Yani sanki rahatladım acı hissim gecti biraz dikişlerim de hemoroid aynı yani ishal oldugum için o gecmiyo pekFitokrem işe yaradı mi sende de
Valla aynen yemekleri zorla yiyorum süt derdim olmasa hiç bsy yemem heraldeBen de hamilelikteki herşeyi özledim de iştahı bir ayrı özledim eridim gittim resmen hemen ne iştah kaldı ne açlık
Aynadan iyi görmüşsün cok içerde ben göremiyorum ama hala elime ipler filan geliyor tam erimemiş benmde 4 dikişim vardıEvet makata yakın benim 4 dikiş vardı hepsi düştü ama geçen gün aynayla bakayım dedim kesilen yer daha birleşmemiş açık duruyor normali mi bu yoksa bi terslik mi var anlamadım. Bu arada şükür kesi atılan yerim hiç ağrımıyor sadece dikiş yeri hala açık duruyor
Benide biraz toparlama keske bende içiyorum demir ama cok özür diliyorum rengini değiştirmekten Baska Bi işe yaramıyor normal insanlar Kabız olur ben hep ishalya bana doktor kanım düşük diye demir ilacı verdi. dün öldüm öldüm dirildim. nasıl kabız etti beni. içmedim bugün valla
2 3 saat uyudu o sırada gögüsleri sızladı uyandı emzirdim iki gögüsü de zaten ilk basta cekiyor cekiyor sonra uyuyor meme agzında keyfi gelince etmeyim diyor galiba yani ben crkmesem 3 saat memede duracak üstüne 40 cc süt verdim bizimkide doymuyor galiba buzlukta ki sütler bitince netcez bilmiyorumemzik veriyormusun? ben de şimdi 35cc mama verdim içti üstüne de emdi bir güzel hala aranıyor. emziğini verdim yatırdım uyusun diye bekliyorum
Benimki de yarın tam 1 aylık olacak. Diyete başladıktan sonra yüzündekiler de geçti. Ağız kenarlarında yoğun olarak vardı. Sıkma canını seninki en azından zamanı belli. Benim doktor diyor ki sen dayanamayıp çıldırıp diyeti bozmadığın sürece sorun yokCanım senınkı ne kadarlık benımki bır aylık olacak kakası sarı mukusluda degıl bıde yuzundekıler uyuyunca sakın durunca gecıyo anlayamadım canım cok sıkıldı uc hafta dıyet yap dedı sonra gorcek gaz ıcın bırsey kullanıyor musun pekı
Yaaa kıyamam kuzuya oda mı korona olmuş çok geçmiş olsunKızlar bugünler geçer demi...herşey kabus olsa keşke bende burda kuzumun gazinı kakasını sorsaydım size..20 günlük el kadar bebeğimi ben koruyamadım kendimi affedemiyorum çok moralim bozuk..yenidoğanlarda nasıl geciyor korona süreci bildiginiz duydugunuz örnek varmı..
Geçmiş olsun canim bebekte bir belirti var mi ayrica senin elinde olan bişey digil gözünle gorcek olsaydin bebeğin yanina bile yaklaştirmazdin hiçbirimizin sucu digil bu kendini üzme sütün kesilir allah korusun sabir ve duğa elimizden gelen buKızlar bugünler geçer demi...herşey kabus olsa keşke bende burda kuzumun gazinı kakasını sorsaydım size..20 günlük el kadar bebeğimi ben koruyamadım kendimi affedemiyorum çok moralim bozuk..yenidoğanlarda nasıl geciyor korona süreci bildiginiz duydugunuz örnek varmı..
