyorm gecti bizim

Kontrole gittin mi hic canim bende simdi mamayi azaltip sute yoneldim kilo alimindan anliycam artik tamamen kurtulsam su mamadan keske sutum yetse de
Gittik cnm 14 günlükken 3550 filandı bide 28 günlükken gittik 3800 dü biraz az kilo almıs dedi ama son 3 4 gündür doymadıgını düşünüyorum ben sürekli emmek istiyor cunkü

Ankara 12 13 derece ben hala her gün sarıp sarmalayıp kanguruyu oturtup dışarı çıkartıyorum annem sürekli hasta olcak diye evham yaptırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…