2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynadan iyi görmüşsün cok içerde ben göremiyorum ama hala elime ipler filan geliyor tam erimemiş benmde 4 dikişim vardı

ya bana doktor kanım düşük diye demir ilacı verdi. dün öldüm öldüm dirildim. nasıl kabız etti beni. içmedim bugün valla
Benide biraz toparlama keske bende içiyorum demir ama cok özür diliyorum rengini değiştirmekten Baska Bi işe yaramıyor normal insanlar Kabız olur ben hep ishal

emzik veriyormusun? ben de şimdi 35cc mama verdim içti üstüne de emdi bir güzel hala aranıyor. emziğini verdim yatırdım uyusun diye bekliyorum
2 3 saat uyudu o sırada gögüsleri sızladı uyandı emzirdim iki gögüsü de zaten ilk basta cekiyor cekiyor sonra uyuyor meme agzında keyfi gelince etmeyim diyor galiba yani ben crkmesem 3 saat memede duracak üstüne 40 cc süt verdim bizimkide doymuyor galiba buzlukta ki sütler bitince netcez bilmiyorum

Kızlar bu mukus olayı ne oluyor baktım googleden bizimkinin kakası da böle yapıs yapıs gibi oluyor bazen mukus neden olur doktora götürmelimiyim önemli bsymi

Benimki de yarın tam 1 aylık olacak. Diyete başladıktan sonra yüzündekiler de geçti. Ağız kenarlarında yoğun olarak vardı. Sıkma canını seninki en azından zamanı belli. Benim doktor diyor ki sen dayanamayıp çıldırıp diyeti bozmadığın sürece sorun yok

Kızlar bugünler geçer demi...herşey kabus olsa keşke bende burda kuzumun gazinı kakasını sorsaydım size..20 günlük el kadar bebeğimi ben koruyamadım kendimi affedemiyorum çok moralim bozuk..yenidoğanlarda nasıl geciyor korona süreci bildiginiz duydugunuz örnek varmı..

Yaaa kıyamam kuzuya oda mı korona olmuş çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canim bebekte bir belirti var mi ayrica senin elinde olan bişey digil gözünle gorcek olsaydin bebeğin yanina bile yaklaştirmazdin hiçbirimizin sucu digil bu kendini üzme sütün kesilir allah korusun sabir ve duğa elimizden gelen bu

Yaaa kıyamam kuzuya oda mı korona olmuş çok geçmiş olsun
Ona test yapilmadi ama sanmiyorum olmasin cunku telefonda bilgi veren bayanın dedigi belirtiler var..gaz sancisi gibi geriliyo huzursuz kasilip kaliyo falan..malesef herkesin pozitif.oldugu bit evde.onun olmamasi mucize gibi birsey..bende bugün örnek verdim bakalim sonucu bekliyorum..en cok moralimi bozanda bugun test yapmaya gelen gorevli hemen bi ilac verdi bunu ic diye.. emziriyorum dedim emzirmeyi kesiceksin dedi..iste o zaman dedim tamam hersey bitti cok caresiz hissediyorum kendimi suan ne yapıcam bilmiyorum nasil kesicem cocukta hasta zaten onun tek ilacı benim sütüm şuan onudami elinden alayım kuzumun..delirmezsem iyidir

Bu arada kizlar sinirler kesiliyor diye ömür boyu sezeryan yerinde his kaybi olcak bu arada R rnp06 canim mukuslu kaka surekli oluyorsa inek sütüne falan alarjisi olabilir eğer 24 saatten uzun surmuyorsa muhtemelen içini temizliyordur bende de oldu 2 kere takip ettim 2 güne geçti bu arada kakasi rengi sariysa bebek ana sütü yane dip sütünü yağli sütü daha fazla aliyor demektir eğer yeşilse ön sütü daha cok aliyor demektir yeşil sari ise her ikisinden de icmiş oluyor nette bak karişik işlerben memeyi bitirene kadar iciriyorum birdahaki beslenmede oteki memeye geciyorum roman yazdim dime

