2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
31 günlükken sarılık değeri 7 çıkmıştı daha önceleride 11-12 civarıydı düşmüş ama yavaş düşüyor gibi geldi hala 7 civarında ne zaman tam olarak geçiyor bu sarılık?
Benim ilk çocuğumda 3,5 aylıkken geçmişti, şimdi ikinci de sarılık hala gözlerinde var büyük ihtimal geç geçecek gibi

Normal dogum yapan arkadaslar sizinde dikişleriniz makat bölgesine yakınmı benmki baya arkada baya eridi ama hala var ve cok arka tarafta sizinde öle mi merak ettim
Benim de öyle. Aslında dikişli olan herkesin öyle. Çünkü makat o bölgeye zaten çok yakın. Bir de söyle demişti biri bana pelvik taban tümüyle bir kas kütlesi olduğu için bir bölgedeki operasyon diğer bölgeleri de etkiler. Bu nedenle dikislerimizin ağrısı makata veya mesaneye etki edebilirmiş.

Benimki de dün 6 7 saat uyumadı memede uyuyor yatağa koyunca 2 dk sonra ağlamaya başlıyor. Bugün kontrolde dr karnı sert ve şiş kolik olabilir dedi. biogaia verdi. Ben de başlamasam mı kafam karıştı şimdi.

Daha ne alsın altın fiyatları uçmuş altn kapak alamayacağına göre gümüş almış
bu sabah bebeklere yine hediye geldi bende herkesten hediye geldi bir kocamdan gelmedi dedim banamısın demiyor
Benimki de bizim şafak ne zaman diye soruyor bana. Dedim canım senin şafak karanlık. Vaktin yok ya doğum hediyesi almaya öbürüne hiç olmaz sen beklemeye devam et dedim.

Canim ben hem kombiyi yaktim hem cocugu sardım korkudan hasta olmasin diye simdi kızımın heryeri isilik oldu
Ben kombiyi yaktım çocuğu soydum uyandıklarında battaniyeden çıkarıyorum ben ev soğuk olunca üşütme ihtimali var evin ısısını ayarlayıp aynen devam ediyoruz biz

Benim ilk çocuğumda 3,5 aylıkken geçmişti, şimdi ikinci de sarılık hala gözlerinde var büyük ihtimal geç geçecek gibi
Zaten sıfıra inmiyor 5 in altına düşmesi. Gerekiyor sanırım geçti demek için. Hemşire herkeste normalde 3 4 olur zaten demişti.

Hımm acaba dedm benm mi böle Bi tek nasıl etkiledi hemde fito krem aldım 2 gündür iyiyim şükür bebekten dolayı kendme bakamamıstım bakamadıkca kötü oldu 2 gündür iş güç hiç bsy yapmıyorum sürtündükçede agrıyor cünkü bakalım Bi tamamen gecerse rahatlıcam artık

Biz kullanıyoruz cok iyi geldi o damla rahatlatıyor patır patır cıkartıyor gazını kakasını yaparken

Benimki de bizim şafak ne zaman diye soruyor bana. Dedim canım senin şafak karanlık. Vaktin yok ya doğum hediyesi almaya öbürüne hiç olmaz sen beklemeye devam et dedim.
Hahahha bu sabah benimki de şafak sayıyordu şimdi emin oldum bizim eşler kesin ruh öküzü

Hahahha bu sabah benimki de şafak sayıyordu şimdi emin oldum bizim eşler kesin ruh öküzü
Kız bu erkeklerin yüzde doksanı aynı zaten. Arada bikaç tane iyi çıkan var onlar da bize çatmamış. Napalım buna da şükür.
Daha öküzlerini de duyuyoruz malesef

Ya arkadaşlar bu süt nasıl birşey o kadar şey yiyorum içiyorum. 2 gündür yine gitti. O kadar güzel sütüm varken bir gitti sonra tam geldi dedim bir gün. 2 gündür yine yok. Çok canım sıkkın. Neyle ilgili bu böyle. Valla yiyip içmekten iyice kilo alacağım. Zorla birşeyler yiyip içiyorum sürekli.

