2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu dediğini ben her emzirmede yaşıyorum canım

Saol canım nasıl moral oldu yazdıkların şuan anlatamam..suçluyorum kendimi cunku aylarca korundum eve kimseyi sokmadim hatta sülalede alay konusu bile oldum abarttıgım soylendi..ama dogurdum iste gaflete düştüm gelmek isteyene hayir demeliydim yabancı degil teyzeymiş amcsymış yengeymiş farki yok kimseyi sokmuycaktim eve..bulaş abiden değilmiş malesef teyzemdenmiş..o yuzden affedemiyorum kendimi cok sinirliyim kendimden hincimi alamiyorum..ben tedbirimi aldigim halde bulassaydik diycektimki artik elimden geleni yapmistim ..ama bu sekilde oldugu icin kizginim kendime..ne kadar dogruymus burda hatta konusu olmustu abartmayin demistim bende gayet abartilmaliymiş virüsün akrabasi yabancisi yok herkes ayni kendimiz de dahil..malesef bunu bu şekilde tecrube etmek istemezdim ama bu da oldu yapacak bisey yok artik..
emzirme dediler ama ben almadim ilaci henuz pozitif bile cikmadim ciksamda emzirmeyi kesmeyi dusunmuyorum cocuk nasil iyilesicek onunda ilaci o dedigin gibi..ama iste insan korkuyo bilmedigimiz bi hastalik bi taraftanda acsba kullammasam dahami kotu olurum diyorum..kafam allak bullak yani

Yaa gercektenmi bende almayacagim valla napim cocugu nasil keseyim sütten..bebek nasil sizin şuan iyimi belirtileri nasildi onun

Emzirmediğin süre boyunca kesinlikle 2-3 saate bi sütünü sağ canım çok geçmiş olsun

Gaz için sormuşsun uykusuzluktan okuduğumuda anlamıyorum doktor momys bliss önerdi ama 1 hafta kullandık hiç bir işe yaramadı. Bende gittim nurse harvey aldım 2 gündür daha rahat

Kızlar bu mukus olayı ne oluyor baktım googleden bizimkinin kakası da böle yapıs yapıs gibi oluyor bazen mukus neden olur doktora götürmelimiyim önemli bsymi
Yediğin bişeye alerji yapıyordur bünyesi. Mukuslu yaptığında yediklerini gözden geçir. Genelde süt ürünleri oluyor. Alerjeni yemeye devam edersen yüzünde kabarcıklar, kakasında kan olabilir

Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınız Yazdıklarını okuyunca ne kadar haklı olduğumuzu gördüm. Aynen benimle de sülale dalga geçmeye başlamıştı. Koca ülkede bi tek ben karantina da yaşıyormuşum, gelemediği için küsenler bile oldu. Annemde teyzen çok görmek istiyor diye ağlanınca, 40 ı çıkınca kuzenlerimle gelsin görsün bari dedim ama hataymış gerçekten. Kimse kusura bakmayacak bu dönemde, izole yaşamaya devam edicez. Sende sakın iyileşince atlattım diye sosyalleşme tekrar da ediyor bu lanet. Kendini korumaya devam et canım. Bol c ve d vitamini al. 4 günde atlatanlar oldu iş yerimde inş kısa sürer seninde

Öncelikle çok çok geçmiş olsun arkadaşımın bebeği 3 aylıktı ve kendisi koronaydı ona da ilaç vermişlerdi ama emziriyorum diye kullanmadı ve emzirmeye devam etmişti.
Çok ağır geçirmediler bu yüzden ilaç vs gerek duymadılar bebekte de hiçbir sıkıntı sorun olmadı geçti gitti öylece.
İnşallah siz de sıkıntısız atlatacaksınız kendinizi suçlamayın şimdiki süreci yönetmek size kalıyor

Saolasın canim inşallah..aman sakın bırak onlar ağlasın senin ağlamandan iyidir..kaç gündür aglamaktan gözlerim şişti..benlede dalga geciyolardı hep birazda o baskı yuzunden gevsedim teyzem bisi olmaz dedim..bide eniste bey oglumun kulagina ezaninu okudu ya ona yaniyorum meger bulaş kaynagı oymuş..ah benim aptal kafam ahh

Çokk tesekkur ederim saolsın..yeterki zararsiz atlatalim baska bisi istemiyorum Allahtan

Benimki de belli ediyor doymadıgını aslında ama mesela mama Dr 90 ver dedi mamayı ne kadr versem bitiriyor 90 fazlaysa bile yiyo

Aynen öyle uyuyakladıgında denedim mama vermeyi saldırdı doymasa bile yorulup uyuyo demekki

Sağol cnm bilgiler için yeşil sarı KARISIK oluyo genelde bende ilk Bi memeyi veriyorum daha sonrakin de diğer memeyi zaten sol memeden daha cok içiyor ondan daha cok geliyor sanırım

Anne sutu cok kiymetli bence bir damlasi bile ziyan edilmemeli.

Demir kabız yapıyorsa kızlar magnezyum takviyesi yapmak sizi rahatlatır. Ben şu an öyle idare ediyorum.
Canım bende de magnezyum haplarım var doktorun yazdığı. Şimdi kullanmaya devam edebiliyo muyuz? Bende devam edeyim o zaman.
Yaa gercektenmi bende almayacagim valla napim cocugu nasil keseyim sütten..bebek nasil sizin şuan iyimi belirtileri nasildi onun
Canım bir çok covid pozitifli yeni doğum yapmış anne paylaşımları okudum. Hepsi emzirmeye devam etti maskesini takarak. Bence de emzirmeye devam et, çünkü anne sütü bebeği koruyor virüse karşı.

Memeden hiç ayrilamiyoki cocuk sagayim zaten anca emdigine yetiyo sutum cok azaldi malesef kac gundur stresten
Haklısın canım biz ne kadar üzülme stres yapma desek de illa ki kendine hakim olamıyorsan ama bari çocukların için bu stresi minimum seviyede tut. Bide şöyle düşün bu hastalığı kapanların %80 i hiç bi belirti vermiyormuş o yüzden bence kesinlikle emzirirken covid olan var onların bebeğine bişey olmadıysa seninkine de olmucak güzel düşün.
Bu arada sen Bursa’da nerde oturuyorsun ben Nilüfer deyim bu tarafta vaka oranları diğer yerlere göre daha düşükmüş

Benimki de belli ediyor doymadıgını aslında ama mesela mama Dr 90 ver dedi mamayı ne kadr versem bitiriyor 90 fazlaysa bile yiyo
Canım bu bebekler çok iştahlı cuma günü kontrole götürdüm doktor oğlumun dilinin altını muayene edecekti ağzına çubuk soktu benim oğlan ona bi sarıldı yemeye çalışıyor doktor güldü iştahlı bi bebek dedi

Doğumdan önce doktorum sonra da devam edeceğiz demişti. Sonra hiç konuşmadık ama benim altta dikiş olunca kabız olmaktan korkuma içmeye başladım Internette araştırdım bir sakıncası yokmuş mineral sonuçta ilaç değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…