Ah canım yapma kendine bunu bir süre sonra hepimiz geçireceğiz bu lanet hastalığı bundan kaçar yok böyle böyle toplum bağışıklık kazanacak maalesef ne kadar kısıtlayabilirsin ki kendini sen de belirti var mı Yenidoğan için en önemli tedavi anne sütü alması Sen böyle kendini üzer ve sürekli kendini suçlarsan sütün etkilenir ve asıl o zaman birşey yapmamış olursun lütfen yapma kendini de bebeğine de bunu bunu yaşayan ne ilk kişisin ne de son olacaksın canım üzme kendini allah daha beterlerinden korusun bulaş abinin okulundan mı olmuştu neden kendini suçluyorsun ki bez almaya gitsen oradan da kapabilirsin Doğum için hastaneye gittiğimizde de kapabilirdik benim arkadaşımın kayınvalidesi rahatsızlanıp acile gidiyor ki mecbur orada kapıyor ve ev içinde 5-6 kişiler Sadece arkadaşım ve kayınvalidesi pozitiflerdi

Ah canım ya başka birinden daha görüş al emzirmeyi bırak diyeni de ilk kez duyuyorum tam tersi emzirmen lazım ki senden antikor alsın onun tek ilacı senin sütün olacak onunla hemen anlatacak

Demir kabız yapıyorsa kızlar magnezyum takviyesi yapmak sizi rahatlatır. Ben şu an öyle idare ediyorum.

Icmek zorunda digilsin o ilaci zature ilaçi zaten ileşme falanda olmuyor kanitlanmiş bişey yok ileştiriyor diye kardeşimde corona oldu hatta baya bir ağir geçti doktor 5 gün süt verme ilaçlar 5 gün sürcek demiş oda içmedi bebek sütten kesilir dedi arada oksurmesi var ama iyi şukur illaki icceksin dememişin zaten ne sağlikci nede doktor sen bilirsin demişler bol süt ver bebişe bu günlerde geccek inşallah

Süt için kizlar ben pekmezli su içiyorum şukur iyi bazen süt az olabilir bazende cok bebeğin emmesine göre değişir bide yulafli biskuvi yemenize dikkat edin devit alin mutlaka ne kadar annede süt için vitamin deposu varsada bizimde enerjimiz gidiyor o vitaminler bizede gidiyor hepsi süte gitmiyor su da için yanniz vitaminli etli şeylerde yiyin tatlida yiyin su icersen sütün coğalır az yemek yesende olur diyenlar var su icerseniz beslenme az olursa sütün vitaminide kaliteside az olur biraz kilo alcaz bebişler sağlikli olsun kiloda giderkan ilacini bu arada doktor bana 3 ay içmen lazim dedi ben sezeryan oldum diye mi anlamadim decavitte içmeye devam dedi bu arada zeytin yaği ile memenizi ovarsaniz oda yumuşatir süt gelmesine katki sağlar

Bu arada kizlar salata bile yemedim gaz yapar diye beslenmenize dikkat edin gazli seylerden kacin bebeğinde gazi az olur pirasa karni bahar yeşillik nohut fasulye falan bunlardan uzak durun bide soğan' kimyon katin yemeklere oda gazi alir bir haftalikken benim eltim bebeği goturdu sağlik ocağina benim amelyat yerim cok fenaydi ben gidemedim topuk kanini aldilar hemşire bana dedi tarticam tartmadan eve geldiler eltimde hemşirede umutmuş ayin 9 da gitcem o zaman 1 ay doluyor cok merak ediyorum ne kadar almiş bence almiş ama ne kadar bilmiyorum cok merak ediyorum

Kızlar bebeğim altını değiştirirken elleriyle bişey yakalıyormuş gibi hareketler yapıyo her seferinde normal mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…