Bizim bütün topuk kanlarını doğum yaptığım hastane aldı. Topuk kanı kolay ya benimki topuğu gelindiğinde istifini bile bozmamıştı. Ama koldan kan gerçekten zor. Ben de şaşırıyorum. 3 tüp kan aldılar bizden. 10 gün sonra yine alınacak. Nasıl iş bu böyle çocukta ne kadar kan var ki. 10 günde yerine gelecek mi o kan.

Canım 12. Gün geç mi bilmiyorum. Bizim doğduğu gün ve 5. Gün alındı. Sorun çıkınca 3. Kan 12. Gün alındı

Normal dogum yapan arkadaslar sizinde dikişleriniz makat bölgesine yakınmı benmki baya arkada baya eridi ama hala var ve cok arka tarafta sizinde öle mi merak ettim
Canım ya makata doğru olur dikiş ya da çapraz yana doğru benim iki dikiş de seninki gibi dik normal yani merak etme benim ipler de duruyor hala aslında ortalama bir hafta on güne eriyor diye biliyordum ama öyle değilmiş demekki ya da ben de iyileşme geç oluyor

Deli olucam artık
Annem saolsun yardıma geldi başımın üzerine
Yemeğimi yapıyor Allah razı olsun
Ev işlerine yardımcı oluyor elinlen geldiğince ama çıldırıcam
Çok anlayışsız ve lohusa olduğumun farkında değil sanki
Sütümle ilgili yorum yapıyor
Sağım yapıyorum sağdığım sütü görünce yok sütün sağma birikmemiş toplanmamış boşuna çektirme
Gece bebek onun odasında ben kalkıp geliyorum mama yapmış
Anne önce emzirseydim diyorum varmıki sütün diyor
Dolu memelerim var tabi diyorum
Yada bu akşam yemek yapıyorduk oda bir yandan tatlı yapıyordu bebek ağladı ben emzirme alt değişme faslına giriştim uzun sürdü tabi
Gelmiş odaya yemeğe yardım et tatlı yapıyorum yetişemiyorum diyor
Bebeğin altını değiştiğimi görüyor laf sokuyor sanki oturmuş tv izliyorum
Hiç böyle değildi niye böyle davranıyor anlamıyorum
Büyük oğlumada çok karışıyor
Kuzum bu akşam kitap okuduk yatmadan muhabbet ediyoruz bana diyorki anneannem bana hiçbirşeye izin vermiyor diyor yavrum

Yaşlandıkça biraz değişik oluyorlar sanırım benm annemde ilk dogum yaptım 2 gün gecmiş karnın kalmıs dedi sonra gögüslerim sağmak tan yara ol maya başlamıs tı bebek emsin daha kötü olcak filan dedi en son dedm azından hayrlı bsy cıkmaz mı benm kafa gitmiş umrumda değil g. T göbek 2 günlük dogum yapan birine göbek kalmıs diyor ben artık sallamıyorum da o gün cok iyi Bi kafada değildim bide tam tersi eskiler emsin diye ugrasır mama verince kızarlar sennki tam tersiymiş niye öle yapıyor ki orasını anlamadım

Hahaha çok iyi mutive etmiş seni ay ne güldüm ya
Benim eşimde arada göbeğin kalmış öyle mi kalacak diye beni deli ediyor
ameliyatlı olmasam üstüne atlicam neyse az kaldı bi iyileleşeyim çekeceği var benden

Hahah bak annemi sallamam da eşim dese cok sinirlenirim ZTen kalmadı bsy bende 11 kilo verdim ama vermesem de olurdı hatta zayıflıyor dye üzülüyorum su anda ama dogumdan 2 gün sonra da göbeğim kalmıs demesi cok saçma kimin inerki öle hemen kendinin hemen inmiş 30 yıl öncesini böle net hatırlaması da ayrı Bi garip tabi

Kızlar ya bişey söylicem sizdede sürekli açlık hissi varmı?
Bende fena iştah patlamaları başladı hamilelikte almadığım kiloları şimdi alıcam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…