2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ya bişey söylicem sizdede sürekli açlık hissi varmı?
Bende fena iştah patlamaları başladı hamilelikte almadığım kiloları şimdi alıcam diye korkuyorum
Bende tam tersi hiç iştahım yok azcık yiyorum kalkıyorum ishal sen mi oldu bilmiyorum ama 1 aydır böle hamilelikte ki o iştahımı özledim resmen

Fitokrem işe yaradı mi sende de

Bende tam tersi hiç iştahım yok azcık yiyorum kalkıyorum ishal sen mi oldu bilmiyorum ama 1 aydır böle hamilelikte ki o iştahımı özledim resmen
Ben de hamilelikteki herşeyi özledim de iştahı bir ayrı özledim eridim gittim resmen hemen ne iştah kaldı ne açlık

Kızlar ya 40 dakikadır emziriyorum göğüslerim yumuşadı hala ağzını açıyor uykusu gelmiyor doymuyor mu bu çocuk bırakınca ağlamaya başlıyor mama mı versem ama kilo alımıda iyiydi bırak dedi doktor off ne zaman aralıksız bir saatten fazla uyuyacağım ben

Sonuçta süte inanıcaz yok yok dersek var olanıda yok edicez
Günde iki bardak rezene kimyon çayı içiyorum galaktago damla kullanıyorum helva yiyorum boza aldım bugün başladım
Annem sağınca biberonu dolu görmeyince sütüm az sanıyor ama zaten çocuğun ihtiyacına göre üretim oluyor
150 cc içemezki zaten Rabbim herşeyi denge ve düzen üzerine yaratıyor

emzik veriyormusun? ben de şimdi 35cc mama verdim içti üstüne de emdi bir güzel hala aranıyor. emziğini verdim yatırdım uyusun diye bekliyorum

Benimki de hala hissiz ayın 4ünde 1 ay olacak benimkide..
Bende de his yok. Hatta sağ tarafta hafif ağrı bile var.
Bende fena iştah patlamaları başladı hamilelikte almadığım kiloları şimdi alıcam diye korkuyorum
Ben hamilelikte böyle yemedim. Yiyemedim. Yok şekerdi yok mide bulantısı, mide yanması yenmiyor. Ama şimdi. Demin oturdum. Ekmeksiz helva ve mandalina yedim söylemesi ayıp. Ömrümde ilk herhalde

emzik veriyormusun? ben de şimdi 35cc mama verdim içti üstüne de emdi bir güzel hala aranıyor. emziğini verdim yatırdım uyusun diye bekliyorum
40 dk emzirdim 30cc mama yaptım yarısını içti emzik emiyor ama kaç saattir uyanık uyumaya niyetide yok ağzı açık anlamadım valla emerken gözler giderdi hep

Benimde sağ tarafta ağrı ve şişlik oldu ilk günlerden daha kötü oldum doktor antibiyotik verdi öyle iyileşti..

Aynen ya bende hamilelikte bukadar yemedim

Bende sürekli acıkıyorum. Hamilelikte tatlı yemiyodum hiç canım istemiyodu. Yemekte azıcık yiyodum. Şimdi tam tersi.

Demir hapı kullanmaya devam ediyorum, doktorum 3 ay kullan dedi. Kabızlık yapıyo bende de.

Bende sürekli acıkıyorum. Hamilelikte tatlı yemiyodum hiç canım istemiyodu. Yemekte azıcık yiyodum. Şimdi tam tersi.

Demir hapı kullanmaya devam ediyorum, doktorum 3 ay kullan dedi. Kabızlık yapıyo bende de.
Heh işte tam olarak bende öyleyim baklava hiç sevmezdim bir kaç günde 1 kilo baklava yedim
Bende güçten düşmeyeyim diye demir ilacını içiyorum bırakmayı gözüm kesmiyor

Normal dogum yapan arkadaslar sizinde dikişleriniz makat bölgesine yakınmı benmki baya arkada baya eridi ama hala var ve cok arka tarafta sizinde öle mi merak ettim
Evet makata yakın benim 4 dikiş vardı hepsi düştü ama geçen gün aynayla bakayım dedim kesilen yer daha birleşmemiş açık duruyor normali mi bu yoksa bi terslik mi var anlamadım. Bu arada şükür kesi atılan yerim hiç ağrımıyor sadece dikiş yeri hala açık duruyor

Benim dikiş ipleri düştü ama kesi atılan yer hala duruyor bu normal mi canım

ya bnim midem almiyo yuzume sueye bekledikce igrenc kokuyor ama yuzumdede pas var
Ben de sürmedim yüzüne. Evet yapış yapış oluyo bi de
Yani minnacıklar ne kadar kan var ki onlarda

Ben şu an 7.gündeyim. Anlamadım nasıl bir şey.. Sezaryen dikişleri gibi hayatı kısıtlıyor. Çocuk emzirmek işkence gibi oluyor. Hiç geçmeyecekmiş gibi..
Evet aynen öyle bende ayni durumdaydım..Hatta kac gun boyunca ben nasıl boyle biseye cesaret ettim sezeryan varken diye bile düşündüm o emzirirken otururken çektiğim acı ile..ve de hemoroid gibi o kısımlar da agriyordu. 13.gun ama cok sukur hepsi bitti suan 20 gun bitti ve hic bisey olmamis gibi. Biraz sabretmelisin iyilesme suresi 15 gün, baticon ve gazli bez ile her wc sonraso bakim yapmayi ve hergun ilik dus almayi ihmal etme, agir kaldirma ve cok ayakta durma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…