Rabbim hepimizin yardimsici olsun inşallahYaaa kıyamam kuzuya oda mı korona olmuş çok geçmiş olsun
Ona test yapilmadi ama sanmiyorum olmasin cunku telefonda bilgi veren bayanın dedigi belirtiler var..gaz sancisi gibi geriliyo huzursuz kasilip kaliyo falan..malesef herkesin pozitif.oldugu bit evde.onun olmamasi mucize gibi birsey..bende bugün örnek verdim bakalim sonucu bekliyorum..en cok moralimi bozanda bugun test yapmaya gelen gorevli hemen bi ilac verdi bunu ic diye.. emziriyorum dedim emzirmeyi kesiceksin dedi..iste o zaman dedim tamam hersey bitti cok caresiz hissediyorum kendimi suan ne yapıcam bilmiyorum nasil kesicem cocukta hasta zaten onun tek ilacı benim sütüm şuan onudami elinden alayım kuzumun..delirmezsem iyidirYaaa kıyamam kuzuya oda mı korona olmuş çok geçmiş olsun
Ah canım yapma kendine bunu bir süre sonra hepimiz geçireceğiz bu lanet hastalığı bundan kaçar yok böyle böyle toplum bağışıklık kazanacak maalesef ne kadar kısıtlayabilirsin ki kendini sen de belirti var mı Yenidoğan için en önemli tedavi anne sütü alması Sen böyle kendini üzer ve sürekli kendini suçlarsan sütün etkilenir ve asıl o zaman birşey yapmamış olursun lütfen yapma kendini de bebeğine de bunuKızlar bugünler geçer demi...herşey kabus olsa keşke bende burda kuzumun gazinı kakasını sorsaydım size..20 günlük el kadar bebeğimi ben koruyamadım kendimi affedemiyorum çok moralim bozuk..yenidoğanlarda nasıl geciyor korona süreci bildiginiz duydugunuz örnek varmı..
Ah canım ya başka birinden daha görüş al emzirmeyi bırak diyeni de ilk kez duyuyorum tam tersi emzirmen lazım ki senden antikor alsın onun tek ilacı senin sütün olacak onunla hemen anlatacakOna test yapilmadi ama sanmiyorum olmasin cunku telefonda bilgi veren bayanın dedigi belirtiler var..gaz sancisi gibi geriliyo huzursuz kasilip kaliyo falan..malesef herkesin pozitif.oldugu bit evde.onun olmamasi mucize gibi birsey..bende bugün örnek verdim bakalim sonucu bekliyorum..en cok moralimi bozanda bugun test yapmaya gelen gorevli hemen bi ilac verdi bunu ic diye.. emziriyorum dedim emzirmeyi kesiceksin dedi..iste o zaman dedim tamam hersey bitti cok caresiz hissediyorum kendimi suan ne yapıcam bilmiyorum nasil kesicem cocukta hasta zaten onun tek ilacı benim sütüm şuan onudami elinden alayım kuzumun..delirmezsem iyidir
Icmek zorunda digilsin o ilaci zature ilaçi zaten ileşme falanda olmuyor kanitlanmiş bişey yok ileştiriyor diye kardeşimde corona oldu hatta baya bir ağir geçti doktor 5 gün süt verme ilaçlar 5 gün sürcek demiş oda içmedi bebek sütten kesilir dedi arada oksurmesi var ama iyi şukur illaki icceksin dememişin zaten ne sağlikci nede doktor sen bilirsin demişler bol süt ver bebişe bu günlerde geccek inşallahOna test yapilmadi ama sanmiyorum olmasin cunku telefonda bilgi veren bayanın dedigi belirtiler var..gaz sancisi gibi geriliyo huzursuz kasilip kaliyo falan..malesef herkesin pozitif.oldugu bit evde.onun olmamasi mucize gibi birsey..bende bugün örnek verdim bakalim sonucu bekliyorum..en cok moralimi bozanda bugun test yapmaya gelen gorevli hemen bi ilac verdi bunu ic diye.. emziriyorum dedim emzirmeyi kesiceksin dedi..iste o zaman dedim tamam hersey bitti cok caresiz hissediyorum kendimi suan ne yapıcam bilmiyorum nasil kesicem cocukta hasta zaten onun tek ilacı benim sütüm şuan onudami elinden alayım kuzumun..delirmezsem iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?